priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberMartin sa varsti suur koljat valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, et ei julge trenni tullagi vara
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberTsau,
Täna tegin siis Selja ja Triitsa päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis nagu trenni minnes tundsin, et täna tuleb ikka asi käsile võtta, et mis ma neid harjutusi niisama läbi enam proovin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kus juures nüüdseks on ka jalagade valu taandunud, mis on nüüd tekkinud vasakukäe randmel on mingi kühm. Kui rannet alla poole liigutada, siis teeb natukene valu, mis mulle üldse ei meeldi.Ehk siis trenni juurde, tagasi tulles eile õhtul suurest igavusest vaatasin sinu küljes trennis vms, mis siin fitness tv.s oli. Ühesõnaga otsisin natukene motti endale ja ka leidsin! Vaatasin suure Vend Vähja trenni, mis mulle nagu kõige rohkem silma jäi, vana jutustas nagu kooli õpetaja aga samal ajal käed jalad vehkisid nii, et higi lahmas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See jutt, mis seal muidugi oli ütleme nii korralik komöödia kohati. Tõesti, mis mind kummitama jäi oli, et ärge võtke telefoni trenni, mida ma olen täheldanud kus paljudel on silmad telefonis trenni ajal. Lõpp kokkuvõttes siis motti tuli nende klippide vaatamisega rohkem kui rubla eest! Aga mis ma ikka patran, kirjutan natukene siis numbreid kah !Jõutõmme – 80kg 1/5, 80kg 1/5, 70kg 1/5, 70kg 1/5, 70kg 1/5 – Miks kaal madalamaks läks? Kui punnitasin teist seeriat, siis hakkas pea juba ringi käima, ehk siis ei julgenud rohkem äkki oleks visanud pildi tasku. Põhimõtteliselt hakkan siis kasvama 70kg pealt ja üles ! Mis veel silma jäi, kui mul see trenn viimane kord pooleli jäi siis olin jõudnud 5/8 100kg ehk siis kukkumine on olnud 30kg mis ma arvan pole üldse hull?!
Plokk laia haardega – 45kg 3/8
Hantli tõmme küljelt – 12.5kg 3/8 – Seda ma ilmselt järgmine kord tõstan, kuna tunne oli et jõuaks rohkem.
Plokk kitsalt ülevalt – 39kg 3/10. – Siin kaal väiksem, kuna see kinnitus, kust kinni hoida polnud haare nii tugev, siis otsustasin see kord väiksemaks jätta. Järgmine kord võtan kaasa rihmad, siis mugavam tõmmata ja samas kui käed higised siis libiseb lahti samuti üsna perverssne kinnitus on seal.
Vastu kõhtu ploki tõmme – 45kg 3/10
Kitsalt surumine – 15kg 4/6
Püsti ploki surumine – 18 3/8
Hantli sirutamine kukla tagant – 8kg 2/10
Pärast trenni oli kõht nii tühi, et oleks vist terve elevandi ära söönud, aga tunne nagu nüüdseks, et tasapisi järjel tagasi ja tuleb hakata hagu andma lihtsalt !
Kena päikselise päeva jätku!
priibe
MemberTeemasse lisatud pilt pakub suuresti hämmingut.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui see ports nelja või viiega korrutada siis tuleb minu üks ports. Enda porsusid söön päevas neli. Töötan metalli tehases kolmes vahetuses. Sealt tuleneb ka puudus leida aega süüa vaaritada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa saad alati kaasa vaaritada, sa ei pea tööl seda tegema
MemberEnamasti rasedad söövad kahe täiskasvanu eest, mitte ei arvesta, et kasvatab mõne kuni mõnesaja grammist loodet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njaa, päris karm see naistemaailm
MemberSest enamus samastavad rasedust haigusega.

Nagu keegi tänaval ütles, et vaata seda rasedat, ta kannab kõrgeid kontsi vms, siis ütlesin, et ta on rase, mitte haige. Pärast seda olid suud kinni.
Kus juures ma olen seda samuti kuulnud, see on ikka tegelikult väga nõme.
Samas naine ju muutub, laisaks samuti ehk siis suust kõik sisse muidugi aru saadav, et söömine ikka 2 eest aga samas jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen näinud kuidas sõbranna raseduse ajal mugis siis ajas endalegi hirmu nahka
MemberPäris hea, lugesin selle läbi ja mõtlesin, et miks ei võiks kõik rasedad naised sellised aktiivsed olla? Kuna muidugi, mis on kõige hullem kui see raseduse periood läbi, ehk siis kui põnn käes. Siis on esimene asi mis tuleb on APPI KUI PAKS MA OLEN
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja vähemalt mul tutvusringkonnas on mõni naisterahvas, kes vingub nagu nii hullult aga midagi ette ei võta ise. Loogiline ilmselt päris pärast sünnitamist, vist kuu äkki vms? Ei saa liigutada, kuna ise ei ole isa kahjuks/õnneks ei oska nagu sellel asjal eriti kaasa rääkida. Aga ma kujutan ise ette, et kui ma jõusaalis peaks nägema rasedat naist, ma ilmselgelt passiks terve tema treeningu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See võib ikka oma ette vaate pilt olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kiitused veel kord, teised emmed võiksid samuti õppust võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberMitte et sa Priibe seda ei kysinud paar päeva tagasi .. Kas see jalapäev ikka päris terveks nädalaks haigeks teeb aga 3 päeva kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, vahet vist väga pole kaua treenind jalgu oled, kui vaikselt rasksusi lisad siis annab ta koguag tunda, nagu tegemist oleks esimese jalapäevaga.Võibolla küsisin,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juhtub topelt ei kärise kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No, kui sul on paus olnud 10 kuud, siis oled sa alguses tagasi ja usun, et jah minu järgmine jalapäev on pühapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tean, väga hästi kuidas see valu tuleb ja läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberJepp, iga hommik kell 8:00
Homme jalapäev, tule kampa
Teeme su jalad nädalaks haigeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurat mul selg homme, pluss mul esmaspäevast jalad ja kann siiani haiged
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma hakkan veel nutma seal, seda jama vaja
MemberSa käidki hommikuti trennis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Membernii et toidulisandid on siiski mõtetud ja tuleks leida kõik vajalik toidust?
Kui sa oled tavaline harrastaja siis nagu ei näe pointi, muidugi oleneb mis sul siin eesmärgid on jms. Mina kasutan ainukesena seda puddingu toodet, pärast trenni hea kähku teha ja sisse süüa:). Aga kõik teised toidud vaaritan / meistardan endale ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.priibe
MemberJõud võib kaduda juba 2 nädalaga, kui pole ennast trenni vedanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Omast kogemusest võin öelda, et väikegi vahe teeb suure teo ja samas kuna endal nüüd 10 kuud vahele jäi umbes, siis oled tagasi nagu squer 1 . Ehk nagu ABC uuesti alustamine, nagu kooli minemine. Kui trenni ei tee ja sööd palju siis ju kaal kasvab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja pole pointi koguaeg toidulisanditele raha raisata ju ? Korralik kirves on need, pigem ikka proovi kõik söögikorrad kaasa teha, tean tüütu on aga samas lõpuks harjud ära sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimene harjub ju kõigega, isegi poomisega natuke siputab ja siis on rahulik
MemberKui küsida võib, kui palju kõht segab trenni ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberEi usu, Vähemalt sügisel mitte.
Vaatama tahaks ikka tulla.
Lähed, sakutad mehi seal oma kuiva kerega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise mõtlesin ka, et peaks uudistama minema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberPlaani võistlema pole hakata?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keha nagu tundub täiesti võistluste jaoks olemas?
priibe
MemberTsau
Täna sai kätele ja rinnale tutvustatud trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ütleme põhi harjutuse tegin prooviks 40kg vanasti oli äkki 50-60 vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üle jäänud harjutused, sai selliste kergete raskustega tehtud, kus juures käed tudisevad ikka. Kuna eelnevaltki käed pole nagu tugevad olnud, siis ei ole miskit ilmselt imestada. Päris hea üllatus oli, nägin üht vana tuttavat keda ilmselt aastaid 5 kindlasti näinud polnud. Mis tuli välja vana oli niimoodi kokku kuivanud, ehk tüüp oli kunagi suurem isegi kui mina alustades olin. Nüüd nägi täitsa okas välja, et päris tore oli näha kuidas tüüp rassis seal. Kurja tänagi jalad veel tudisevad all, pärast väikest rahuliku velo sõitu nagu läks suts paremaks isegi.
-
AutorPostitused