priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 21, 2014 at 10:57 e.l. in reply to: Norway Open sports festival 2014: Kristina 1.; Oleg 1. ; Ott 2. ! #370811
priibe
MemberÕnnitlused Kristiina Nuut!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberHei,
Täna tegin seljapäeva jalapäeva asemel, kuna homme kruiisile siis ei taha jalutada seal nagu robot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmme – 70kg 5/6
Plokk laia haardega – 45kg 3/8
Hantli tõmme küljelt – 15kg 3/8
Plokk kitsalt ülevalt – 45kg 3/10
Vastu kõhtu ploki tõmme – 45kg 3/10
Kitsalt surumine – 20kg 4/6
Püsti ploki surumine – 18 3/8
Hantli sirutamine kukla tagant – 15kg 3/10 ( kahe käega )
Panen siia pildi kah, mis peale trenni söögiks anti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tatar, Kodujuust, Hapukoor, Paprika, Tomat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uudistan siin samuti seda Norra võistlust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänase hommiku seisuga oli kaal: 105.7 kg.
Kena päeva
priibe
MemberTal muide praegu täpselt samasugune hääl.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma räägin, vanal pole häälemurre veel kohale jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberHei
Unustasingi eile kirjutada, ma ütlen vana pea on ikka ihu nuhtlus vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Käisin siis ujumas eile ja kus juures koju jõudes siis andsid käed / jalad tunda.Ma ei teagi mis see basseini pikkus seal olla võib äkki 20m või 25. Ujusin 51 korda edasi tagasi, ehk siis kokku 1.15 väga rahulikus tempos.
Täiesti meeldis vahepeal mõtlesingi, et peaks ühe päeva nädalas ujumisele andma. Olen kuulnud, et ujumine pidi kehale väga hea olema et miks mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2014 at 9:02 p.l. in reply to: THE Olympia Weekend 2014 – 1. Phil Heath 2. Kai Greene 3. Shawn Rhoden #370774priibe
MemberKorralikud pirakad poisid
MemberMitte et see ülaltoodud jutuga nüüd kuidagi seotud oleks, aga mulle just praegu meenus paar seika jõusaalitreeningust eelmise raseduse ajal. Olin treenimas parasjagu Kristiine Myfitnessis, kõht oli ikka no juba päris suur, ma pakun ka miski 7-8 kuu ehk vast. Rinnaltsurumise aparaadil, millele käivad umbes vöökoha kõrgusele kettad peale, tegi üks vene keelt kõnelev noormees surumisi. Uhas seal mõned seeriad, siis võttis oma veepudeli ja astus minema. Läksin järgi ja küsisin, et kas tal on seal kõik, et tahaks kah teha, sest kettad jättis ta ju peale. Ütles, et kõik jah. Seepeale küsisin, a kto ubirajet, no neid 25kg kettaid oleks mul sellise kõrguse peale olnud suht ebamugav ja isegi ohtlik sellise suure kõhuga ju maha kangutada. Seepeale vastas tüüp ükskõikselt, et aga ega tema neid sinna peale ei pannud…. Vot sulle siis, rase või mitte, aga kanguta ise kui seal teha tahad!

Mis ma tahan öelda- treeniv rase on jah omaette vaatepilt, aga teatud asju lihtsalt on üsna ohtlik või siis keeruline teha. Kui jalapressile on jäetud lausa 50kg kettad mõlemile poole, siis tavaolukorras poleks probleemi need sealt kerge vaevaga minema toimetada, üldiselt ma teeks sellise raskusega sooja ja paneks juurdegi, aga praegu ma pigem jätaks harjutuse tegemata või siis paluks kellegi abi nende mahatõstmisel- kui on kelleltki seda paluda.
Täitsa arusaadav, see suhtumine mõnel on selline et siga ja kägu ei söö ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen nii palju täheldanud, et kui siin lasnamäe myfitnessis käinud olen siis mõned on sellised kes jutustavad aparaatide juures ja ei tee miskit. Aga sellist nagu ma pole näinud, et kettad peale jäetud on. Aga usun, et see on suht tore kui isegi rase naine tegutseb saalis ja hoolitseb enda eest. Samas muidugi on see selline, et kas pere teine pool ka selline aktiivne on või mitte. Eks sellest ilmselt kujuneb see, vähemalt minu arvates. Olen ka kuulnud, et see vees müttamine pidi väga tore olema ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu eelnevalt öelnud olen, siis kiitused kiitused et suure kõhuga lausa selliseid asju tehakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õppust võiksid võtta noored rasedad naised!priibe
Memberhttp://www.fitness.ee/tv/6/35618273
Näe kirp mis ma leidsin, vana reliikvia. Vaadates ja kuulates seda videot siis tunne sul, hääle murret pole veel tulnud?
MemberKontori töötaja kohta korralik välimus
MemberTule Dublinisse kylla, teeme yhe olatrenni koos. Siis vaatame seda higi asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Haha, trenni pärast nagu maru kaugele tulek oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. No ei tea kuidagi ei võta seda higi lahti, noh samas see nädal selline iisi nädal kah, et ei ole nii hull. Kuigi kui tagant järgi mõelda, siis oligi käe ja õla päevad sellised rahulikumad kuna ei ole nii hull push, kui selg ja jalg.priibe
MemberHeh, pean ikka ära mainima siin just üks päev kirjutasin, et pole näinud rasedat naist jõusaalis. Võta näpust täna astusin trenni saalist sisse ja mis mulle otsa vaatas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rase naine , vat kus ma soojenduse ajal uudistasin mis ta seal askeldas, nagu oleks tegemist mingisuguse maailma imega
MemberHei
Täna siis tegin õlga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli selline, rahulikum trenn, kus nagu väga hullult higi lahti ei löögi. Pärast trenni tegin väikese velosõidu samuti seal, et natukenegi higi lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Nägin veel üht päris kentsakat vaadet samuti, kus üks tüüp võttis enale päris pirakad hantlid kui tema käsi võrrelda hantlitega siis need ei sobinud kokku üldse. Ühesõnaga ta heitis ühele kaldpingile pikali paremas käes hantel ja siis üritas vasak poolset hantlit samuti kätte saada, mis kohe mitte ei õnnestunud paari katset siis tüüp loobus ja võttis väiksemat hantlid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et siis lõpuks ilmselt jõudis kohale, et ei tasu üle oma varju hüpata. Veel üks minu arust, mis on ilmselt paljudes saalides, kus siis kukuvad kaks inimest jutustama ja seisavad mingisuguse trenašööri juures. Saa siis aru kas teeb seal midagi või mitte, kui läksin siis konkreetselt selle trenašööri kohta viisakalt küsima siis esimene küsimus oli Tšivo ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Põhimõtte pärast ma loobusin talle isegi miskit vastamast ja läksin teist harjutust tegema hoopis. Homme on vabapäev ja mõtlesin, et lähen see eest kasutan myfitnessi rõõme lähen ujun Rocc al Mare ujulas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberSelleparast votangi telefoni trenni kaasa, kuna monikord textivad mulle molemad samaaegselt ja pean olema valmis poole seeria pealt lahkuma.
Sa ei teegi facebookis check-in, et ikka oled näo ära näidanud seal ?
MemberTelefon tuleb saali vaid siis kaasa kui kardio trenninguga tegemist, tunduvalt kiiremini läheb aeg kui saad endavalitud muusikat kuulata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, muidu on telefon vaid segaja ja takistab trenni tegemist.Noh jah, samas isegi need juhtmed jms, segavad kui seal liigutad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga jah samas kellele kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Nagu öeldakse, et kellele ema / kellele tütar ja kellele mõlemad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
priibe
MemberPead omal profiilipildi ara vahetama siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mul ikka telefon trennis kaasas, kuigi teisel otstarbel.
Nagu oeldakse, et kui sa end jousaalis ei tagi ja Facebooki staatust ei uuenda, siis ei lahe trenn arvesse.
Jah pean nii pilti tegema, et pole arusaada millega tehtud on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul ka, seisab kuskil äärepeal koos vihiku ja pudeliga, et kui kellegil hirmsalt vaja kätte saada siis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hahaha, vot kurja selle peale ma ise poleks tulnudki
MemberSweet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused