priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberOh, millal sa õpid küll neid sõnu kokku kirjutama.
Ja ei, müügitööd teen ainult tööl olles. Foorumis ei tegele sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Düsgraafik noh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtad trenni mõne shocki kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? või kurja koera?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberSee röökimine jõutõmbe ajal on täitsa norm…ise seda ei tee, aga eile läks küll vähe karmim muusika tööle viimase tõmbe ajaks ja natuke kõvemaks ka muusika. Paar küsimust:
1. Kas teed jõutõmmet vööga?
2. Kas teed kitsalt või laialt jõutõmmet?
Motivatsiooni kohta…ise olen hakanud enne trenni ka youtube’st videosid vaatama. Aitab vaimselt trenniks ette valmistuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma klappe ei kanna, ebamugav on need juhtmed jms.
1. ei tee
2. kitsas
Jep seda sõber motti vahepeal vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teed müügi tööd ?
MemberSeda ma arvasin, üks kord isegi noogutasid ma nagu ei jaganud nooti lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nüüd tean väheamalt
MemberTõmme parenes nädalaga 30 kilo.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli!
Tänud!
priibe
MemberTöö uksed avan kell 10:00. Käin enne ära lihtsalt, muud põhjust ei ole.
Selge. E kell 7:55 ootan sind poes. Kerge jalg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuraaaat …. Fitshop?
MemberE. Teeme jalgu, ma tahan näha su 9kg hantlitega astumisi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Irww … saad irnuda jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule aga on põhjus, et nii varakult käid ?
priibe
MemberNo tere kallid kaaskannatajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin täna selga ja ütleme, hämmastavalt hästi läks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmme – 100kg 5/6 – Viimase korduse 2 viimast tuli röökides, aga ära ta kurat tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plokk laialt ülevalt – 52kg 3/8
Hantli tõmme küljel – 20kg 3/8
Plokk kitsalt ülevalt – 52kg 3/10
Plokk kitsalt alt – 52kg 2/10 proov 55kg 1/10 jääb 55kg peale.
Kitsalt surumine – 25kg 4/6 – Smithi kangiga tehtud.
Ploki surumine püsti – 23kg 3/8
Kahe käega hantli sirutus kukla tagant – 20kg 3/10.
Ma ei kujuta ette mis power sees täna oli ehk mott tuli nende videote vaatamisest jutuubis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Muidugi seal täna ilmselt mingi fitnessi naine välimuse järgi vähemalt vehkis ka ringi. Siis nagu nii öelda motivatsiooni pakett oli reaalis olemas kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga enesetunne on hea, higistasin hirmsalt !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis ma nüüd tähele panin, et viimase 2/3 harjutuse lõpus kõht juba korises nii mis hirmus.
priibe
MemberMis sa Esmasp teed ja teisip ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki ma ikka ajan ennast ekstra vara üles
MemberKus lähed siis?
MemberOsav googeldamine, ilmselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin trennis käidud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?priibe
MemberTuleb ikka oma söömine ka korda, saada mitte ainult jõusaali pumpamisest ei piisa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberKas ka peale luumurdude, põrutuste ja sinikate midagi hullemat ka juhtunud?
priibe
Member….üks väike tähelepanek lihtsalt…..kükki teed 5×6 15 kilo raskemaga kui tõmmet.Seal on küll varu vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võimalik, ma pean proovima pole nagu täpselt veel raskusi paika saanud. Väike katsetamine käib homme teengi selga uuesti proovin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elu algab v2ljaspool mugavustsooni x)
Inimesed on mugavad ikka
MemberSina ja urtz.
Ei ole, kui on trennis halb siis on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Ei käi aega veetmas seal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberKellele see nüüd küsimus oli?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused