priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberPäris hea harjutus, nagu poe kottidega jalutad üles alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Membervõtsin su lausetest “nädala söök olemas” ja “pilt ka” . sry, kui valesti lugesin.
Jah, nädala söök aga lisasid muid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on see, mida poest vaja oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
Memberkui ma sööks nädalas ainult 2 kodujuustu jagu valku, siis ma vist sööks suurest näljatundest köögilaua ka ära
priibe
Member
ideaalsed jala järgi ja väga väga mugavad:)!
Nike 5.0 tossud:)
priibe
MemberMnjah, kus liha on?
Liha ei pea olema koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberTere kena pühapäeva päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Täna tegin rinda ja biitsa,
Lamades Surumine: 40kg 5/7
Hantlite surumine: 12.5kg 3/8
Kaldpingil surumine: 35kg 3/8
Käsivarte kõverdamine püsti: 25kg 3/8
Käsivarte kõverdamine z kangiga istudes: 15kg 3/10
Käte kõverdus hantlitega: 12.5kg 2/12
Prantsuse surumine: 10kg 2/10
Terve trenn korrutasin mõtteis omale, “No pain No gain” eile sai vaadatud Arnie videosid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>https://www.youtube.com/watch?v=Tz6d6E_3sV8
Eile õhtul sai käidud veel Estonia 20 aasta mälestuskontserdil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Väga ilus vaatepilt oli see sealt pisikese mäe otsast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Samuti muusika oli väga väga hea!
priibe
MemberKõige tähtsam on et mina pilt peeglist peab endale meeldima !
priibe
MemberUhh … endalgi hakkas suu vett jooksma nende piltide peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kui saladus pole kus jõusaalis sa oma treeninguid läbi viid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õe kohta jah, et kui pole harjunud siis ilmselgelt raske, mul endalgi oli pärast pausi esimesed trennid jalad käed haiged nagu invaliid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eriti hull siis, kui lihased maha jahtuvad siis hakkab alles tunda mõnuga andma
MemberKusjuures selle suunamisega, ka minu kaudu on mõned inimesed trenni tegema hakanud. Ja isegi 2 inimest samuti kaaluma hakanud oma sööke jms, kus üks kaotas isegi vist 15kg kui õigesti mäletan. Sama oli mul ühel töökohal kus vaadati mind nagu teab keda, oma söögiga koguaeg platsis isegi külas käies
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui nägid palju ma muutunud välimuselt olin, siis kõigil suud ammuli ei ole võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et iva selles inimestel alati sitt eelarvamus asjadest, mida nad proovinud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu enda kaalu langus oli ikka päris korralik kas kokku oli 30kg äkki või isegi rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, mis osaliselt tagasi tulnud tänu laiskusele ja nüüd suurele higistamisele ja treeningule kadumas uuesti on
Memberväga viis ju! Minul on endal ka olemas näiteks need teksad sellest ajast alles, kui ma suur olin, päris tore vahepeal need jalga tõmmata ja naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled sa proovinud ka vanilli 0.1% kohupiima?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberVot leidsin huvitava video
MemberHei,
Sai just poes käidud 15 eurot ja nädala söök olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilt ka sellest, mis siis kokku ostetud sai
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
priibe
Memberhttps://www.youtube.com/watch?v=M1NLEIZ37BU
Leidsin hea moti video
MemberÕnneks mul pole juhtmeid vaja. Muusikakeskus seisab nurgas ja igaüks võib seda näppida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tavaliselt mingi raadio, aga mingi plaat on ka sees, millel karmim muusika peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No jah, ma kahjuks sellist asja seal teha ei saa ja see oleks veits imelik kah
MemberNoomin sind kükkidega vaid…
Sellised need tänapäeva “sõbralikud” trennikaaslased ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused