priibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
priibe
MemberHei,
Täna siis sai tehtud õlga, enesetunne on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Just sai söödud samut. Trennis siis proovisin teha face pulli , panen ka lingi avaldage arvamust, kuidas on?Surumine hantlitega: 2×12.5 4/6
Homme puhkan kuigi tõenäoline on ikka, et päeva peale sügelema hakkan, et ilmselt kui tuleb see sügelus siis ujuma ilmselt kõige mõistlikum minna. Kuna olin pikalt töötu, siis lõpuks ka tööle esmaspäevast, mis on igati positiivne vahepeal oli küll lootus juba suremas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kena nädalavahetuse algust siis !
priibe
MemberNätsu närimise kohta oli see.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaa … oih sain valesti aru sorry
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberSarkasm ilmselgelt SKG !
priibe
MemberKuulen esimest korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kōva vend ma pole, ma ikka rohkem amatöör
MemberKäisin siis sōbra trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> huvitav kava tal, täna oli rind ja biits. Et kordused olid enamus 8 ja seeriad 3.Kui nüüd peast ōigesti mäletan siis oli:
Rinnalt surumine positiivsel
Rinnalt surumine negatiivne
Selili lenamine hantlitega
Rinna press
Selili hantlitega surumine
Hantlitega vaheldumisi
Kōht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püsti kangiga
Päris huvitav nagu surumist üsna palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise muidugi tegin väikeste raskustega, et päris tühja ei passiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna ise tegin korraliku selja trenni hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Ps! Kōht on hirmsalt tühi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Time to eat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!priibe
MemberKusjuures hea tähelepanek Fred, ma pole ise samuti aru saanud. Aga samas mōnes videos see tüüp ütleb ka, et näts suus siis peab trenni minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberTallinnas ka selline sarnane koht nagu batuudikeskus, päris korralikult võtab läbi see hüppamine seal.
priibe
MemberHeia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Kuna eile sai une puuduse tõttu siis öösel 1-2 magama jäädud, mingi väga imelik ärevus oli sees et just tahaks nii väga uuesti trenni saada. Ilmselgelt siin terve eilse päeva raamatut lugedes/youtubist klippe vaadates tuli seda motti ikka vist päris kuhjaga, et lausa uni läks ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Panen siin paar linki, kelle videosid sai uudistatud kah, et miskit siis aimu saada.Samas siis täna trennis tegin seljapäeva, mis ma nagu enda jaoks selgeks tegin kuna tuli välja, et selja tunnetus puudub hakkasin pihta, madalate kaaludega. Soov see tunnetus kätte saada, et omale see V selg saada, neid suuri kaale lõhkuma jõuab hakata küll.
Jõutõmbel lasin kaalu samuti alla, et tehnika ennem korralikuks saada.
Jõutõmme – 80kg 5/6 – see 100kg oli liiast, kuna tegin videosid ja nägin seda asi pole õige.
Õhtul lähen sõbraga trenni, lähen teen lihtsalt kergelt kaasa vaatan, kuidas tal läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kirjutan õhtul, mis sõbra kavas oli ja kuidas sai tehtud see kõik.Seniks siis kena päeva jätku!
priibe
MemberKindlasti Kulturismi Kuld !
priibe
MemberHei!
95% jah 5% ei.
Üsna pea saan ise ka teada, kas saan või mitte et kui saan ühineks
MemberHommik,
Pudru söödud nagu kord ja kohus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enesetunne on väga hea, ja tänane hommikune kaal on 104.6 ehk siis 13.09 – 08.10 vähem, kui kuuga on 2 kg kadunud nagu niuhti
MemberKehaehitajatele on raamatu algus igaljuhul põnev (loomulikult ka pildimaterjal). Minu lugesmishoog rauges, kui asi poliitiliseks kiskus.
Ma alles seal maal, kus ta kolis Los Angelese linna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberIlmselt mu huumoor on puhkusele läinud mõneks ajaks.
“>priibe
MemberSee väike kiikumine on seistes paratamatu. Ei ole nii oluline. Scoti pingil saaks täiesti liikumatuks, aga jah, nagu mainisin, selline väikene kiikumine, las olla, midagi ei juhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh jah, eks viimased tõmbed tulevad sellise, kiikumisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas jah, eks igal ühel oma arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>priibe
MemberOn siis plaan raamat läbi ka lugeda või saigi laenutatud just sellel eesmärgil, et kui külalised tulevad, siis näevad et võtad jõusaali ja tervisliku toitumist täitsa tõsiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Suht lame nagu või nii ? Ilmselgelt on see mõte läbi lugeda.
-
AutorPostitused