pound 4 pound
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pound 4 pound
MemberKuidas kalorid mõjutavad lihaste kasvu?Ei saand aru
Et proteiin ehitab lihast, süsivesik annab energiat ja kalorid teevad mida?
pound 4 pound
MemberKuidas kalorid mõjutavad lihaste kasvu?
pound 4 pound
MemberSeleta mulle bioloogiliselt ära kuidas saab üks või siis antud juhul kaks (vadak ja kollakeen) valk paksuks teha…..Kui ma ei eksi, siis ma lugesin ühest amazoni artiklist et valk või transformeeruda rasvaks ja süsivesikuks. kas keegi (peale jokeri) ka whey evolution toodet kasutab?
pound 4 pound
MemberMa kasutan proteiinijooki AINULT PEALE TRENNI, st. 1 kord päevas.
pound 4 pound
MemberMa ise joon praegu whey2 – evolutionit ning on plaan osta whey3. Kas sellist ohtu pole, et kui ma toidulisandite kasutamise lõpetan, kuid toitumine on korras, et ma siis ära ei lagune?
pound 4 pound
MemberKas maitseained on tähtsad liha puhul?
pound 4 pound
MemberJah. Ma lähen arsti juurde. Mul ongi vist krooniline nohu.
pound 4 pound
Memberaga kas keegi teab kust Paidest saaks?
pound 4 pound
Member****
pound 4 pound
MemberSinu toitumine paistab korras olevat, kuid lisaksin veel hommikueineks müslit ja puuvilju.
Ma ei soovitaks sulle enne ega pärast jõutrenni joosta. Ma soovitaksin sulle sellist rutiini:
esmaspäaev – jõusaal (raske koormus)
teisipäev- jooksmine (umbes 30-40 minutit)
kolmapäev- jõusaal (keskmine koormus)
neljapäev – jooksmine (umbes 30-40 minutit, soovi korral võid muidugi kauem joosta)
reede – jõusaal (kerge koormus)
laupäev ja pühapäev puhka, kuid võid ka jooksma minna.
Jooksmine peaks olema kerge, mitte pingutav. Niimoodi põletad sa rasva. Peale trenni võiksid tarbida ka mingit vadakuproteiini ka, kuid ma arvan et sa saad ka oma toitumisest ka vajalikud valgud.
pound 4 pound
MemberAitäh makaveli, aga ega ma nii punni ka ei lähe seda kasutades? taastab see hästi?
pound 4 pound
MemberWhey 2 miinus on tema kõrge hind : 800g maksab 455 eek. Võrdluseks tuua Muscletech Nitro tech mille 1,8 KG purk maksab 989eek ja mis sisaldab 97% vadakvalgu isolaati.Kust ma selle Muscletechi saan?
pound 4 pound
MemberMa tellin Whey2 Evolution. Kas see on hea? 100g kohta 90g vadakut peaks normaalne olema?
pound 4 pound
MemberAxer, whey lemonis pole kirjatatud infos palju seal valku on. Kuidas oleks Whey2 (800g) – Evolution, seal on palju puhast vadakut? Millistest toitudest saab kollageenset proteiini liigeste jaoks?
pound 4 pound
MemberAga siis kui ma 30 grammiproteiin no1 võtan siis vadakut on seal umbes 12 grammi, sellest lihastele ei piisa siis?
-
AutorPostitused