pound 4 pound
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pound 4 pound
Memberkame, hugo boss- kuna ma ostan powerbar performance drink ja nitro tech, siis kas ma saan peale trenni neid mitte kokku segada, vaid võtan ühe sheigi nitrot ja siis kohe teise sheigi powerbari? sest maitsed ei lange kokku.
pound 4 pound
MemberOtt kas Sina kasutad ainult Tai kane toidulisasi? Proteiine ja GP-d? Ma mäletan et kuskil oli juttu sellest et sa kasutad GP Whey Tai Kane ja mingi muud Tai Kane proteiini aga ma ei leia seda teemat enam…
pound 4 pound
MemberMa mõtlesin ümber! Võib olla oleks nii parem kui võtaks GP Whey Drink peale jõusaali ja peale poksitrenni, ning enne trenni päeva jooksul 1 sheik whey2 ja energie 16+ veega (mõlemat 30g). Või tasuks mõnda odavamat proteiini, et hind alla 1000.- natuek jääks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh!
pound 4 pound
MemberSäilitusained on tervisele kahjulik ju?
pound 4 pound
MemberChampion 8 ei ole hea. Biolabi toidulisandeid ära osta! Sa pead vaatama mis valke tooted sisaldavad ja kuidas nad töödeldud on. Siit saidilt võid näiteks Whey1 või Whey2 Evolutioniit või Protein NO1 Tai Kane osta. Hüdrolüüsitud või mikrofiltreeritud vadaku valk on väga hea. Samas peab su toitumine olema vähese rasvasisaldusega ja valgu rikas!
pound 4 pound
MemberKuidas te oma mune valmistate?
pound 4 pound
MemberPalun vabandust! Ma mõtlesin 4 muna valget ja 1 terve muna. Ma proovisin mitu korda ketchupiga süüa. Ahjus ta laksub jah…
pound 4 pound
MemberPalun vabandust! Ma mütlesin 4 munavalget ja 1 terve muna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pound 4 pound
MemberMind ajab natuke segadusse see jaotus: proteiinid, massi lisajad ja ttastajad. Kui ma peale trenni proteiini joon, kas mul lihased siis kasvama ei hakka? Kui ma GP Whey Drink joon pale trenni kas mul lihas siis ka hakkab kasvama?
pound 4 pound
MemberEi ostnud, kuid plaanisin. Mul whey2 sai otsa. Ma mõtlesin osta proteiini ja glutamiini ja neid kokku segada.
pound 4 pound
MemberHugo boss, prolab’i toode Pure Whey iseloomustuses on kirjas et koosneb valgukonetsentraadist. See tekitab pisut kahtlust toote efektiivsuse suhtes. Ma tahaks 80kg pure muscle. Ma olen praegu 75kg, kuid kui ma rasva maha põletaks siis oleksin 70kg.
pound 4 pound
MemberHugo Boss, kas Nitro Techi võib ka peale poksi trenni juua?
pound 4 pound
MemberKas isolaat ja kontsentraat on üks ja sama või on neil mingi erinevus?
pound 4 pound
MemberHugo boss, kas Nitro Techi võib veega enne trenni kokku segada ja siis peale trenni juua? Või peab peale trenni kohapeal segama ja siis jooma? Kas umbes 2 tundi seismisel halvaks ei lähe?
pound 4 pound
MemberAitäh et sa mulle selgeks tegid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused