pound 4 pound
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pound 4 pound
MemberEelkõige oleks vaja C-vitamiini ja lisaks võiks olla muidugi veel toode mis sisaldab kõiki vitamiine ja mineraalaineid Nt. centrum või multitabs jms.Kas multivitmiini ja mineraale lisaks tuleks kasutada C vitamiini koguaeg või ainult kevadel?
pound 4 pound
MemberMa ise kasutan Prolab Pure Whey ja mulle see meeldib, kuigi prolab isolate on parem aga kallis!
pound 4 pound
MemberWHEY 1 on kolme erinevat maitset: shokolaad, maasikas ja maitsetu.Huvitav oleks tead millisest neist konkreetselt käib jutt , siis oskaks viga parandada.
pound 4 pound
MemberPurustada munavalged jakollased kaussi kahvliga, lisada kodujuust, lõigata juurde üks tomat, üks hapukurk,lumekrabipulk,peale valada maitsestamata jogurt ja ketsup, segada salatiks. Täisterakuklitele asetada juustu ja singiviil, ning lasta mikrouunis soojaks 1 min. Süüa salati kõrvale. Kõige lõppu kohvi juua.
Vabandust! Ma sain natuke valesti aru sellest
pound 4 pound
Memberpound 4 pound
MemberPiim , kala , kohupiim , kodujuust , riis , kana , makaronid jne.
pound 4 pound
MemberMis see kreatiin siis õigemini on? Mulle on öeldud, et kreatiin aitab vett paremini lihastesse.
pound 4 pound
MemberTegelen poksiga ja kasutan toidulisandeid, proteiini ja glutamiini. Tahan kreatiini ka aga raha pole hetkel.
pound 4 pound
MemberPoksijalatsitel ei ole paks tald.
pound 4 pound
MemberMis töö sul on? Õpilase töö kurnab selga?
Suvel tegelen mesindusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pound 4 pound
Memberbarbell, kas see sinu muskel avataris?
pound 4 pound
MemberÜks sheik enne trenni ja üks sheik peale trenni ning üks sheik mitte trenni päevadel on vist normaalne… ???
pound 4 pound
MemberKuid kui vaadata whey2 (proteiini isolaat) toote kirjeldust, siis seal on kirjas et sobib ka eineasenduseks…
pound 4 pound
MemberMul on igakord käinud kui mind kodus pole olnud. Siis helistatakse õhtul ja tuuakse ära.
pound 4 pound
MemberKas isolaati on hea tarbida ka mitte treeningu päevadel? Kas on mingi erinevus ka, et kui võtta kiiremini imenduvat isolaati või rasvade ja laktoosiga kontsentraati päeval mil ei trenni ei tee?
Muc, nimeta lisandid mida kasutad palun.
AutorPostitused