pound 4 pound
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pound 4 pound
MemberMis see on täpsemalt mis tselluliiti põhjustab?
pound 4 pound
MemberLoe kulturismi ABC-d. Teemasi ja artikleid on küllaga.
pound 4 pound
Membermis asja nüüd tuleb välja et No 1. sitt või.!?Tuleb välja jah…
pound 4 pound
MemberMul oli kunagi ammu ka õlgades valu rinnalt surumisel aga see tuli sellest et ma tegin rinnalt surumist liiga laia haardega
pound 4 pound
MemberSee on DVD? St. saab ainult DVD – mängijaga vaadata?
pound 4 pound
MemberOptimumi 100% whey ja Prolab Pure Whey, ISS Research Whey Matrix tooted on väga head.
Mis sest halba on, et keegi müüb Optimumi tooteid.
Muc sa ilmaaegu ajad inimesi segadusse oma jutuga et need tooted pole head jne.
pound 4 pound
MemberRaisad saadavad juba Reiti ka reklaami…. väga madal/hale…..Kus see reidi reklaam on? Kommentaarides või?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pound 4 pound
MemberKukkur kurat aka tazmanian devil?
pound 4 pound
MemberMa ise söön kohupiima rasvatut 250gr maitseta ja segan 2,5% piimaga siis tuleb selline kohupiimakreem. Maitse ei ole kiita jah, aga läheb kergemine alla kui piimaga segada. Ma peaks proovima ka vaarikatega.
pound 4 pound
MemberSee oleneb proteiini pulbrist. Aga ma arvan, et vadaku valgu isolaati läheb umbes 30 -35 grammi, oleneb kui suur kuhi peal ka on.
pound 4 pound
MemberMinuarust on see piim mida poes myyakse üldse mõtetu – lõssipulber ja vesi suht tänapäeval. Õige maapiim on õige asi.Kust kandist ta siis lõssipulber ja vesi on?
pound 4 pound
MemberKas see tähendab et sööd mannat ja ei peagi toidulisandeid sisse ajama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei pea.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pound 4 pound
MemberRoy Jones Jr.
pound 4 pound
MemberMiks petta inimesi? Kõige parem on kvaliteedi ja hinna suhtega 2,25kg Prolab Pure Whey. Maitse on ka hea.
pound 4 pound
MemberSul on kummaline arusaam elust!Sa küsid, mis Ott arvab sellest tootest. Samamoodi võiks minna Nike poodi ja küsida ostetud Adidase toote kohta.
Sealt kust ostsid, sealt tuleb ka küsida oma ostu kohta.
Õige jutt!
-
AutorPostitused