Postiljon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Postiljon
Member183cm 74kg ja 18a
Postiljon
Memberaga kui ostaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Postiljon
Memberok saan aru…
liiga keeruline küsimus tuli kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>milliseid tooteid ja millega koos tuleks süüa, et maks tulemused saaks…
ja tahaks nii, et need tooted oleks näiteks toidupoest soovitatavalt kättesaadavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kui ei saa siis pole vahet ka erilist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Postiljon
Memberühesõnaga…
kreatiini tagajärjel kogunenud vee urineerid sa pohmakaga välja…
ja näed välja, nagu poleks kreatiini kasutandki…
et see on rohkem nagu teiste petmine, et näed suurem välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või kuda ma sellest peaksin aru saama
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?sellesmõttes, et tahaks ikka lihaste arvelt suureneda, mitte vee…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Postiljon
Memberselge…
aga…
vadakuvalk on onju juustutööstuses ülejääv produkt…
nii nagu mina lugend olen…
et kust seda saada…
et konsentraadid oleks pmst vb esialgu liiga kallid
et kui saab odavamalt seda…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kui ei siis jah… pulbrit ostma
Postiljon
Membermh
olen kuulnud, et päevas võtab inimene omaks 30g toitaineid ühe söögikorraga
et kui mõtekas on siis 140g valke ühekorraga sisse ajada?
Postiljon
Membermõtsin, et äkki keetmisel kaob midagi ära toiduvääärtusest
Postiljon
Membera rääkige, kuda te muna sööte?
teine lonks muna tahtis mul juba välja tulla…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis tegin koogelmoogelit ülejäänust ja sõin selle ära

Postiljon
Memberise mõtlen osta kreatiini aga see, et seob vett lihastesse see monohüdrant hirmutab mind… et pissid välja jne… vms…

kumba te ise soovitate… mono või se teine
Postiljon
Membertaastaja?
et nimi ütleb, et see taastab peale trenni sind – mitte aga et kasvatab jne…
Postiljon
Membernoo keegi ei pea kõigile vastama, mõni vastaqb ühele kahele, sellest piisab teine j2lle teistele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)