postihiir
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
postihiir
MemberDiski väljasopistus. Targem oleks vist jah tasapisi lisada. Sooviks küll tolle füsioterapeudi/treeneri kontakti. Olen näinud küki tehnikat videotes ja kükk logiseb mul ikka kõvasti. Sada asja seal mida peab kükkimise jooksul jälgima. Siiamaani teen kükki nii, et tagumikku päris maha ei lase, lasen paralleelselt põrandaga..selg kipub kumerduma, kui lasen täitsa vastu sääri. Raskus püsib rohkem päkkadel,kui kandadel. Tükk aega üritan juba asja selgeks saada, see harjutus mul eriline huviobjekt.
Tahaks ära õppida ka selle maast kangi rinnale võtmise, nagu tõmbad seistes ühe sujuva liigutusega kangi teatud maani ja siis pöörad randmetest, lased alla ja uuesti. Keegi spets peab ikka vaatama.
postihiir
MemberVaadake youtubest Phil Heathi Arnold Classicul 2010. Phil Heath
Huvitav mis valemiga Greene seal võitis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ilusa soenguga?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>postihiir
Memberpäris huvitav lahendus, charles. Ma vist isegi proovin. Aga tänud siis vastajatele.
postihiir
MemberMa lugesin ühest raamatust, et kõige parem on süüa toitaineid puhtalt, mitte segamini. Et kui süüa segamini toitaineid ja veel suured portsjonid, siis see ei pidanud seedimisele hästi mõjuma. Piltlikult öeldes pidi see mõjuma seedimisele nagu oleksid alla neelanud dünamiidi. Et siis kui sööd, siis ainult liha, või ainult kartulit või midagi muud(puhtalt).Sel pidi olema noorendav toime nahale ja organismile. Toitained pidid paremini imenduma, energia suurenemine, hea tuju, füüsiline võimekus pidi kõik tõusma.Kõik seal raamatus igatahes kiitsid seda .Ainult seal oli ka öeldud et suitsetamine ega joomine ei tule selle järgimisel muidugi kasuks. Endal mul sellist tahtmist ega viitsimist pole,seda järgida. Huvitav, kas teadjamad inimesed on selle raamatu jutuga nõus??Ok siis.
postihiir
Memberpostihiir
MemberTe räägite ProLabi toodangust w?
Huvitav kas siin on inimesi, kes keemiat ei kasuta? 
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>postihiir
MemberT2nud vastuste eest. Olen korduvalt suitsupaki pliidi alla visanud, ära uputanud, põletanud, ainult nimeta. kuubikuks olen ka pressinud sada korda vist. Korra suutsin aastaks maha jätta, siis hakkasin jälle tegema. Aga ausalt öeldes elu on ikka nii masendav. Aga tänan, tahtsin teada mis teie asjast arvate.
postihiir
MemberKui paljud teevad teist trenni kõrvalt suitsu?Trenn ja suits kokku ei sobi vist, aga paljud teevad nagu olen näinud. Ise teen paki päevas.
Loll teema ja küsimus,,, seepärast küsingi et olen näinud kuidas mingid 2×2 kapid jõukast välja tulevad ja suitsu ette viskavad…Ma ei järgi nende eeskuju ja tahaks hoopis maha jätta, aga ei õnnestu kuidagi.
postihiir
MemberViljandis Fortiuses.
postihiir
MemberSelg on lai nagu laudauks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>postihiir
MemberMinul ta kyll pikkuse kasvu ei mõjutanud, olen ikka samasugune jupats. Creatine Monohydrate on väga hea, (minu peal mõjus hästi). Aga enam pulbreid/keemiat ei kasuta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>postihiir
MemberMa ei ole kindel kas eestis selliseid raskusi müüakse,aga lugesin hardgainer FAQ-ist(artikli lõpus), et sellised poed(internetipoed)on olemas näiteks inglismaal ja saad sealt endale postiga tellida(seal algasid raskused vist isegi 50st grammist).Aga võib tellida ka näiteks tellida ka soomest(lähemalt on postikulud väiksemad)kui on selline variant ja kui eestis tõesti müügil pole.
postihiir
MemberSee vend on ikka liiga suur
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahaks ka kunagi selline olla
“>postihiir
MemberEelista ikka tavatoitumist,paljalt toidulisanditega ei jõua kuhugile s.t. et tavatoitumine on tähtis. Mingeid imepulbreid ära hakka otsima, parem osta päris toitu.
postihiir
MemberTänud kõigile, kes võtsid vaevaks vastata.Aga oleks veel mõned küsimused. Nimelt mitu korda tuleks päevas süüa minimaalselt päeva jooksul ja mis ajavahemiku tagant jõutreeningu puhul.Kui tihti peaks tegema jalgrattasõitu vms.Ning kuidas peaks üks jõutreenmingu kava välja nägema.Ette tänades
(P.S. Saaksin käia 2 korda nädalas trennis)
AutorPostitused