põkk17
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 21, 2008 at 7:05 e.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #166457
põkk17
MemberVictorit ei ole!sa mõtled et ta ei võistle v?
september 20, 2008 at 7:05 p.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #166437põkk17
Member1.Jay cutler
2.Dexter Jackson
3.Dennis Wolf
4.Phil Heath
5.Melvin Anthony
6.Branch Warren
mai 24, 2008 at 6:12 e.l. in reply to: Intervjuu steroide kasutava ja naturaalse kulturistiga! #155378põkk17
Memberpole ime
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahemalt minu jaox viimasel ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvan et c.a 5 aasta parast inimesed kes hakkavad j6usaali astuma hakkavad algusel steroide kasutama ja alles siis trenni tegema.K6iv tahavad saada suurex,kiiresti ja tasuta…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellist asja ei juhtu mitte kunagi. Tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? korralikud keelatud ained maksavad väga palju.põkk17
Memberjoo koos viinamarja mahlaga enne ja pärast trenni …
põkk17
Membereks see üks mõttetu asi on…
põkk17
Memberkasvu küll jõukas kinni ei pane see on geenides. sa peaks rõõmus olema et 176…
põkk17
MemberLoodan, et tegid nalja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kulturismiga Eestis raha ei teeni!njh aga kui oled nr 1 eestis(nt kiivikas) siis tuleb lisa küll igasuguste üritustega ja toiutumiskavadega jne…
põkk17
Memberise joon ka vahest trennis rohelist teed aga seda mis poes müügil.
põkk17
MemberLäksin Arcticusse liitumist tegema, aga kellelgi polnud minu jaoks aega. Ja ma ei ole pirtsakas klient. Siis läksin Coralisse ja olen väga rahul.nõustun täiesti, kuidas ma saan teada ka see on hea jõusaal või mitte kui seal yhekorra piletit osta ei saa… kahtlane koht
põkk17
MemberKuidas saaks niimoodi et kohe mingi 2 kildi järgi pistma ei hakkaks?toidust oleneb ka see, mul hakkab paarisaja meetri pealt pistma kui kõht täis.
põkk17
MemberKõike teen ikka jh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ütlesin, et lihtsalt kui see trenažöör kus ma parasjagu seeriaid teha tahan kinni on siis teen natuke rinnalihast niisama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… lihtsalt küsin igaks juhuks, et äkki mõjutab see biitsepsit kuidagi, kui ma just enne seda tegin biitsu seeriaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>niisama ei lenda vares ka. siis kui masin kinni tee kangi või hantlitega.
põkk17
MemberNo tegelikult on nii, et yatesi valk ON parem kui whey gold, vaata selle sisu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga ega keegi ei saa sind sundida seda ostma kui ei meeldi:)
njh parem siis parem ok.
põkk17
Memberliiga paks? pane vett rohkemmiks ma pean vett lisama kui ma suudan seda paksuna ka juua. natuke mage värk sellise hinna eest …
põkk17
Memberyates´i valk on kuidagi liiga paks minu arust, ennem eelistaks whey goldi. hinnas ju vahet ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>põkk17
MemberSinu jõud suurenes põhiliselt su kaalu tõusuga 70-lt -90-le. Ja su algne raskus polnud ka midagi erilist. Normeaalne areng. Enda puhul võin tuua näite. Vähendades või suurendades 5 kg võrra kehakaalu, muudab see juba baasharjutustel 10-15 kg raskust
AutorPostitused