põk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
põk
Membertoomla ma vaatan et teed vasarat…sa peaks mujal portaalis olema sest see siin on lihasemeeste mänguväli..saalis sa ju ei käi! heh pildi peal pole sul isegi deltalihastt…teistest rääkimata
põk
Member´kohe peale füüsilist kukud pikali…kõik lihased tõmblevad ja suust tuleb valget vahtu ja muidu selline greepy salatoimikute värk…..DIAGNOOS-EPILEPSIA EHK
LANGETÕBI
põk
Memberega metaan on ju super asi…sai neid tablasid iga oma jagu neelatud vanal vene ajal ja vesist lihasmassi tuli niikui mühises aint maksa lüpsis läbi raisk….nüüd kui pellerisse minna on vaja siis tuleb küll kahesajaga sinnapoole liikuma hakata
põk
Memberkuule kõhn poiss ära topi oma nina minu asjadesse….pildi pealt paistab et ema sulle vist eriti süüa ei viitsi teha
põk
Memberpanen ka tai kane kreatiini siis kui raha päris maha pole joodud ja raatsin selle peale kulutada..aga noh kui und ei tule siis tee nagu mina-võta kaks saarema X õlut ja vääna endale õhtul sisse ja voila! uni omast käest
põk
Memberkui ma ikka vene ajal noor nolk olin siis nende samade ketastega käisime penskarite aknaid sisse pildumas…..oh noorus oli ikka ilus aeg
põk
Memberah lõuatõmbed..vanas vene ajal sai küll talvel külmaga iga päev õues rinda tehtud aga see selleks….ise teen tõmbeid küll a see ei näe eriti lõustõmbamise moodi välja-..kasutan sama haaret mis jõutõmbelgi kuid rohkem tõmlen/trimblen seal toru otsas kui tõmban sest vaadake missugune lihasmägi ma olen…minu kaalus mehed suruvad rohkem kangi ja istuvad velode peal
põk
Memberno hullu trenni on see rinnalihas läbi aastate jooksul saanud….nagu USA steroidivärdjatelgi juba või rohkemgi veel…kuigi eriti nagu pilli pole pand…..sa paar aastat nati nende metaanitablettide ja retaboliliga jamatud a mis seal ikka tulemus tasus ennat ju kuhjaga ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõudu kõigile külameestelepõk
Memberno mehed kui ei usu SIIS VAADAKE PILDILT MU RINNALIHAST
-
AutorPostitused