Skip to main content

PointGuard

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: aus vastus-millist valku #146363
    PointGuard
    Member

Ma loodan, et sa sööd siis ikka midagi süsivesikurikast ka sheigile lisaks peale trenni.Muidu võiks trennieelse ja -järgse sheigi ära vahetada.

kas süsivesikurikas toit on kartulid,makaronid,riis,banaan?

in reply to: kreatiin jne #146080
    PointGuard
    Member

mis küsimus see on?

õigel vennal läheb tavatoit – seasink/kodujuust

valel vennal shake

tavalisel vennal võileib

pigem:

rikkal vennal läheb seasink/kodujuust

vaesel vennal shake

in reply to: TUHARAD #145994
    PointGuard
    Member

endale mõjus väga hästi see jalapressil surumine.peale igat trenni kannikad olid valusad

in reply to: kreatiin jne #145990
    PointGuard
    Member

Kasuta otsingut.

Kõik Kreatiinist

kreatiini koha pealt ilmselt juba leidsin vastuse sealt

in reply to: kreatiin jne #145989
    PointGuard
    Member

jap õige vend

no kurat kus kohast ma peaks selle massi siis omale saama,kui ei saa normaalselt toituda.elan kooli ühikas ja lõuna-õhtusöök on täiesti jama.puhvetis müüdavad pirukad nirisevad õlist ning koosnevad peamiselt 85% saiast ja 15% lihakäkerdisest.

in reply to: kreatiin jne #145982
    PointGuard
    Member

tekkis üks küsimus kreatiini kohta,kuid ei hakanud uut teemat siis tegema

Nimelt on mõte osta uus pakk valgupulbrit hera 80,täna aga avastasin,et kreatiini kiidetakse taevani.kasvatab lihasmassi ja aitab rasva % vähendada.Otsisin siis kiirelt üles ka kreatiini artiklid kus enamasti mainiti et on nr 1 toidulisand,kui tarvitada valgurikast tavatoitu.Nüüd siis enam ei saagi aru,kas osta valku,kreatiini või hoopis mõlemat? Ootan asjalikke vastuseid.

in reply to: hüppe treening programm #145809
    PointGuard
    Member

Kas enne kui AA3 tegema hakkasid, olid ka trenni teinud?

Kui olid , siis kui kõvasti.

Sa siis ei mäleta enam mis vahe Thrust upil ja Burnoutsil oli?

mõlemad harjutused on säärelihastele.

1)Jah,mängisin pidevalt kossu ja vahel sai jõusaalis kükke tehtud.Et sellesmõttes ise arvan et korralik baas oli ennem juba all.

2)Otsisin siis oma vana kava välja ja leidsin harjutused üles.

Thrust Up-harjutust tee nii,et põlved oleksid “lukustatud”,st.põlved ei tohi liikuda.Algul tundud endale ka väga imeliku harjutusena,kuna jaksasin maast tõusta vaevu 10cm,kuid sellisena see harjutus välja näeb.hüppad üles vaid labajalgade jõuga.

Burnouts-Tõused varvaste peale ja hüppad siis üles,aga taas jalad on sirged,mitte ei kõverda!kandu maha ei lase!ja hüppadki terve seeria aja niimoodi varvastel!nagu hüppad hüppenööriga,seal seisad ka juu varvastel.

NB!Seeriate vahel tee kindlasti jalale venitusi.see on üks tähtsamaid asju selle trenni juures.peale harjutuse lõppu tegin ise nii,et istusin toolile või olin nii,et sääremarjad oleksid lõdvad ja siis mudisin neid mõlemiltpoolt oma 5 minutit.harjutuste juures on ka väga tähtis see,et võtad endast maksimumi.algul on see raske aga pärast saad ise aru,et see on kasulik.lisaks tasub sul iga päev kõvasti liikuda.ise mängisin iga päev kossu ka ja üritasin siis maksimaalselt pingutada ka trenni päevade vahel.

hüppevõimest niipalju,et kusagil 80% hüppest tuleb tuhara ja reie lihaste arvelt.seepärast on ka see kükis üleshüppamine äärmiselt vajalik,mis ausalt öeldes siiski põlvedele hakkab.

in reply to: Peksa saamine #145744
    PointGuard
    Member

mina annaks räigelt munadesse.tegelt ka.jääb kauaks meelde ja on võid kindel olla,et täna ta sulle enam järgi ei jookse.kui juba hirmus madin käib on arvatavasti kama kaks kuhu või mida lööd.

in reply to: hüppe treening programm #145740
    PointGuard
    Member

aga ma ei saa aru et mis vahe on burnoutsil ja thrust upsil.

see on siis AA3 programmist.

sai siis ise AA3 kolm suve tagasi 9nda nädalani tehtud.Teadmiseks niipalju,et hüpet andis mulle metsikult,lisaks 100 meetri stardis nagu plahvatasin pakkudelt minema.Sügiseks oli powerit hirmsalt.Ka säär muutus tükimaad jämedamaks.Peast enam kava ja nimetusi ei mäleta aga anna selgitusi burnouti ja thrust upi kohta.

in reply to: aus vastus-millist valku #145493
    PointGuard
    Member

mina soovitaks algajale siiski alustada trennist, ning korralikust söögist.

ega see pulber nüüd imet ei tee, kuigi väga mönus on seda pärast trenni limpsida.

ta ei ole enam algaja.tean seda tyypi.sai koos alustatud jõusaalis käimisega ja mingi 1,5 aastat on staazi juba.

samas,misk osad kiruvad toote maitset ja lahustuvust,teised aga on taevas.kuidas saab olla et osadel jääb tükki ja teisel mitte

in reply to: aus vastus-millist valku #145252
    PointGuard
    Member

soovitan algajale protein no1 , maitse joodav

aga kui lugeda toote arvamusi…

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)