PointGuard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PointGuard
MemberSportlandis need täitsa olemas. Ükspäev just uurisin. Valikud on light, medium või siis hard variant. Paki hinnaks 18.90
Olemas oli ka see mitme kaabliga pakk, maksis vist 32 eurtsi.
Küsiks ka juurde, et kas selle kummi venitus ka midagi treenib nagu hantli ja kangi tõste või on tegu rohkem sellise venitusharjutuse ja mänguasjaga?
PointGuard
MemberMa ei lase ennast sellistel pisiasjadel häirida. Lase olla. Igal asjal on ju midagi sees või juures, et asi maha müüa. Et noh, ma arvan et suht naiivne on arvata, et näiteks aastaläbi poes olevad tomatid on ka just korjatud ja kuskil pimedal laonurgas paberisees valminud. Ei ole ju. Ikka korjatakse toorelt, tuuakse kohale ja kuskil suures ‘ahjus’ küpsetatakse nad valmis.Niikaua kui oskad süüa normaalselt ja tervislikult, ei näe nagu erilist kahju vahel ‘kahjulikumat’ kraami maitsta. Täpselt samamoodi luban endale korra paari kuu jooksul kas siis kuskil suuremat sorti pitsa või siis mingi hamburgerieine. Ei saa ju nagu aastaid ka elada kodus juurikat närides ja öeldes et ‘oi kui hea see on’. Võimalik et ongi hea, vahepeal tahaks ka midagi muud kasvõi korra oma menüüsse saada.
Ja mis ikkagi puutub soojatoidu letti, siis ma usun et kui on valida kahe ‘kurja’ vahel – kas midagi sooja sealt või siis megaine kuskilt kiirsöögikohast, siis tõenäoliselt on ju soe lett parem, tervislikum ja vaheldusrikkalikum.
Ahjaa. Toidust üldse rääkides, FOOD inc on hea film.
Väga hea film on. Juhtusin seda talvel vist TV6 vaatama, mingi 6 tundi oli pikk. Igatahes väga haige, mida meile tegelikult sisse söödetakse. Kes näiteks oleks osanud arvata, et sisuliselt polegi toodet, kuhu sisse ei segata sojauba või maisi. Hea näide oli ka USA toidukaupade hindades. Neljaliikmeline pere ostab igal õhtul 0,99$ maksva eine, ehk siis kokku neli, mis sisaldab 2x suuremat burgerit kui eestis, ilge hunnik soolakartuleid ja liiter jooki. Kõhu saab täis ja enamgi veel, suisa rasvuma ajab. Samas poes maksis kilo porgandit üle dollari. Seda hinnavahet ja toidu valmistamise aega kokku arvestades, pole ameerikas isegi mõeldav igapäevane toidutegemine, eriti kui töötad päevas 10-12 tundi, et liisitud elu elada. Soovitan vaadata seda filmi.
PointGuard
Memberpeksuteemaline film”Never Back Down” võtab selle teema hästi kokku
PointGuard
Memberjood kolm õlut enne magamaminekut, magad nagu karu,samas hommikul on ärgata nagu tavaliselt, pole mingit eelmiseõhtu joomatunnet, kui vaid, ehk kurk kuivab
PointGuard
MemberKindlasti süsivesikutega. Viinamarjamahl on väga sobilik.veega ei ole sobilik ?
detsember 22, 2008 at 8:54 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #176021PointGuard
Memberaivar kuusmaa kükkis ka omal ajal 150-160kg seeriaid teha.
PointGuard
Memberhmmm, aga mul tekib ka küsimus, et kui seda teha ,hoides hantlit käes, siis kas hoian hantlit paremas käes ja teen paremat säärt, või ei ole see oluline?
november 6, 2008 at 9:37 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #171278PointGuard
Membersong!
PointGuard
Memberkas see asi nii pole, et keha vajab ikka puhkust ka vahest.tuleb selline paus sisse teha, you know, kopp tuleb ette vahepeal.sügisel siis hea uuesti tuhinaga minna. ja lisaks, suvel ju ujud,mängid mingit palli õues, sõidad jalgrattaga vms
PointGuard
Memberjustnimelt liigestes.endal oli sama mure,kuniks hakkasin ikka korralikult sooja tegema ning õla harjutusi tegin alguses väikeste raskustega,mitte kohe ei ladunud sobivat trenniraskust peale.samas valutasid õlaliigesed ka peale korvpallimängu,eriti kui veel hästipalju viskeid tegin.hiljem asi paranes ja võid kindel olla,et probleemiks on hetkel soojenduse puudumine, või selle ebaefektiivsus.
PointGuard
Memberminul on Hera 80 tarbides tabanud uus mure-kõht on hirmsalt tyhi kohuaeg.ennem nagu seda asja ei olnud.
PointGuard
Membermillised on muidu haigete kurgumandlite sümptonid?
PointGuard
Memberkui sa teed korralikku trenni, toitud õigesti ja jood sheiki peale trenni ja no ka tavalistel päevadel ÕIGES KOGUSES, siis ma ei näe põhjust, miks ei peaks lihas kasvama. Iseasi, Pakk herat läheb sul kahe kuuga, iga päev üks sheik? 60 korraks jagub? 15g per sheik, minu teada koogus natuke liiga väike? Palju seal pakil kirjas on, palju ühte sheiki läheb?nii,ei hakkand uut teemat tegema
pakil on kirjas et sheiki läheb 30g/1dl pulbrit ja 3-4dl vedelikku.kusagil siin oli suur arutelu,et 1teelusikas kuhjaga=5g,siis sheiki läheb 6 teelusikatäit v? kuigi mul millegagi mõõta polnud,tundus,et oli kõvasti üle 100ml ehk 1dli.või kas ma eksin?
PointGuard
Memberselline kiire küsimus,et kes teab,palju seal Telliskivi 50 maksab Hera80 maitseline.Ise mõtlen,et Prismas on 350.- vist,et kas sõit tasub sinna ära või mitte.
PointGuard
MemberJõusaalis korvpalliketsid AND1, või Nike plätud(ülakeha päevadel)
-
AutorPostitused