Pöialpoiss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pöialpoiss
Memberih, tõepoolest süda peab siis olema küll rammumehel hiilgama pirakas
Pöialpoiss
Memberimeline ainevahetus sul tõepoolest..nagu pardil..või lased lihtsalt igapäev nagu orav rattas ja koguneda ei ole võimalustki naha vahele:) Kasutan ise sama valku ja massi tuleb küll nii mis mühiseb..jõusaalis käin samuti reglulaarselt, toitumiseski püüan rasvast võimalikult kaugele hoida.. sellise pikkuse kohta näid sa õige kleenuke vist välja küll..võib- olla pole sulle lihtsalt looduse poolt kaalu suurenemist kaasa antud..igatahes ei oska aidata küll millegagi..paistab et mingil määral sa ju toitud ikkagi normaalselt..kui lihaseid ei tule siis vähemalt peaks rasva kogunema ikkagi:)
Pöialpoiss
Membersee on ka täiesti salmonella vaba nii et kugistage seda ämbritega, kellel huvi..
Pöialpoiss
Memberkõigis Selverites on seda kindlasti müügil ja just nimelt kanamudane ja margariinid/võidega riiulis ühes potis…rasvata muna pastöriseeritud 2dl pakk maksab 14.50 eeku ja see sisaldab 100g kohta 9.5 g valku.(Rasv 0) Ütleks et suht mõtetu..Paki sisu sisaldab 6 munavalget..selle papi eest saan ma vabalt juba 10 muna ja mis vaev siis mul neid keeta veel on…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pöialpoiss
Memberkas see toidulisandina valgu tarbimine üldiselt inimest närvilisemaks ei tee (koguni olulisemalt)? Olen kuulunud siit sealt..isegi võtsin ja sõprade sõnul olin üldiselt muutunud küll..ärritusin kiiremini ja tühiste asjade peale..võib-olla lihtsalt kujutasin alateadvuses kusagil endale ette..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pöialpoiss
Memberomalt poolt soovitaksin sul Fartleki joosta või mis iganes ta oli..ei mäleta täpselt, kuna treeninglogi ei ole käepärast..a distantse jookse u 10 km pikkuseid ning nende vahel tee vähemalt 4-5 või kui ka jõuadrohkem u 300-400 m suuruseid kiirendusi siis jälle tasasel tempol taastad mõned kilomeetrid ja lauluga edasi.(.vahepeal jälgi pulsi, nii pea kui rahulik…lase jälle kiirendust..)
Usu, aitab..tegelesin 6 aastat kergejõustikuga ja eesmärk oli siis lüüa Viljandimaa 1500 m rekord..
Pöialpoiss
Memberjah tõepoolest jäävad põlved valusaks kui asfaldil niimoodi edasi vudid, kergejõustikust on omalkäel tuua näiteid..et kõval pinnasel ringi vudimine või sul teatud kohad isegi põletikuliseks teha..katsu ikka teeäärseid jm pehmeid radu hommiku sörkimise jaoks kasutada
Pöialpoiss
Memberjah seda vene valku nii sisse kugistada ei soovitaks. Olen isegi Viljandist ja kunagi ammu oli sealt pidevas liikumises ja soodsas pakkumises isegi metaan, mis teadagi tervisele head ei tee. Eks lõpude lõpuks tead ise paremini, mida sisse sööd
Pöialpoiss
MemberKui keegi veel aega ja vaevaks võtab siis paluks enesegi sellesse treeningtsüklisse lülitada oodates selle programmi kava Sigurdakepike@hot.ee
-
AutorPostitused