poder13
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
poder13
Memberkuskilt olen lugenud nii,et “kui sa ei liiguta kangi nii kiiresti kui võimalik siis sa ei treeni jõudu”.siit võid omad järeldused teha
poder13
Membermul sõber tegi selle kava läbi,aga ma küll eriti aru ei saanud,et tema juures miskit muutund oleks:D
tema arust oli sellest kasu olnud ja oli juurde ka natukene tulnud, aga 4.5kg kindlasti mitte
poder13
MemberNatuke vana postitus,ag ei osanud mujale ka oma postitust panna.
Mul Beta-Alaninega selline jama,et ma panen seda umbes veerand kõige pisema teelusika täit…peaaegu olematu kogus,siis tekitab mulle sellise suts uimase ja sooja tunde ja natuke pearinglust.huuled hakkavad kohe juues kipitama…ag lihastes nagu surinat pole tundnud…
kui panen beta-alanine natuke rohkem…nagu veerand lusika asemel ei pane pool lusikat vaid veerandi ja poole vahele sinna.sis on peal joomist automaatselt süda kohe väga väga paha ja ikka tükk tegemist trenni ajalgi on ennast kontrolli all hoida…et mitte välja öökida seda sheiki…Millest küll selline effekt.
poder13
MemberMuud ei olegi soovitada, kui pead alustama harjutust nõrgema käega, kui sa teed üks käsi korraga. Ei soovita raskusi või intensiivsust muutma hakata võrreldes kahe käega, tee ühe palju ikka mõlemale. Kui oled heitja/tõukaja, siis on see loomulik, et viskekäsi on tugevam ja sellest ei tohiks probleemida teha.no hetkel vasaku parema käe biitsepsi vahe 1-1,5 cm.
poder13
Membervõrdsed raskused ja kordused mõlemale käele.
poder13
Membereks ma teen ka peale rinna ikka muid asju ka
poder13
Memberno mul rekord präägu 136kg
eelmine aasta alustasin sain 72kg-lt 117-le sis tuli pikk puhkus märtsi algusest oktoobri lõpuni.
peale suve oli väga raske,oli veel operatsioon ka sügisel,obtoobris.
poder13
MemberVanus:18
Kaal:74kg
Pikkus:172cm
20tk puhtalt.
poder13
Member37kg
poder13
Member18, kasv 171cm,kaal 73kg, ja präägu saan 92kg rinnalt ülesse…
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)