Skip to main content

plokk

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 61 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ei ole voimeline keskenduma… #82913
    plokk
    Member

Tere jälle . Nii eile siis votsime kätte ja sai tehtud veitsa kergemate riietega trenni.Tegime seda kiirelt. raskelt ja tundega.Lulitasin end täiesti välja koigest muust. Ja ei kottinud uldse mis umber ringi toimus!Vastubidi tekkis meil treening kaaslasega päris tihe voistlus ( rebimine ) endi vahel ,et oot ma näitan kuis need raskused on kui paber.igati rahule vois jääda. Tasapisi, aegapidi nii selle alaga juba ole nii.Nii et suured tänud noannete eest.ärge nuud arvake et me nuud esinema hakkame. Ei seda annet looduse poolest pole antud!

in reply to: Lihaste venitus. #82850
    plokk
    Member

Tere. Ise omalt poolt soovin teha venitusi igal ajal ,Ja otse loomulikult trenni käigus.Näiteks oma kogemuste pohjal on mind igati just aitand trenni vahel tosiste sarjade lopus kohe venitus ja uuesti sari…Arvan, et see aitab tublisti ka lihas kasvuskaasa. Nimelt kui on parasjagu käsil pumbitrenni tsukkel siis ilma venituseta ma seda ette ei kujutaks.Ok, näiteks kui treenid piitsa, pumpad sinna harjutuse käigus verd ,lihas täitub verega, nuud vahepeal venitad seda lihast korralikult ja sooritat uuesti sama harjutuse ,niimoodi saad lisa verd lihasesse.Kuna oled teinud venituse käigus verele ruumi lihasesse. Ja nii ongi varsti korralikud mehemoodi käed.

plokk
    Member

Kas keegi on maitsnud kunagi riistakäristyst? Päris hea oli!!!

in reply to: Kuidas on kehaehitajatel lood vahest õllega? #82780
    plokk
    Member

WOW

klubiomanikuga

Mis seal imeliku on? Klubiomanik on ka lihtne inimene.Kes muidu igapäevast leiba teenib uldse ehitusega!

in reply to: Kuidas on kehaehitajatel lood vahest õllega? #82741
    plokk
    Member

Korra kuus tavaliselt kuu lopu poole ,votame vähe treeningkaaslastega ja klubiomanikuga moned olled peale rasket trenni ja muidugi sauna!!!! Eriti lahe on talvel kui saab veel lumes ingleid teha!!Midagi pole teha kui sellises seltskonnas juba oled. Pea asi et koik tunnevad stressist ja muust väikest taastust!!!See kes on vilatsam meist olnud treeninkutel see peab välja tavaliselt tegema.Nii palju veel et treenin sommidega!Parim olle kulmalt miller ja kodumaine kraam!!!

in reply to: Säär #81622
    plokk
    Member

Tere ei oska täpselt kull öelda miks on sul probleeme säärtega ,kuid äkki paned saa liiga vähe rohku treenides tunnetele? Ise tähelepanu eriti ei pane ,palju mul raskust peale on topitud. Kuid harjutuse lopp ja alg asendis annen korralikult venita nii et tunnen kuidas see säärele mojub. Kasutan (puhtaid ), aeglasi pumpavaid harjutus- kiiruseid oma vajatuste järgi.Kuid seda ei oska öelda kuis sulle see mojub?

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #57771
    plokk
    Member

Elan Soomes Espoos ja viimased 8 kuud olen käinud 3Asportis, jousaali osa on väike ,kuid samas väga sõbralik keskkond!

in reply to: Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha? #57688
    plokk
    Member

Kõvadel treeningpäevadel kuni 40 kg lisa raskusega 6-8*3. Tavalaliselt treenides oma kehakaaluga nii puhtalt ,aegalaselt kui võimalik 8-10*3. Ei ole kohe päris pikka aega proovind ,palju üldse jouaks teha ,pakun 20 ikka.Kaalun hetkel 89kg.

in reply to: kohvi #55903
    plokk
    Member

Olen lugenud et kui jood kohvi tühja kõhu peale,siis see toimib rasva poletajana aga kui sööd selle korvale midagi (saiakest) siis toimib se vastupidi.soovitatakse süüa tund aega peale kohvi joomist.

in reply to: kükkimine (probleem) noorele isikule? #55898
    plokk
    Member

Ja ka omal oli tõsine probleem just alaseljaga. Kuna mul on proportsioongi selline, et küllalt pikk selg ja lühikesed jalad. Korra mõned aastad tagasi vigastasin just alaselga väärasendis suure rasgusega ja ilma soojenduseta. Aga kangitrenni teen ikkagi. ok annan siis omalt poolt nõu kui sul on samasugune probleem. Eeskätt pole mõtet toppida isegi 60 kg kangile. Väga tõhusati saad teha ka väiksema raskusega kükke. Pane selline raskus, millega tunned ennast kindlalt, mis ei tee valu. Liigutused soorita rahuliku temboga. Nii kükkiminek kui tõus tee ühtlase aeglase tempoga. Raskustel pole üldse mingit tähtsust vähemalt minu jaoks. Ega sa ei tee ju trenni teiste jaoks, et ennast näitama pead ,proovi ikka enesetunde järgi. Ise ma käin just oma selja probleemide pärast veel ühe kondiväänaja juures, kes võtab kõik umbe jäänud lülid läbi ja pluss massaa?. Muidugi soovitan teha ka KORRALIKKE venitusi nii treeningu alguses , harjutuste keskel kui ka trenni lõpus. Ja kui kükke ei saa üldse teha, tee näiteks jalapressi, hakk-kükki või muid harjutusi, mis ei tee su alaseljale valu. Aga peamine asi, et oleksid ikka ettevaatlik. Kui tunned valu, jätta see-kus-teine ja pöördu ikka arsti poole. Nii et jõudu ja pea meeles, et raskustel pole üldse tähtsust – tähtis on, et keskendud lihastööle, s.t. tõsta raskusi lihastega, mitte ära kurna liigeseid!!!!

in reply to: kõht #51523
    plokk
    Member

Üks tõhus alakõhulihase treeningharjutus on selline: võtad näiteks tõstekangi, asetad selle põrandale, ise oled põlvili maas kangi ees. Võtad kangist kinni ja rullid kangi ette kuni ülakeha on sirge, samas põlved on paigal. Käed on koguaeg sirged. Tasub lihtsalt meeles pidada, et kõhtu ei tasu vasta maad lasta, lõpp asendis jätta umbes 5-10 cm puudu, muidu lased endast pinge välja ja harjutus ei ole enam nii võrd tõhus. Kui kehakaal on kerge, võid asteda oma seljale lisaraskuse. Ega midagi kui jõudu!

in reply to: Millise vahega #46174
    plokk
    Member

Ise pean pausi 3-4 minti tavaliselt venitan ennast pool sellest pausi ajast.Ise asi kui teen voluumi trenni siis iga 4 – 5 nädala tagant ,sel puhul on kull pauside aeg 1,5-2 minti.Voluumi treeningul siis teen kergemate raskustega 50 -100 kordust puhtalt ja sama kiirusega kui tavalistel treening päevadel suuremate raskustega.Voluumi trenn kestab mul nädal, töötan koik lihas ruhmad läbi.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #46164
    plokk
    Member

pikkus 179 kaal 83 vanus 23

in reply to: Söögisooda #45439
    plokk
    Member

Ei kui kusimus oli kas ka keegi muu joob ennem kovat trenni söögisooda lahust veega?

in reply to: on mõtet? #44856
    plokk
    Member

Ei tea kui peaks isegi koik trennid samu raskusi kasutama siis arvan et oleks ammu sant.Vähemalt usun et enda puhul rebeneks lihased nagu märg wc paber.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 61 total)