plokk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
plokk
MemberHästi tehtud lôhet vôiks hommikust -ôhtuni laadida. Ka tuunikala on maitsev eriti kohupiima & tomatisalatiga… Kala on lihtsalt häää…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>plokk
MemberJôudu Alex! Küll aeg parandab kôik haavad! Hoia käed puhtana ja lase neil hingata. Eks see lahtine nahk kuivab lihtsalt ära , ei usu et sellest mingeid jälgi jääb ,omal vähemalt pole jäänud. Eks armid ja muud kaunistavadgi meest , kohe näha et sul on tunded raua vastu! Head paranemist!
plokk
MemberMarkol olid tegijakäed!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>plokk
MemberJah omalgi on olnud neid ärevushäireid. Tavaliselt tulid nad ôhtul kui magama heitsin, sûda hakkas lahmima nagu maratoni jookseks. … Järgnevatel päevadel vôtsin aja veits maha , minu ärevushäired tulevad mu töö
juuni 15, 2007 at 6:18 p.l. in reply to: ECS Juniors&Masters Weight – in, Tjumen 2007 Flash! #117655plokk
MemberHuvitav mis Aleksejevi vasak poolse lailihasega juhtund on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>plokk
Member30 korda siis lae-alla tooliga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!! PALJU PALJU ÔNNE!!!plokk
MemberTäpselt 38 samu kodust- töökotta! Naise sônul elangi ma seal!
plokk
Member
plokk
MemberJokker suured, suured tänud!!!Saadan sulle ämbriga joudu!!!!
plokk
MemberJôudu! Üks praeguse hetke teemaväline kommentaar.Sry, pole mingi spetsalist aga pildid, mis olid sul vôetud oma hetkevormist 28.02, on minu hinnangul parimad!Palju ka kaal oli viimastel vôtetel , vôibolla oli see kuskil üleval aga ei torkand silma. Tervitused!
plokk
MemberTundub, et kedagi ei huvita
Ja mida see teema kulturismi ja fitnessi alamfoorumis teeb? Ma ju postitasin mujale.
Pole hullu Alessandro.Peame ikka ise korraliku hardcore video tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah päris huvitav oleks vaadata ka Hr Murumetsa treeninkut.Kuid meil Eestis leidub ka teisi kõvu rammumehi….Nii et Äkki Jokker viitsib ühe laisa liikutuse teha , tõmbaks mõne rammumehe trenni lindile ! Tänud juba ette!!!!plokk
MemberUsun, et see seletust ei vaja.(Vaadake kindlasti pilte!!!)Tohutu tahtejôud.Ka puue pole mingisugune takistus seda ala harrastada.Arvan et selliste meeste ees müts maha ,väga kôva vend!!!Siin on näha ikka tôelist armastust raua tôstmise vastu.Austan selliseid mehi ja jutul lôpp…
plokk
MemberRaske Ameerika raud on meelt mööda,kütuse kulu kohta vôin öelda et jenkid vôtavad kôik nii palju kui paaki kallad.Samas omal üks itaallane Lancia (tÔeline peavalu).Aga Igapäeva sôite teen transporteriga!!!Lancial on ka üks hea lisaseade: nimelt tagaklaasi soojendus , et kui talvel mootor tee peal näkku paneb , siis on hea autot tagant lükata ,kätel on soe.Pluss veel sada muud elekti viga millest keegi midagi ei tea…
plokk
Memberhttp://video.google.com/videoplay?docid=77…dlift&hl=en
[/quot
Selg turris nagu metsikul kassil?Jube värk!!!
plokk
MemberMarek Kalmus!!!
AutorPostitused