plazas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
plazas
Memberpiimaga on muidu kasulikum vb. ka maitsvam.üks supilusikas on vist 20 g seega paar lusikat kuhjaga või kolm umbes.
pääle selle katsu mõne tunnitagant miskit valgurikkamat toitu süüa et kasvada
suured tänud!
Oskad veel mõnda valgurikast sööki öelda, peale kohupiimade, piimatoodete, kodujuustu, kala, muna, liha.. ?
Teno
plazas
Memberandreaz, ma suht uus sellel alal, need grammid ei ütle mulle eriti midagi.. et mitu supilusikat see 50g on? ja ma olen lugenud et umbes 300ml veega tuleks lahjendada? ja kas oleks kasulikum kui veel lahjendaksin piimaga?
Teno
plazas
Membertäna ostsin siis ka omale. peale trenni tarbisin ja tundus mõnus. maitsega peab harjuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõht on täis millegi pärast, aga seeon sellest proteiinist ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga küsimus, et kui kui ma kaalun 80kg siis palju ma pean seda manustama ja mitme ml veega ?
plazas
Memberaga ikkagi, kas selline kava võib tulemusi anda :
Kava siis selline:
*3-4x nädalas jõusaalis (50 min)
*peale jõusaali ujumine (30min)
*enne trenni joon proteiin no1 ja pärast trenni sama.(400ml)
*trenni ajal joon fatburnerit (jätkub kuuks)
*valitud söömine
plazas
MemberMina olen kyll t2heldanud, et kaalu v2henemisega(rasva arvelt) ja samal ajal tugevat j6utrenni tehes, tuli lihasmassi juurde ( ja j6udu ka). Ma ei tea, kas see ainult tundus mulle, aga, kuigi rasva tuli maha, oli ikkagi kuidagi massiivsem v2ljan2gemine. V6ib-olla visuaalne efekt? Aga see, et j6udu juurde tuli, on fakt, ja tuli p2ris k6vasti.sorri, et topeltpost, aga millisest süsteemist sa rääkisid just? Mida sa kasutasid ja mida sa kasutasid rasvapõletamiseks?
Teno
plazas
Memberlademetes, sest natuke sai seda kokkku ostetud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kava siis selline:
*3-4x nädalas jõusaalis (50 min)
*peale jõusaali ujumine (30min)
*enne trenni joon proteiin no1 ja pärast trenni sama.(400ml)
*trenni ajal joon fatburnerit (jätkub kuuks)
kas selline asi võib tulemusi anda?
plazas
Memberl6vi16!
aitäh vastuse eest.
1 küsimus jäi mind veel painama, kuna mul on lademetes kodus veel fatburnerit üle, siis kas ma ei või seda proteiiniga koos ära juua, st fatburnerit nagu ikka trenni jooksul? ja siis enne ja peale trenni proteiin no1-te?
Tänud!
plazas
Memberasi polegi tegelikult nii hull, olen täiesti harju keskmine.Aeroobsena näen ette seda, et käin peale jõusaali(50min) veel ujumas (30min).Kas ikka ei peaks alustama Proteiin no1 tarbimisega?
EDIT: Typo
plazas
Memberütleme siis nii, et mul oleks vaja välimist poolt rohkem.. mul on vike õllekas ees eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma tahan saada lihast peale.ma nüüd hakkan kasutama proteiin no1 ja kas lihased trulevad õlleka tagant nähtavale. Rinnalihastega samamoodi.Teno
-
AutorPostitused