plastik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
plastik
Memberma jätaks teisipäeval rasvapõletustrenni ära. Pigem teeks päeval kerget aeroobset, nt kõndimine vms. Või siis teine variant, et lisa teisipäevane trenn peale ühte kuud, kui tunned, et saad hakkama
plastik
Memberteiste kommentaaridega nõus, aga katsuks siis äkki praktilisemaid nõuandeid anda.
*äkki oled liiga kaua sama kava järgi trenni teinud? Proovi midagi erinevat ja katseta erinevate raskusastmetega trenne. (st paned ühe trenni kavasse, mis on kergem kui seni, ja teise, mis jälle raskem)
*katseta aeroobse osa suurendamisega, äkki teed liiga suure osa lihastrenni. Vaata , kas madala pulsisageduse ja pika kestvusega treening annab tulemusi.
*mulle tundub, et sööd veidi palju süsivesikuid ja juurvilju pole su menüüs nagu eriti märgata. Ma pole küll spetsialist, aga võiks mõelda selle peale…
Tegelikult olen ma sinuga enam-vähem samas seisus, st välimus paraneb päris kiiresti, kaal langeb aga ikka päris aeglaselt (0.7 kg kuu). Aga ei lase ennast sellest eriti heidutada ja ei viitsi ka edaspidi palju rohkem pingutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu ja oled väga tubli olnud!
plastik
Memberno kui koormusele vastu pead, siis miks ka mitte. Kuigi üleminekuperioodil võiksid teha 4 trenni nädalas. Nt R ainult kõndi.
Jalgadega seoses, sõltub jalgadest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui seal pekki on, siis ilmselt lähevad ikka peenemaks. Aga kui pole, siis võivad lihaste kasvuga isegi mõnevõrra paksemaks minna. Igal juhul kohe, kui tunned lihastes väsimust ja roidumist, vähenda koormust just lihaste osas
plastik
Membernjaa, asfalt ongi liigestele päris vastik asi. KAs just villased, aga kvaliteetsed jooksusokid aitavad küll veidi. Olen mõnel firmal kirjeldustes näinud just selliseid jalatseid, mis on mõeldud asfaldil jooksjale. Usus, et parandaksid kõvatsi olukorda. Igal juhul vaata kindlasti, et sa pinges lihastega ei jookse, siis ei suuda ju põrutust pehmendada. Mõni ultrageli kuur võiks ka sobida
plastik
Memberspinning vormib eelkõige just alakeha ja annab võhma
sõudmine on ka hea, mõjub kogu kehale
erinevad aeroobikastiilid, katse-eksituse meetod
kui joosta ei taha, siis kiirkõndi äkki?
rattasõit
võitluskunstid
hüppenööriga hüppamine
sportmängud: sulgpall, jalgpall, võrkpall, korvpall, squash
Kõik need annavad juurde võhma ja kindlasti läheb ka tagumik rohkem prinki jne
plastik
Memberno ma jätakas teisipäevase trenni ära, sa kurnad ennast lihtsalt üle ja ei pea kaua nii vastu. Kui tõesti energiat üle, siis võid T rattasõitu teha, aga ei soovita. Muidu kurnad ennast suure vaimustusega ära ja pärast jätad kõik pooleli
plastik
Membernoo soovitaks mõõta rasvaprotsenti, äkki oled selle liiga madalaks ajanud. Võiksid mõneks ajaks koormuse väiksemaks ajada ja üks puhkepäev kindlasti nädalas. Aga kui probleem ei lahene, mine kindlasti naistearsti juurde, ilmselt määrab sulle siis pillid vms.
plastik
Membernähh see kalorite jama on ju suht valesti kirjutatud. 18 punkti küll, kuid erinevad ained annavad täiesti erinevalt punkte. Mingeid salateid, rohelisi vilju, teed jms. võis minu teada päeva jooksul niiöelda tasuta süüa. Minu teada pidi veel selline reegel kkehtima, et päevas võib portsu kartuleid või ükskõik kui suure portsu makarone/riisi ühe toidukorra ajal süüa, nii et maha läheb vaid 1-2 punkti. Nii et kaloritega on tavainimesel ikkagi kergem arvestada.
Ratas võtab paremini kaalu maha siis, kui sõidad hästi pikalt ja üsna aeglaselt (17km/h) ja nii ikka tund või üle. Tegeliklt on kiirkõnd minu arust parem kui ratas. Ise sõidan rattaga pigem enda lõbuks…päris trenni mõõtu see välja ei anna, aga on siiski hea algus
plastik
Membersee ellipsmasin tundub küll päris kobe olevat. Kõhulihaste masinad….ei oska küll nende poolt midagi öelda. Kõhulihaseid saab tavaliste harjutustega palju lihtsamini treenida, pole vaja mingeid seadmeid välja tõsta iga kord ega midagi
plastik
Memberno kui arvad, et on ülepingutus, siis tee paus. Kuni võistluseni vähemalt. Ehk siis ainult veidi mingit kerget ravivõimlemist. Selle info põhjal midagi rohkemat ei oskagi soovitada. Jaluta niisama värske õhu käes ja maga mõned lisatunnid juurde
plastik
Memberloll kõsimus: mida see L-karnitiin täpsemalt siis teeb?
-
AutorPostitused