Planmeca
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Planmeca
MemberIkka putru mitte helbeid
Planmeca
MemberKaalu alla võtmiseks ja (seda enam et soov samas ka veidi lihast kasvata), on kõige efektiivsem siiski siinne toitumiskava.Niiviisi katsetades kaotad väärtuslikku aega. Kui võib-olla paari kuu pärast saad kaalu natuke liikuma kuskile suunas, siis toitumiskava korral on sul paari-kolme kuuga juba eesmärk käes.
Kui siit tellitud toitumiskavaga on mul kolme kuuga eesmärk käes, siis ei jää mul tõesti muud üle kui see tellida. Kooli alguses tellin asja ära
Planmeca
MemberSuurem söök, praad vms on tavaliselt õhtuti, kaheksa ajal või nii. Kas peaks varem olema? Kuna peaks viimane asi üldse kõrist alla minema?
Rasvu ja süsivesikuid saab kõikjalt. Kasvõi veidi magusam kohupiim, kohuke vms.
Planmeca
MemberMina olen tellinud toitumiskava oma ala professionaalilt. See on oma hinda väärt igatahes.Ja kaua sul aega võttis, et erinevusi endal näha? Mis seisus sa enne kava tellimist olid?
Planmeca
MemberSelge
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel veel mõtlen, et kas on mõtet hiljem ka treeningkava tellida? Kas tõesti siis need kavad on oma hinda väärt? Kui palju tellitud kavad ikka saavad erineda kodulehel leiduvatest kavadest. Ja isegi kui see kava tellida, siis kui kaua umbes tuleb seda kava järgide enne uue soetamist. Eks loomulikult inimesed on erinevad. Lihtsalt mõtlen, et kuidas teised tellijad asjast arvavad.
Planmeca
MemberTänud.. Kahjuks ei oska otsust langetada treenerite vahel. Kõik kõvad tegijad kuid valida ei oska. Kas keegi oskaks aidata toitumiskava treeneri valikuga?
Planmeca
MemberEi.. Raha pole küll probleem selle kava järgimisel. Suurem probleem on selles, et kust kohast seda kava siin lehel tellida saab. Vist olen veidikene pimedaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok.. Loen seda veidikese aja pärast.
Planmeca
MemberSelge. Loodan, et mõistan mida tähendatakse korraliku trenni all.
Kas sinu mõistes tähendab see seda, et konkreetne kava ja seda peaksin siis järgima enamvähem pool aastat või lihtsalt pean olema aktiivne. Et mõned korrad nädalas poksin, tõstan ja lükkan end total gymi peal, hantlid, kätekõverdused jne?
Ega mul kahjuks pole ka treeningkava, nagunii hetkel pole võimalik jõusaalis käia. Hetkel saaksingi ainult kodust sporti teha +jooksmine,ujumine,ratas jne.
Planmeca
MemberKas see hea idee kui enne jõukat ajada sisse ~120g rasvata kohupiima ja samuti peale jõukat..
Planmeca
MemberSa pole sugugi mitte alakaaluline. Ma olen samas kaalus ja ainult 2cm lühem ja mõnes kaalutabelis olen täpselt ülekaalu ja normaalkaalu piiri peal.Udu vaata palju sul lihasmassi sinu ea kohta on.. Palju sa rinnalt lükkad ja nii. Sa täiesti normis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Planmeca
MemberOih.. ei tulnud selle pealegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suured tänudPlanmeca
MemberOk vastan, natuke palju kaalub
Planmeca
Member183 pikk ja 69kg
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)