PlaaTable
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PlaaTable
Member13 aastase käed võivad välja näha sellised, kes pole veel jõusaali seestpoolt näinudki.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Madal rasva% ja mingi korvpall vms ja ongi siuksed käed.
PlaaTable
MemberHea kiire koogi taoline ollus jah, ise lisan veel kaneeli ja pähklivõid, annab parema maitse.
aprill 21, 2013 at 8:14 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341181PlaaTable
MemberKorralik muutus jah, ei saa midagi vastu öelda.
Kõht on nähtavalt väiksemaks jäänud ning selg on kohe hulka laiem.
Edu edaspidi !
PlaaTable
Member

PlaaTable
MemberDem good post!
Vaielge aga edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Peale kõiki neid aastaid
PlaaTable
MemberKõik on väga tore ja värki aga rinnalt surumiseks mina seda ei nimetaks.
PlaaTable
MemberKirp tahab pilti 14 aastasest kes 2 aastat jõukas käinud?
Noo oota siis, panen enne 15 saamist pildi üles kuhugi, siis 2 aastat olemas peaaegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PlaaTable
MemberAmpser on täiesti toimiv
PlaaTable
MemberOlen ise samas vanuses ja tean neid probleeme.
Minul endal piisab koolilõunast ja trennis tunnid hiljem energia olemas.
Peale trenni valgu-süssari sheik sisse ja olen õnnelik (sama hästi võiks kohupiima süüa).
Õhtul vast need kartulid just parimad ei ole, ise aeglast süssarit õhtuti ei söö.
Parem oleks vast kui keegi targem veel su menüüle pilgu peale viskaks.
detsember 28, 2012 at 10:28 e.l. in reply to: Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi #333265PlaaTable
MemberKõige lihtsa on kaloraaži üle juua. Hakka jogurtit hoolega toidu kõrvale kugistama näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Midagi on viltu, kuhu väike õlle jääb siis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PlaaTable
MemberNagu ma juba mainisin, toitumine on nii suur ja mahukas teema, et algajal Ei ole võimalik seda ei õppida ega paika saada siin ei mõne postituse ega mõne nädalaga.
See on asi, mis tuleb aja ja kogemusega, ütleb seda minu loomulik intelligents, elukutselised targad saavad vast aru, mis ma mõtlen ?
Selle pärast ma leiangi, et minul oleks sobilikum esialgu kindlasti mõne valmistoote (pulbri) tooteid kasutama hakata, kuna kohe kindlasti ei saa ma oma soovituid valke päevas kätte ja kui ma peaks iga päev kuni pool kilo kohupiimalöga ära sööma, ma ei elaks seda üle.
Aga mul pole aimugi, mida ma tarbima peaks hakkama…kas need valgupulbrid, mis on mõeldud massi kasvatamiseks töötavavad ka peale trenni lihaste taastumiseks ?
On erinevaid, on puhtaid vadakuvalgupulbreid mis aitavad vaid lihasmassi kasvatada ja vähesel määral taastuda ning on massilisajaid kus on see valgud, süsivesikud ning taastumiseks vajalikud aminohapped. Massilisajad lähevad küll kulukaks, kuid on mugavad. Asi oleneb ikkagi rahakotist, kui vaja odavamalt hakkama saada siis osta kuskilt odavalt vadakuvalgupulbrit ning eraldi amino rush-i või sarnast toodet.
PlaaTable
MemberPildi jargi vaadates oled sa praegugi veel algaja ja mis selles pulbris siis halba on ? ma pigem kyll soovitaks algajatel mingit taastajat v6i lisa valku juurde v6tta ei taha uskuda et toidust piisavalt valku saadakse .
Vanuse järgi nagu Jay Cutlerit poleks oodatagi.
Edit: Algajatel pole vaja kohe kõike hakata suust sisse ajama imo, kui siis ainult valk.
Tean inimesi kes hakkavad jõusaaliga tegelema ja esimesel nädalal ajavad nad kõike mida võimalik näost sisse.
PlaaTable
MemberHm.
Pidades silmas “pulbrit”, oli mul arusaam, et need valgupulbrid on mõeldud nii lihastoonuse kasvatamiseks, kui pärast treeningut lihaste taastumiseks.
“Lihas kasvab puhkamisel pärast treeningut” – lauset silmas pidades, hakkasin ma just nende pulbrite peale mõtlema.
Teine asi, kas ei ole mitte palju lihtsam omale üks sheik valmis teha, mis veel lisaks aitab janu kustutada, kui mune imeda ja ära süüa mingi pool kilo maitsetut kohupiima, et sealt oma 40g lisavalku päevas juurde saada ?
Jah, ega tõesti on lihtsam teha üks sheik, kuid kohupiimasid on ka maitsega, ning poolest kilost sa saad ca 80g valke.
”Valgupulber ei ole imerohi, see on kallis toit” -See fraas on siit foorumist kaua läbi käinud ja olen sellega täiesti päri.
Proovi lihtsalt toitumine paika saada, munad ja kohupiim saavad sulle veel headeks sõpradeks kui sa sellest aru saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PlaaTable
MemberOi neid algaja aegu, ikka pulber, pulber ja pulber, ise pole siiamaani veel ühtegi pulbrit ostnud, kõik oleneb ikka toitumisest.
Söö valgurikast toitu, kana, kala, väherasvane liha, muna, kodujuust, kohupiim jne jne.
Kavadest soovitaks algajate kava kolmel päeval nädalas, kuid selle üle võiks keegi kogenenum mõelda.
Et harida ennast loe artikleid ja uuri foorumit siin fitnessi lehel.
Ka tooks välja et korralikuks lihaskasvuks oleks vaja tarbida päevas umbes:
1g rasva/kg kohta
2-3g valke/kg kohta
süssaritega katsetad ja uurid juba ise, isiklikult tarbin bulkimise ajal isegi 5-6g süssareid/kg kohta.
Eks me kõik ole kunagi algajad olnud ja ega see kerge aeg ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PlaaTable
MemberKui elad Tallinnas siis:
-
AutorPostitused