pkwild618
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pkwild618
MemberToiduga on otseselt seotud energia… Kui sa teed kell 9 trenni, kell 10 sööd ja kell 11 lähed magama, siis avastad järgmise päeva hommikul eest kuubiku. Sa kulutad kell 9 eelnevat energiat, kell 10 tarbid uut energiat ning kella 11 -ks pole veel vana energia kadunud. Kui liiga harva süüa, siis kasvab ka kuubik. Selles suhtes ma peaks ka enda söögiharjumusi igaks juhuks muutma, sest harrastan süüa harva ja siis ka mitte väga palju…
pkwild618
MemberMa pean ka parandama… Mitte 37-38 vaid parem 40 vasak 43…
—EDIT—
Ok väike täpsustus 85kg 160cm 14a…
pkwild618
MemberEga häda ju olla ei saagi, aga effektiivsus on teine asi.
jaanuar 13, 2008 at 5:58 p.l. in reply to: Rasvapõletus jättes toitumise ja jõusaalitreeningu samaks? #113203pkwild618
MemberMiks mitte 7 päeva trenni nädalas? Ma teen kasvõi väiksemal koormusel mõne päeva, aga iga päev. Ja kui vahele jätta, siis maksimaalselt 1 päev. Kui kõik päevad nädalas teha, siis kindlasti mitte hoobilt tulevikus trenni maha jätta… Võivad olla kehvemad tagajärjed.
pkwild618
MemberKui peale kella kuute ei söö, siis pole vahet, kas teed peale kella kuute või mitte, sest energiat sa siis juurde ju ei saa, mis vajaks kulutamist. Söömiseaeg on ka tähtis.
pkwild618
MemberEi esimese laksuga ei jaganud matsu ära
pkwild618
MemberKui aega on, siis vähemalt 3 korda päevas. Ise üritan küll teha vähemalt 2 korda. Asi on selles, et kui sa teed õhtul, siis sa pead samas ka rohkem tegema, kuna energiat on rohkem, mida kulutada.
pkwild618
MemberMa olen 160 pikk ja kaal 85… Ma üldse kogu oma elu väga raskekaaluline olnud.. Aga ega mis siin imestada. Minu suguvõsas pole meessoost keegi vist kergekaaluline
pkwild618
MemberKas 5kg moodustavad kondid? Isegi kui inimene kasvab? Ja tita sünnib 3.5kg -sena ning kondid 5kg? Või mida mõeldi?
pkwild618
Member…
pkwild618
MemberOlgu… Vabandust, aga ei saanud aru osast “kondid olevat ikka ca 5 kg kandis üldmassist.“..
pkwild618
MemberMa teen iga päev ja peaks ütlema, et arenen hästi. Soovitan teha selle järgi, kuidas enesetunne on. Mõnel inimesel lööb sussid taevasse, kui ta teeb liiga tihti. Terve aeg hinge kinni hoidmine pole ka eriti hea. Endal tuli alguses ette hetki, kui kaks sekundit puhkasin hingamise jaoks.
pkwild618
MemberÄkki seletaksid palun, kuidas on võimalik, et inimene, kellel on rasked luud, on sama raske, kui inimene, kellel on kerged luud?
pkwild618
MemberKui sa teed vähe trenni, siis soovitaks teha nii tihti (päevades) kui võimalik ja kogu round ära.
pkwild618
MemberEi ole midagi nii väikene vahe. Ühel võib olla 70 samas, kui teisel on 75-80kg normaalraskus. Muidugi üldjuhul oleneb ka inimese lihasmassist. Mõni ei pea treenimagi, aga lihasmass on suurem, kui teisel. Kuidas ja kui tihti söömine on ka oluline.
AutorPostitused