pkwild618
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pkwild618
MemberMis sa tõmbasid korraga terve purgi sisse või?
Vähemalt nii sain välja lugeda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pkwild618
MemberMis selles lauses sinu jaoks võimatut on?
pkwild618
MemberAga mind huvitab veel ka see, et mida sa nende hantlitega teed? Kas sa tõstad lihtsalt ülesse? Kui sa tõstad lihtsalt ülesse, siis soovitan otsida sellised, millega jaksad külgedele lennutada. Ise valin tavaliselt just selle järgi, kuna teen alles pool aastat ning nagu mulle seletati, et 2 aastat on vastupidavuse aeg, siis ei tuleks sellel ajal veel iga ülesande jaoks kõige suuremaid kasutada, vaid teha ühtedega, millega jaksad kõike teha. Või ütlesin ma midagi valesti? Siis paluks parandada. Ise soovitan peale toidu igatahes mitte midagi muud praegu veel kasutada
pkwild618
MemberIgatahes suured tänud kõigile, kes vastasid. Jälle mu peas üks asi selgem.
pkwild618
MemberOlgu. Tänud sellisel juhul! Aga kas kreatiini sellisel juhul võib ka vabalt peale kahe aastast treeningut kasutada?
pkwild618
MemberMa ei küsinud viimases lauses midagi. Ainult esimeses küsisin ning sellele sa juba vastasid: 2a trennin ja siis võin täiega lasta. Aga kas see 2a võib siis kehtida ükskõik mis vanuse puhul? Teeb 10-aastane 2a trennin ning 12a võib täiega massi juba kasvatada?
pkwild618
MemberEi. Lihtsalt ühes artiklis oli öeldud, mis vahe on lihasmassi kasvatamise tsükklil ja vastupidavuse treeningus. Vahe on kordade ja seeriate arvus ning kui minu mälu mind ei peta, siis oli vahe ka selles, kui raskeid hantleid jms. kasutada.
pkwild618
MemberEi, Te saite natukene valesti aru. Küsimus ei olnud sellest, millal ma võin kreatiini hakata kasutama, vaid millal ma võin hakata täiega massi kasvatama. Kreatiin oli lihtsalt ühe abiainena näiteks toodud. Seda ma tean jah, et toitumine on tähtis ja olen selle kohta uurinud ka palju siit foorumist, et teada, kuidas õigesti toituda. Olen Fitnessi videodest ka näinud kuidas näiteks Kiivikas toitub. Treeningkava kohta olen ka uurinud siit palju ja päris palju targemaks saanud.
pkwild618
MemberKas see oleks siis normaalne, kui ma hakkaks 15a -selt kasvatama kuidas jaksan?
pkwild618
MemberSeda, et nad ajapikku ära kaovad, kui enam nii ruttu juurde ei võta, olen ise ka märganud. Ja kui kaalukasv aeglustub, siis ei teki ka enam nii palju. Endal pole sellest ajast juurde tekkinud, kui ma enam teist portsu ei võtnud. Trenniga saab küll teise portsu lihaseks teha, aga siis tõuseb kaal veel rohkem ja ma liiga noor natukene, et väga suurt lihasmassi kasvatada.
pkwild618
MemberVabandust, pean ennast parandama. Avastasin, et väiksemad (heledamad) rebendid on külgedel kah. Kõhule ega seljale ega jalgadele ei ole selliseid asju igatahes tekkinud.
pkwild618
MemberEi viitsi pilte teha, aga teema algataja rebendid on küll minu omadega võrreldes tühiasi. Mul biitsepsil neid päris palju ja nad on päris tumedad, punased. Samas ei lepi ma ka jutuga mis eespool räägiti, et miks on enamjaolt ainult biitsepsitel, sest algajad teevad aint biitsa. Ma ise treenin kõiki lihasgruppe ja küll mitte nii, et laseksin 2 tundi täiega kätt, nagu siin nimetati. Arvatavasti on sinna kõige kergemad tekkima? On ainult minu arvamus.
pkwild618
MemberTo CharlesRoos: Osta endale rättsepa mõõdulint. Ehk siis see riidest vms tehtud.
pkwild618
MemberMul oli kooli teisel veerandil sama mure. Puudusin pool veerandit koolist. Viimasel nädalal läksin uuesti kooli palavikuga ning vaheajal läks ise ära. Vereproov ei näidanud midagi, aga köha oli. Samas oli peale kahte nädalat juba bronhiidi märgid ka kadunud.
pkwild618
MemberEi ma tean lithsalt asi on selles, et ma ei suuda ilma kellegi targema ütlemiseta ju talle tõestada, et kolme kiloga ei tehta trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nagu aru sain, siis raskused vist hoopis need, mida loetakse rinnalt surumisel?AutorPostitused