pkwild618
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 18, 2008 at 4:09 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175624
pkwild618
MemberEmm, mis te räägite tõsiselt, et täiskasvanud mees, kes trenni pole teinud, surub healjuhul 60-65kg ära? See on naiselik. Ja pealegi vähe usutav minu poolt. Mina nii madalat tulemust veel pole mehe poolt näinudki, aga noh muidugi on. Või on see tõesti laias maailmas nii?
pkwild618
MemberSee minu märkus oli pigem suunatud ühele kasutajale, kes enda sõnul “suruja tüüp” ei ole, aga ikkagi räägib, kuidas soojendust teha.Mis ma tahtsin öelda, on see, et soovitusi võiksid jagada need, kes asjaga tõsisemalt tegelenud on, ja tõesti teavad, kuidas peaks tegema. Viimasel ajal keeratakse enamus teemasid, kus küsitakse millegi kohta nõu, mingiks küsitluseks, kus iga algaja räägib sellest, kuidas tema midagi teeb. Teema mõte ei olnud aga selles, et välja selgitada, kuidas keegi midagi teeb, vaid et targemad inimesed annaksid nõu, kuidas õige on.
Kurb on see, et teadjate soovitused jäävad “niisama vastajate” postituste massi alla ja neid ei pane keegi tähele. Seetõttu ma märkuse tegingi, et teema algataja oskaks valida, keda rohkem usaldada. Ma arvan, et see on kasulik teadmine. Ma kõigi kompetentsitaset ei tea, ütlesin vaid selle kohta, kelle kohta teadsin.
Ma ei tea, võib-olla peaks kunagi välja mõtlema mingi süsteemi, mis võimaldaks inimestel määrata vastajate kompetentsitaset, sest olukord muutub aina kurvemaks ja kurvemaks. Iga algaja peab oma pühaks missiooniks jagama teistele algajatele soovitusi, mis segunevad spetsialistide soovitustega. Eriti masendav on olukord alamfoorumis “Küsi spetsialistidelt”, mis on mõeldud selleks, et küsimustele vastaksid spetsialistid, kuid praktika näitab, et küsimustele vastab igaüks, kes vähegi viitsib.
Teise lõigu osas olen sinuga nõus, aga esimese lõigu osas küll mitte. Mõtled liiga kinniselt. Inimene võib ju olla mitte just väga kokanduse fänn, aga kokkab ikkagi. Minule ei istu väga surumine, aga surun ikkagi. Ja selles “enda moodi” osas mind mõjutasid väga paljuskis eelnevad kasutajad, kellest mulle jäigi mulje rohkem, nagu “kes kuidas surub?”.
pkwild618
MemberKui oled alguses (nagu nt. mina), siis on see kergem. Sa ei ole veel oma “närvijõudu” üles pumbanud ning osa jõudu on sus veel kinni. Kui sa dieeti pead ja seda arendad, siis on võimalik ka jõudu suurendada. Aga noh on ka teisi asju muidugi, sealt kohapealt olen tasa.
pkwild618
MemberJa teinekord võib see astmeline värk (kuidas iganes seda ei nimetata) liiga ära väsitada kah. Ja eks osati on see individuaalne ka. Ega neid individuaalseid treeningkavasid ei tehta ju ka niisama.
pkwild618
MemberKõige paremini peaks veel siis minema, kui öeldakse, et 90kg ja pannakse 100kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis sa ei hakka mõtlema, et kas ikka jaksan vaid tead, et viimane kord läks kergelt ja paned kohe ära. Kui ei lähe, siis ei lähe. Aga kui läheb, siis pärast üllatus hoopis suurem ja tead, et 100kg oled võimeline suruma küll. Aga niimoodi petta ei tohi eriti suure raskusega. Muidu topid 150kg peale teine kohe kutu. Mina ise teen alguses väikesed venitused, mõned kergemad harjutused keha raskusega, panen 40-50 korda tühja (25kg) kangiga koos lukkudega ja siis hakkan raskustega suruma. Kui 95kg võtta, siis näiteks 85kg, 90kg, 92.5kg, 95kg. Kuidas julged ja tunned, kas 2-3 kordusega või ühega. Ja siis paned 2.5kg juurde jne. Aga noh ma ise väga suruja tüüpi pole. Ei istu. Pole seal turvatunnet. Sellepärast ka suhteliselt väikene tulemus (arvestades seda, mida ma sooviksin) kui võrrelda näiteks hantlitega, kus ma treenin jõudu veel 20 kordusega. Üks päev 18kg hantel 20 kordust kuidagi ära, teine päev läheb juba 20kg hantel 20 kordust ja siis on raskused meie jõusaalist otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt minul töötab kuidagi jube hästi see, et kui hädavaevu jäksan ainult 15 kordust, siis järgmine kord juba 20 ja siis ülejärgmine kord paned juba paar kilo otsa.Vabandage, väike teemast kõrvale kaldumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pkwild618
MemberAh tegelikult on siin ka veidi vale arusaam. Selles mõttes, et lõõbitakse ka ju valgete kallal. Lihtsalt oleneb, kelle kohta teema parasjagu üles võetakse.
pkwild618
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=alJWEgIhF9A…?topic=235902.0loodan et väga offtopic pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muide geenierinevused on valgetel ja teistel rassidel väga väikesed, mitte suured, nagu eelpool nimetatud. Aga väikesed muutused võivad teinekord palju tähendada. Näiteks haigustejadas ühe tähe muutmine võib muuta haiguse juba surmavaks.
Ja kui rääkida sellest suuremast lihaskonnast ja väikesest rasvaprotsendist, siis selgitan asja ära. Lihased paistavad hästi välja, sest nad on tumedad ja väikese rasvaprotsendiga, kuna neil pole peale usside midagi muud süüa… Kui neil oleks süüa, siis paistaks neil Saku six-pack samamoodi, nagu paljudel valgetel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pkwild618
MemberMa küsin siis sinult, milleks on inimesel uudishimu? Lihtsalt tahab veidikene oma vaatepilti avardada.
pkwild618
MemberEhh.. Ma tean, et see minu ümber keerlemine oli suht ammu, aga vaatasin praegu ja isegi veidi naljakas hakkas lugedes. Tegelikult tooksin asjadesse veidi selgust. Pikkust miks on mul nii vähe? Asi on nimelt selles, et mul on sünnist saati jalad haiged (sääreluid pole) ning sellepärast on mul jalas toed, mis võtavad keharaskuses säärtelt ära. Sellepärast on mul põlvest allapoole jalad nii 15-18cm lühemad. Sõrmeotsast teise käe sõrmeotsa reegli järgi peaksin ma olema nii 177-178cm pikk. Selle sama asja pärast olen ma pidanud liikuma sellest east, kui ma lasteaias käisin vähemalt pool käte peal. Toolipeale kätepeal ja igale poole. Aa ja et mul pole ka siiski päris ainult pekk. Kui lihast pingutan, siis on suht kõva. Kõhupealt 4-packi selgelt on ikka paista. 6-packi mitte. Ehk siis keha poolepealt, on mul pikkused kehal samad, nagu 178cm inimesel. Ainult jama on selles, et ma ei saa sellises konditsioonis oma jalgu välja eriti treenida. Põhiliselt just sääred, kuna ülemistele osadele on niikuinii peaaegu kogu keharaskusest suunatud. Aa ja veel tahaksin seda ka öelda, et alates viimasest postist olen tublisti alla ka võtnud. Ega ma siis polnud ka mingi päris lame kõht, aga kaal on sama, kuid vöö on vähenenud ca. 8cm, biits kasvanud 2-3cm ning rind vähenenud u. 2cm. Aa ja ühte ma tahaksin öelda veel: ma ei saa ise ka aru, miks mul on keha kuidagi suureks kasvanud. Õlgade laius on sama, mis isal, kuigi ta on ka päris suur. Kunagi käis maadluses. Ja biits ka almost same, aga veidi väiksem. Geenid on ka head kindlasti, sest suuremat kasvu mehed (maamehe mõõtu) on peale isa veel ka onu ja vanaisa. Ja seda kõike ma räägin sellepärast, et siin tundub olevat intelligentsemate inimeste õhkkond, kui päris väikeste, kes hakkaksid norima või naerma.
pkwild618
MemberVaatasin lee su andmeid ja tundus kuidagi tuttav
1. Vanus – 14
2. Pikkus – 1.60m ja 1.65m vahel (pole ammu mõõtnud)
3. Kaal – 85kg – 89kg (õhtul rohkem, kui juba söödud ja joodud palju, aga hommikul 2-4kg kergem)
(JALG) — LIIGA LAISK, ET PALJU MÕÕTA — (SÄÄR)
6. Biits – ca. 42cm – 43cm (vasak 0.5cm-1cm suurem)
7. Kõht – pole mõõtnud ammu, aga mingi 105cm on
8. Rind – umbes 112cm oli viimati (pole ammu mõõtnud)
Aga 7. ja 8. eriti palju pole muutunud ka nii, et enam-vähem täpsed andmed. Ammu tähendab siin siis, et ennem suve viimati.
Väikesed muutused siis
5. Kaal – 86kg
6. Biits – 44.5cm / 44.75cm
7. Kõht – 97cm
8.Rind – 112cm
Veidi paremasse vormi end ajada, hakkan pilte ka ehk laduma. Lihtsalt ma ei aja endal veel 5% või 6% rasva taga. Seda jõuab teha mõne aasta pärast kah. Esialgu üritame sinna poole aeglasemalt pürgida ja rohkem muule tähelepanu pöörata.
pkwild618
MemberL-Karnitiin aitab tõsta veel tesosterooni taset ja parandab vere voolamist lihastesse. Teisisõnu vähendab ka lihasvalu.
pkwild618
MemberAga mida sa päeval sööd? Kell 17-19 on juba õhtu. Teiseks tulemused varieeruvad. Igal inimesel individuaalselt. Mõnel võib see juhtuda mõne kuu jooksul, mõni võib teha mitu aastat trenni, et näha arvestatavaid tulemusi. Ja pealegi, kas sa mõtled õhku tõstmist? 5kg hantlite puhul õhku tõstmine sind just eriti musklimeheks ei tee
pkwild618
MemberVaatasin lee su andmeid ja tundus kuidagi tuttav
pkwild618
MemberTa vist mõtles suurt ja paljude võimalustega jõusaali. Kuradi kallid need ikka linnas nagu näen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Meil maal on 15 krooni kõikide peale kokku. Muidugi väikene ka, aga isegi kui oleks suur, ei oleks selline summa vast nagu teil kokku. See 15 krooni on tund ja kuni 5 inimest. Saal renditakse ka siin 100 krooni tund välja ja kui see jagada näiteks 20 peale, siis kõik toovad 5 krooni ja polegi midagi siin maal trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pkwild618
MemberSiin oli selle kohta teema ka. Hantlitega pidi olema see oht, kui ei tee korralikult. Ehk siis ühe käega natuke teistmoodi vms, sest siis võib üks pool teistmoodi areneda. Öeldi, et kui õigesti teha, siis hantlid paremad, kuid soovitati teha mõlemaga.
AutorPostitused