pkwild618
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pkwild618
Member13-aastaselt sellise kehakaaluga on ikka ausaltöeldes pisut paks küll.Kui mina oleks tema vanuses ainult rasva arvelt enda kaalu tema kaaluni langetanud, oleks mul rasvaprotsent olnud miinustes, kuigi pikkus oli u. sama.
pkwild618
MemberMurumets on ju strongman mitte sangpommi tõstja. Oleks ka kummaline, kui sangpommi tõstjad jääksid teise ala mehele enda alal alla. Koduväljaku eeliseid peaks oskama ära kasutada.
pkwild618
MemberMeremehe kõnnis maailma meistril jah jõutõmme 160kg pole
pkwild618
MemberKui tahad tõhusalt kaalu langetada, siis vahetundides käi nt. korvpalli mängimas. Proovi. Minul kaotas see isu ära ja söön rohkem elus püsimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiski teinekord proovin natukene rohkem toidukorras süüa, sest mul on neid ka päris väheseks jäänud isu puudumise tõttu. Aga kilosid kaotad hästi. Ja kui jõusaali korralikult teed, siis ei kao lihast ka väga. Aga sinul ei pruugi see isu peletada. Mis siin ilmas poleks individuaalne, mis on kehaga seotud.pkwild618
MemberPõllukividel istudes saab väga hästi tuharalihaseid treenida. Peavad paremini keharaskusele vastu. Aga muidu eks see kõhulihaste tagumine võib ikka treenida, iseasi mil moel treenida ja kas see on just kõige parem lahendus treenimiseks. Võibolla pigem enese testimiseks võitlusolukordadeks. Kuskil kaugel Hiinas ja seal pool mungakloostrites pidid nad oma pead vastu seina ka taguma.
pkwild618
MemberSellepärast mu areng ongi nii aeglaseks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pkwild618
MemberAga Arnold omal ajal ei jäänud ka ju kohe vahele. Tükkaega tundus süütu poisike.
pkwild618
MemberMind need isiklikult ei häiri, kui lihast tuleb nt. Ja ega need nii silmapaistvad ka ei ole nyyd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb, kuidas. Mõnel tulevad need väga silmapaistvad. Mina näiteks lühikeste varukatega koolis siis küsitud küll, et mis asjad need veel on. Kreemid muidugi ka head, aga mitte siis, kui ainult nädala peale tampida.
Minu lühikeste kogemuste järgi oleks teemaalgatajal targem teha üks päev veidi rohkem, kui et kaks päeva vähe. Korduste ja seeriate kohta ei tea, kuidas parim, kuna ise teen vastupidavust. Ja enda puhul olen sellist väga imelikku asja täheldanud, et kui ma joon piima liitri peale trenni ja mõtlen juues, et oh nüüd lihasele kasulik, siis järgmisena mõtlen, et see oli nagu tühja. Ehk siis individuaalselt tuleks neid koguseid jaotada, mitte täie rauaga poole tunniga endale päeva valku sisse ahmida ja siis loota, et nii ongi kõige parem. Seda ma ütlesin teemaalgataja 5kg 5-e päeva kohta. Raskusi tuleb ka jah valida teistmoodi, nagu Lev ütles. Kui ma näiteks eelmine aasta mingi aeg tegin pull-downiga biitsepsit (alt läbi nagu selja jms. treenimiseks pandakse), siis 20kg või 25kg 20 korda tundus, nagu oleks tühja läinud. 35kg oli küll raskem, aga oleks ka nagu pooleldi tühja läinud. 30kg andis normaalselt tunda. Nagu oleks ikka asjast kasu ka. Teadlased on ju tõestanud, et stressist võib näiteks kõht ette tulla (ei tea täpsemalt ja kas rasvast või midagi muud). Siis ei ole ka ebatõenäoline, et lihaskasv on osaliselt (osaliselt) tingitud mõtlemisest.
pkwild618
MemberVanus 17a. pikkus 178cm kaal 82cm. 40cm käsi.Hea, et veel vanust sentimeetrites ei mõõda.
pkwild618
MemberAsi pole lihaste suuruses, mis minu arvamust mõjutaks, aga niikuinii topiti talle mingit saasta juurde. Lihtsalt ma arvan juba ainuüksi sellepärast, et isa teda niimoodi kasvatas. Ju ta siis tahtis poissi nii suureks saada, et kohe aineid ka juurde. Aga nüüd võib juba arvata, et ta ei suregi 30-aastaselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pkwild618
MemberKas Sina oled see mees kes kätekõverdusi suudab jalad õhus teha?Ei tea pole proovinud, aga isa soovitas, et see pidi päris kena näitaja juba olema võimete kohapealt.
jaanuar 12, 2009 at 5:45 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #179346pkwild618
MemberMida seal uskuda?
pkwild618
MemberHetke kaal 63kg ja 178cm ja lihasmassi kindlasti üle keskmise ? Ilmselgelt hindad enda vormi üle . Samas muidugi, et kellega võrrelda ?Võibolla kui arvestada mitte treenivaid inimesi ka selles eas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui võtta trenni tegevaid inimesi ainult arvesse, siis see üle keskmise kindlasti pole. Kui ma kaotaksin piisavale tasemele rasva (u. 3-4%) oleksin siiski 80kg lähedale, aga arvatavasti noorem, kui tema. (kuna eile alles sain 15)pkwild618
MemberEga kilosid pole tõesti mõtet väga vaadata. Olen ka suutnud nädalaga mingi 6kg alla saada, aga kui palju sellest oli puhas rasv, see on uus teema.
detsember 18, 2008 at 10:19 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175679pkwild618
MemberRinnalt surumine on üsna ebaloomulik liigutus inimese jaoks, kes trenni ei tee või isegi teiste spordialade harrastajatele, kes pole rinnalt surumist harrastanud. Isegi päris tugev mees võib 70 kg’ga hätta jääda. Esiteks: seetõttu ei ole see sugugi imelik ja teiseks: miks inimene peaks suruma rinnalt rohkem kui 70 kg? See üks harjutus ei ole mingi näitaja ega ütle midagi inimese treenituse kohta. Mõelge natuke laiemalt…Minujaoks tundub 70kg täismehe kohta nii väikene arv, et selle peaks mööda minnes ära suruma. Aga noh ei tea ka täpselt, kuidas need arvud sobivad oleksid.
AutorPostitused