pkwild618
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pkwild618
MemberPõletushaava nüüd kohe kindlasti ei teki. Valu võid ehk veel tunda ja kui sa avastad, et see pole kuum, siis seda valu ka enam ei tunne.
Vaimses osas ma soovitan ühte asja – mine peale. Mitte ära jää vastast ootama, vaid mine kohe peale ja pane täiega ja ära hoia end tagasi ning ära mõtle sellele, mis võib juhtuda. Muidu sa hakkad kartma, et ta äkki blokib ära või põikleb vms. ja siis kohe hakkadki narveerima, lööd ehk mööda, mitte nii kiiresti ja hoiad oma lööke tagasi (väiksem jõud). Ja inimene kes teab, et ta suudab, teeb alati ära inimesele, kes ei usu endasse.
pkwild618
MemberSee on jah väga individuaalne. Mina treenin nt. koguaeg ülakeha ja mu keha on sellega juba harjunud, kuna ma olen eluaeg end kehaga abistanud (põhiliselt väiksena, aga kohati on praegu ka mugavam keha abi kasutades liikuda) ja võin vabalt kõik päevad teha nt. käsi ning need ikka kasvavad korralikult. Jalad selle eest jällegi nii palju pole harjunud, sest kui alustasin trenni tegemist, siis tegin 7 korda nädalas ja kui esimene kuu oli tehtud, siis jalad ükskord ärgates valutasid (nagu oleks liigesest väljas vms.) ja sellepärast enam 7 korda nädalas ei treeninud, aga samas ülakehaga oleks võinud vabalt jätkata.
pkwild618
MemberTäpsemalt siis lisa kreatiin. Muidu peaks kehast loobuma seal mail
pkwild618
MemberKas ma peaks selliste asjadega nalja tegema?
pkwild618
MemberTegelikult on mul omad põhjused, mida olen siin ka jaganud. Pole sünnist saati sääreluid ning toed, mis aitavad mul kõndida hoiavad mu fikseeritult sirgena.
pkwild618
MemberMinul on igatahes nii, et kui vastupidavust tahan juurde, siis teen nt. hantlitega 20 korda nii, et kasvõi kere väriseb. Järgmine kord läheb siis vabalt 30 korda üles. Kõhulihaseid sain u. 10 päevaga 35- lt 80 -neni.
pkwild618
MemberSamas ei saa alati näidata inimese poole näpuga, kui ta teeb nt. ainult ülakeha, aga jalgu üldse ei tee. Tegu võib olla ka vigastusega, mida ehk kõnnakus inimesel ei ole näha, aga kui jalg saab suurt raskust, võib tulla kuri Dr. Murd ja teeb su jalale ai-ai.
To JarmoOberst: minul pole nt. üldse tallad maas, kui rinnalt surun
pkwild618
MemberNo pagan, Herr Mee kommentaar ajas korralikult naerma:)Olen ma ainus, kes arvab, et Oti biits keskmisel pildil näeb kuidagi imelik? Praegune on super loomulikult.
Ei sa ei ole ainus. Ma ise jäin ka alguses vaatama, et mis värk on.
Aga Mesi jah hea tüüp
pkwild618
MemberInimese rinnaku-luu (“sternum”):http://www.nlm.nih.gov/MEDLINEPLUS/ency/imagepages/8787.htm
Linnu: “Keeled Strernum”:
http://www.conceptart.org/forums/attachmen…mp;d=1210287544
Linnu: “Breast bone (sternum)”
http://www.inspection.gc.ca/english/fssa/l…vol/pouvol2.gif
Ma saan aru, et see rinnakuluu seal keskel on inimese puhul samal tasandil kui ka rinnakorvi eesribid, et on nö lapik rind, lindudel aga pole lapik vaid on teravama otsaga ette, nagu piltidelt nägid. Et ni isiis ongi see asi nimetatud kanarinnaks, ja inglise keeles tuvi rinnaks (pigeon breast).
Tänud linkide eest. Sain jah aru täpsemalt mida kanarind tähendab ja mul endal seda pole.
pkwild618
MemberVäike muudatus:
Kas kanarind tähendab täpsemalt seda, et rinnaosa luustikust on eespool võrreldes alumise osaga, mitte ei ulatu ette? Sellisel juhul pole vaja mu posti tähele panna, sest mul endal isiklikult ei ole mitte rinna osa ees vaid on lihtsalt nii suur, et ulatub ettepoole mis tähendab pigem suurt luustikku.
pkwild618
MemberMa väga täpselt aru ei saanudki. Kas kanarinnaks loetakse seda, kui rinnakorv on lihtsalt suur ja on “näha”? Sellisel juhul peaks kõhulihaseid treenima, sest mul endal kõht sisse tõmmates nt. on rind ikka vägagi ees, aga niisama olekus ei ole üldse. Või on kanarinna puhul ka tähtis nt. selja osa natukene taha vms. “paindunud”? Sellisel juhul on teine teema, sest mul selg täiesti korras. Ja rinnakorv pole mul ka mitte ühtlaselt ees, vaid rinnalihaste kohal on “rinnalihase kujuline” kumerus kondil (ehk siis ei ole täiesti lapik rind). Sest piltide järgi ma väga ei oska öelda, kas minul on ka midagi sellist (kuigi mul midagi imelikku ei ole, võibolla lihtsalt nii suur kont ja on kõik proportsionaalne).
pkwild618
MemberVõibolla magab valesti. Ma mõnikord ärkan ülesse aga jalgu ja/või käsi liigutada ei saa, sest surevad ära.
pkwild618
MemberSee on sama hea, kui kasutada 15cm diameetriga tordi materjale 30cm diameetriga tordi valmistamiseks. Tort tuleb koguseliselt sama, aga sa pead tegema vähem kihte, et materjal ühtlaselt ära jaotada.
pkwild618
MemberAga asi on selles et füüsiline koormus läheb veits suureks, või mis?No vaata mu nädala plaani, iga päev on mingi trenn.Või on mõtekas käia jooksmas ja jõusaalis samal päeval?
5 korda nädalas nüüd küll overkill ei tohiks olla.
juuni 11, 2009 at 9:26 p.l. in reply to: Kodune trenn.(kõhulihased.esimesed 5 istesse tõusu valusad.) #201635pkwild618
MemberMa ei oska öelda, kas sinu valu on just sellest tingitud, aga muidu kui pole tükkaega teinud, siis esimesed paar päeva lihased valutavadki natukene ja on ehk ka kanged. Mul oli kõht alguses paar päeva ikka päris valus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja terve päeva. Muidugi terve päev ei olnud suur valu, aga kange oli terve päev. Ja siis läheb see üle.AutorPostitused