Pjoonas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pjoonas
MemberMees 44-45
Pjoonas
MemberTervist,Tegin teema kuna mind hakkas huvitama täna jõusaalis olles kas ma treenin õieti.Olen jõusaalis treeninud kaks aastat ja praegu läheb kolmas.Enne seda tegelesin ka suusatamisega umbes neli aastat.Vanust on 17 aastat,pikkus u. 175cm ja kaal 70kg.Jõusaalis käin kolm korda nädalas ja üks treeningpäev kestab tavaliselt kaks kuni kaks ja pool tundi.Kõige rohkem lihasgruppe ühel päeval mis ma teen on esmaspäeval.Rind,biitseps,triitseps ja kõht,ühele lihasgrupile teen maksimaalselt neli harjutust ja kolmeste seeriatega ning kümme kordust.Teistel päevadel teen vähem lihasgruppe korraga.Siit tekibki küsimus,et ega ma ennast liigselt üle ei koorma kui ma enda vanuses 2 kuni 2 ja pool tundi trenni teen.Treeningpäevad on mul esmaspäeval,teisipäeval ja neljapäeval.Endal on enesetunne selline,et kannatab teha küll aga tahaksin teada spetsialistide arvamust asjast.
Sa ei tee järelikult piisava intensiivsusega…
Üle 1.5 tunni pole mõtet teha. Ja poolteist tundi korralikku tööd saalis võtab su ikka väga korralikult läbi.
Jaga päevade peale võrdselt ära kehaosad nii, et nädalas mitut korda ei tee üht sama lihast.
EDIT: Proovi seda http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17
Pjoonas
MemberTekkis küsimus nende treeningkavade kohta seal tööriistade all. Kui keegi oleks nii lahke võiks täpselt kirjeldada kuidas ma tegema peaks neid.Näiteks: Lendamine trenazööril küljele (õlalihased) 3 x 8 – 10. Mis raskuse ma siis pean panema ja kui mitu korda tegema, Mitte ei saa aru.
Tänud tähelepanu eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3 seeriat 8-10 kordust.
Raskuse valid ,et jõuad vastavad kordused sooritada.
Pjoonas
MemberVäsimus ,unepuudus on kindlasti kaks sümptomit.
Pjoonas
Member185/81/18
Pjoonas
MemberKord nädalas saab ikka käidud
Pjoonas
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4768
Äkki leiad sellest abi
Pjoonas
MemberÄra kõhulihased iga päev tee,ei taastu ära. 3 korda nädalas on piisav.
Et pekist lahti saada kõhul vähenda süsivesikuid 20%.
Pjoonas
MemberEhk siis 5kg on liiga suur eesmärk siis, piirduks esialgu poolega.
Lähen mõõdan mõnipäev rasvaprotsendi ära, ning paari kuu pärast siis uuesti.
1Dhit: Saia ära küll süsivesiku allikana kasuta…
Pjoonas
MemberEesmärgiks oleks 5kg puhast lihasmassi kasvatada.
Pjoonas
MemberSamas peale trenni oleks vaja kiireid valke…
Kuidas nüüd võtta
Pjoonas
MemberKohupiim on siis aeglane valk?
Kiiret valku siis ainult pulbritest?
Pjoonas
MemberSeal ei olegi arvestatavat kogust valku, kõigest 3g 100g kohta.
Aga süsivesikute allikaks kõlbab küll?
Pjoonas
MemberKohupiim peaks olema kergemini seeditav kui ma ei eksi?
Mida soovitaksite enne ja peale trenni juua?
Viinamarjasuhkrut vees lahustatud?
AutorPostitused