Pjoonas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pjoonas
MemberKreatiin on ohutu preparaat, isegi sellistes kogustes nagu teda tarbivad tippkulturistid. Üheski uurimuse ei ole täheldatud negatiivset toimet, v.a. juhud, kus osad inimesed on lihtsalt tundlikud tetud preparaatide suhtes.Kreatiin on ohutu, aga kreatiniin mitte. Ärge ajage asju sassi !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuskilt mulle meelde jäänud nagu, et kreatiinist tekib organismis kreatniniin?
Pjoonas
MemberKas kanafilee sialdab vadakuvalku?Vadak on siiski piimatoodetest kui ma ei eksi.
Pjoonas
Membertere,selline küsimus et esmaspäeval võtsin esimest korda kreatiini, margiks greatine(alustasin laadimisperioodiga)hommikul võtsin selle ära 5g ja kuskil tunni aja pärast hakkas pea nii hirmsasti ringi käima ja voodisse pikali visates tekkis selline tunne et kohe viskab pildi eest ära. teisipäeval ei olnud nagu sellist asja ja kolmapäeva hommikul jälle võtsin 5g kreatiini ära ja jälle sama jama,oskate õelda on kellegil ennem nii olnud ja kas see võib olla kreatiinist?Mul võtab ka kergelt pea ringi aga kohe mitte tunni pärast…Ilmselt süsivesikute pärast…
Pjoonas
MemberKas sa omaalgatuslikult pärmi lisad või lugesid kuskilt. Muidu tundub ju päris hea mõte, pärmis on jah palju kasulikku. Kas see hiljem kõhtu paisutama või-mida-iganes tegema ei hakka.Ise üldiselt kasutan massi ajal:
Whey Gold – üks kulp (~25g valku)
Malto6 – kaks kulpi
Dextro – üks kulp
Glutamine FX (soovitan) – üks teelusikatäis
BCAA FX – üks teelusikatäis
Kreatyl FX (soovitan) – väike teelusikatäis
Centrum
Vita C
(Praegu rasvapõletuse ajal on kõik sama, ainult sv kogused on väiksemad)
Mitu dl sul see üks kulp on?
Pjoonas
MemberKohe peale trenni 40 g whey goldi ning siis kiirelt koju sööma…Eriti ei näe süsikate saamisel sheigist mõtet , parem ikka päris toidustNoja kui kiiresti koju jõuad, ja kohe viitsid süüa tegema hakata
“>Pjoonas
MemberKui sa selle joogi sisse paned ja nii ära segad, et teda näha ei jää, siis ta ei anna mitte mingisugust maitset.(20g ca 500g veega)Plus annab piim + kakao väga tugeva maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõni targem võiks öelda kas ta tõest on nii kasulik:) Siis kaaluks isegi selle kasutamist
“>Pjoonas
MemberPalju kroomi ja B vitamiine, mida me trenni käigus välja higistame..Vist oli nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, isegi tsinki vist sisaldab, igastahes niipalju, kui mina lugenud olen kirjandusest, siis pärm on üks rikkalikumaid naturaalseid vitamiini allikaid üldse ( parandage, kui eksin, vbl on mul aegunud kirjandus )Ahso
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see ju nii jubeda maitsega kuidas sa suudad seda süüa
“>Pjoonas
Memberrasvata piim 200g15g american whey’d
30g kakaod
20g pärmi
200g vett
Milleks pärm?
Pjoonas
MemberKergeks jääb siis lase kellegil seljale istuda
“>Pjoonas
MemberMinu massilisaja on igaõhtu 200g kogupiima+pool liitrit piima

Pjoonas
Member4-5h nädla sees. Nv eriti ei kasuta

Pjoonas
Membernii kuna vahepeal kaalusin lausa 85kg (pikkus 171cm) siis otsustasin kätte võtta asja.hakkasin vähem rämpstoitu (krõpse, friikaid hamburgereid) jne sööma ja palju rohkem tervislikku toitu. hetkel toitun nii:
hommik 7.00 (enne kooli)
kauss maisihelbeid koos 1,5% rasva piimaga
või siis puder koos vähekese hapukoorega kui maisihelbeid pole
siis kooli lõuna kell 11.40
üsnagi orgaaniline toit (näiteks esmaspäev on kartulid koos mingi kastmega (ntx hakkliha või siis maksa kastmega) samas teisipäev on mingi kapsasupp)
kooli lõuna kõrvale võtan alati 1 klaasi piima(väljaarvatud päevadel mil supp toiduks) ja 1 leib
kell 3 lähen kohe jõusaali sõpradega kus on üsnagi pikk trenn (umbes 1h kuni 1h 30min) kava sain sealselt treenerilt. peale jõusaali lähen mängin kossu vms kui aega on. peale trenni (heal juhul umbes kell 5) lähen koju ja söön midagi rasket
näiteks kartulid + mingi kaste + hapukapsas jne (orgaaniline toit)
+1 leib ja 1 klaas piima
õhtuti (kell 8 umbes) söön ära mingi ühe õuna või banaani ja ongi kõik. kell 10 umbes magama
trennis käin esmaspäev kolmapäev reede
teisipäev neljapäev laupäev pühapäev ei tee midagi erilist, ainult laisklen – peaksin muutma?
äitah ette
Peale jõusaali jõuad veel kossu mängida? Mul hea kui end koju voodisse jõuan vedada

Pjoonas
MemberTänud!
Läks lihtsalt natukene aega ,et nad kontole jõuaksid

Pjoonas
MemberMassilisaja saab ju palju odavamalt kui lisada tavalisele valgule süsivesikuid…
-
AutorPostitused