Pjoonas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pjoonas
MemberA kust ma poes saan aru kas tegu on aeglane või kiire süsivesik..maisi mingi värk on aeglane nagu aru olen saanud..Peale trenni ju kiiresti imenduvat vaja juuTrauben zuker on viinamarjasuhkur ja see on kiire süsivesik.
Pjoonas
MemberMida siin “kulbi” all silmas pidada? 3x30gr kulbitäit (Whey purgis on 30gr kulp) või 3 teelusikatäit? Arvan, et ikka teelusikatäit…Sry, kui eriti rumal küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin, et kui trifus paneb 1,5kulpi vadakut siis võiks 3 kulpi süsivesikuid panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
Member0,5 l vett+ Whey Gold (1,5 kulpi)
+ Hardcore Creatin Powder (1 kuhjaga teelusikatäis)
+ Trauben Zucker (2 kuhjaga teelusikatäit)
Küsimused teadjatele:
1) kas selline sheik sobib taastumiseks ja kas kogused on OK?
2) hetkel võtan seda ainult trennipäevadel (st ca 3-4 korda nädalas) ja kohe pärast trenni. Kas peaksin seda (või midagi muud) võtma ka puhkepäevadel või enne trenni?
Pane 3kulpi süsivesikuid
MemberHakkate kõik kerkima kui seda sööte
MemberVisuaalne hindamine oleneb liiga paljudest kõrvalmõjudest – valgus, poseerimisoskus, hindajast endast, hinnatavate kehaline välimus (oletan, et rasva% pole neil mitte ühesugune), geneetika, jne jne. Ma pakuks ka pigem välja rasva% vähenemist ja jõunäitajate mõõtmist enne ja protsentuaalset kasvu pärast 3-e kuud (oletan, et jõud pole samuti 100% teil identne).Before and after shoti järgi saaks ju hästi hääletuse teha…
Samas ruumis sama valgusega teeks pildi, hinnata siis pigem muutust kui kes parem välja näeb.
Pjoonas
MemberPäris ulme kogemused ikka ,õnneks pole ise kogenud midagi sellist
Pjoonas
Member4 kordust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
MemberVisuaalse vormi hindamine hääletuse kaudu oleks minuarust parim variant
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
Member56 fitti
Pjoonas
MemberTere tahaks kysida sellest Massitsykklist et kui seal on pandut et aeroobne treening peale jöutreeningut. Kas tasuks kohe jöutreeningu järel teha see aeroobne treening vöi kas oleks parem eraldi hiljem teha?Soovitaks hommikul enne sööki teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
MemberElan ühiselamus ja olen harjunud tõusma 30mini enne tundide algust! pudru ja munade tegemine hommikul võtab ju suhteliselt kaua aega!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee omletti, max 10 minutit läheb.
Lööd munad kaussi piim sisse ja pannile, väga kiiresti saab valmis ja maitsev on ka:)
Pjoonas
MemberMa ei söö kuna hommikuti ei ole mul isu!Söö vägisi kasvõi midagi, ajad ainevahetuse käima.
Pjoonas
MemberOehissand
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene söögikord kell 17.00 ma oleks surnud kui nii sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu tavaline graafik on:
8.30 hommikusöök
11.20 lõuna
15.40 enne trenni söök
19.00 õhtusöök
22.00 kergelt midagi nt 150g kohupiima ja klaas piima
Söön nii ja ei kurda peki üle kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
MemberFasti ja Fitnessi sheikerid sama mahutavusega ja sama hinnaga,et kumb oleks parem,selleushtes et see sõel seal,kumb segab pareminig jms..Tavalise lusikaga on natsa jama jäävad tükkid ja tavalist joogipudelit loksutades on ka mul tükid jäänud,et sheikeriga ju tunduvalt mugavam ja kiirem,ei tea kumba tellida.Fasti oma meeldib natsa rohkem ei ole siuke heledate värvidega nagu Fitnessi oma,aga see välimus savi..Nii et kumb parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma saan küll väga edukalt nestea pudelis segatud oma sheigi, ei näe küll vajadust selle järgi.
-
AutorPostitused