Pjoonas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pjoonas
MemberMina soovitan neid-
Ja
Pjoonas
MemberI pity the fool who keeps mr t waiting!
Pjoonas
Member1)Arnold Schwarzenegger2)Arnold Schwarzenegger
3)Arnold Schwarzenegger
4)Arnold Schwarzenegger
5)Arnold Schwarzenegger
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Double that
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
MemberOeh see vend treenis meie saalisÜlimeeldiv inimene tundub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
MemberPjoonas
MemberJuudas küll 24″ õlavars :S
Pjoonas
MemberPäris üks inimene lendas platsile peale nokkauti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
MemberTegin siis täna kokku 1,2h tundi aeroobset.Kordamööda aeru ja liikuvate sangadega stepperi drenazööri.
Stepperil tegin intervalli ja üritasin pulssi hoida 140 juures.
Aerukat tegin madala koormuse ja madala tempoga.
Kas sellisena võiks sobida aeroobne päev või peaks miskit teisiti tegema?
Mina teen üldsegi 25 minutit aeroobset. St 5min soojendus 15min intervalltreening 5min mahajahtumine.
Intervallis siis 20 sekundit maksimaalse pingutusega ningi 60 sekundit hästi vaikselt. Ja pärast on ikka pääris laip olla.
Pjoonas
MemberAlljärgnevalt lingilt on näha, mis valesti. Oskab keegi aidata, kuidas korda saada? Enda arust pole seadeid muutnud või üldse midagi näppinud. Niimoodi ei saa siin midagi lugeda
“>
Seaded-kuvamiseaded-standard
Pjoonas
Member50kg juures 135kg suruda on ikka päris ulme
“>Pjoonas
MemberSelline küsimus, kas on võimalik reguleerida naiste testosterooni taset, kui naisel on kõrgem testosterooni tase, kuidas on võimalik seda alandada? Kas toitumisega või mingite toidulisanditega on võimalik seda kuidagi mõjutada/reguleerida?
“>Huvitavat lugemist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pjoonas
MemberLamades surumises seda mõnikord kasutatakse väga suurte raskuste puhul. Seda nimetatakse “overload”-iks. Pannakse kangile näiteks 130% rekordist ja lastakse rinnale ning üritatakse suruda, mis loomulikult ei õnnestu. Enamasti kasutatakse seda selleks, et suurte raskustega harjuda (nii aju, närvisüsteem kui ka liigesed harjuvad suuremate raskustega).Niisama ma ei ole kuulnud, et keegi surujatest negatiivset faasi rõhutaks.
Aga põhimõtteliselt peaks ju lihast shokeerima kui nii suure raskusega teha? Ja see peaks ta kasvama panema…
Või ma olen millegist täiesti valesti aru saanud
“>Pjoonas
Membermuidugi võib proovida.proovi kas on kasu.Proovin homme ära, vaatan kas on miskit kasu
“>Pjoonas
Membernegatiivne treening on eelkõige oluline näiteks sportvõimlemises või ka näiteks parkouris.parim viis jõu saamiseks,et omaenda keha suudaks tõsta.teatud harjutusi ei ole lihtsalt võimalik koheselt sooritada aga negatiivne treening aitab paremini nõrku külgi parandada.
Aga miks mitte näiteks rinnalt surumisel sellist tehnikat kasutada? Näiteks kord kuus.
-
AutorPostitused