Skip to main content

piterite

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Thermo Cut rasvapõletaja #310679
    piterite
    Member

Lisan veel et jälgisin hoolega kalorite hulka mida tarbisin.

in reply to: Thermo Cut rasvapõletaja #310678
    piterite
    Member

Tarvitasin ise seda toodet umbes 1.5kuud- 1kapsel hommikul koos söögiga,tegin fitness dancingut vähemalt 4korda nädalas,mingi ühe tunni,kuna olen lastega kodune siis kodus väga pingevaba trenn.(youtubes küllalt videosid) Muutsin oma toitumist ja ei tarbinud üleliia süsivesikuid,(jäätis,śokolaad,kommid,poe koogid,saiakesed jne) sõin rohkem puuvilju. Hakkasin ka vähem nisu tooteid tarbima. Rohkem vedelikku,Arctic Sport,vesi.

Juurviljadega ma eriti sõber pole,ja sealiha sõin korra nädalas,ülejäänud korrad siis kala,või kalkuni või kana liha. Õhtuti ei söönud ennem magama jäämist kõhtu väga täis,mõnikord ostsin tuunikala salati(Hesburgerist)mulle väga maitseb. Kusjuures ma ei mäleta et oleksin tundnud tühja kõhu tunnet. Mul olid ikka kuivatatud puuviljad vahepalaks võtta ja metsapähklid. Sõin mingi iga 3tunni tagant. Ainevahetus läks märgatavalt kiiremaks, ja kaalu kaotasin 3kuuga 3kilo

Olen väga rahul sest ennem lapsi olin koguaeg 57kg ja siis peale teist last jäi 60kg pidama,ei olnud üldse rahul aga siis võtsin kätte ja hakkasin muutuma,koos kaalu langusega muutus ka enesetunne. Ja vöö kohast sain ka 3cm maha. Olen rahul.

Nüüd tegin mingi kuu aega pausi sest kaua järjest ei tohi seda toodet tarbida,muidu on vist nii et 2xpäevas võtta aga mina väike naisterahvas võtsin ühe,ja toimis.

Ka esimesed kaks nädalat olid rasked,kõik uus. Aga siis kui juba märkasin tulemusi siis oli hea meel ja tahtsin ikka veel-ja veel- nüüd on plaan veel 2kg alla.

Praegu olen kuu aega 57kg peal olnud, kui nüüd 55kg peale saan olen saavutanud eesmärgi ja jään sinna pidama.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)