pitbull
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pitbull
Membernaitex yhed vennad haapsalu l2hedalt(tallinnas treenivad)teles ka n2htud l22nemaamehi priiduga esinemas….tartus m6ned hadost naitex veljo
pitbull
Memberhaapsalu tai pox? see ju noor ja toores…aga mma-d harrastanud ja harrastavaid on kl haapsalust ja kui tahad kvaliteetset kiki ja tai segu siis hado spordiklubi…uuem6isas kutsekas saab trenni teha v2ga heal tasemel
pitbull
Membermu meelest oli hea kraam….360 tabletti sai sisse aetud ainuke miinus et sihuke kellaaja peale söömine…muidu ajas sihukese hullu peale et vabal päeval oli ka hirmus tahtmine trenni minna ja lihas oli eri punnis 24 h…mulle mõjus
pitbull
Memberloogiline et nr 1 on lahjem.fitleris pakutav on yldse lagi ja normaalse hinnaga .
pitbull
Memberyldjuhul on nii siin maailmas et paremad asjad ikka rohkem maxavad.ma ise votsin fitlerist prolabi proteiini…ja tead mis ilgelt rahul.nr 1 minu jaox kallis fitlerist tuli odavam.
pitbull
Memberikka sõltub vist kehakaalust.sõjas lykkasin 95 ise kaalusin 61kg nyyd teen 120 kalun 73kg aga ma arvan et veel vähe 130 olex norm minu kehakaalu juures.
pitbull
Memberräigelt suur mees.
pitbull
Memberno päris lambist ei saa ka see reklaami jutt tulla aga hind on sellepärast soolane et see ju usa kama.seal ju see vastuvõetava hinnaga.
pitbull
Memberkle see on selline jama et sa pead seda nende soovitusel vähemalt 2 kuud sööma .ja see ka veel et ma hakkasin kergelt mõtlema kui lugesin kõrvalmõjusi.aga vaata ise http://www.fitler.ee
pitbull
Memberkle mendeleievi tabelit vist eriti köögi laua peal kokku ei pane.
pitbull
Memberise olen teinud näitex nii et peale jõusaali läxin jutsu trenni(rõhk trennis oli rohkem löökidel kui maasvõitlusel).oleme ausad tõmbab kummi ikka tyhjax kl.raudselt pea sööma toidulisandeid kui mitut ala teed muidu jooxed kokku.
pitbull
Memberebareaalne.ma joon vast liiter poolteist päevas ….mitte rohkem….
pitbull
MemberSAKSA DEXTROSE ON KÕIGE PAREM JA ODAVAM, MINU ARVATES õige me ju arenguriik alles
pitbull
Memberkallis aga hea vahend on ortopeedilised jalanõud.
pitbull
Member