Skip to main content

pitbull

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: MMA Haapsalus #239017
    pitbull
    Member

naitex yhed vennad haapsalu l2hedalt(tallinnas treenivad)teles ka n2htud l22nemaamehi priiduga esinemas….tartus m6ned hadost naitex veljo

in reply to: MMA Haapsalus #238762
    pitbull
    Member

haapsalu tai pox? see ju noor ja toores…aga mma-d harrastanud ja harrastavaid on kl haapsalust ja kui tahad kvaliteetset kiki ja tai segu siis hado spordiklubi…uuem6isas kutsekas saab trenni teha v2ga heal tasemel

in reply to: Nitrix (180tbl) #154173
    pitbull
    Member

mu meelest oli hea kraam….360 tabletti sai sisse aetud ainuke miinus et sihuke kellaaja peale söömine…muidu ajas sihukese hullu peale et vabal päeval oli ka hirmus tahtmine trenni minna ja lihas oli eri punnis 24 h…mulle mõjus

in reply to: Nitro Tech VS. Robocop No 1. #61009
    pitbull
    Member

loogiline et nr 1 on lahjem.fitleris pakutav on yldse lagi ja normaalse hinnaga .

in reply to: Proteiin – ISS Research Complete Whey Power #42659
    pitbull
    Member

yldjuhul on nii siin maailmas et paremad asjad ikka rohkem maxavad.ma ise votsin fitlerist prolabi proteiini…ja tead mis ilgelt rahul.nr 1 minu jaox kallis fitlerist tuli odavam.

in reply to: huvi oma arengu kohta #42647
    pitbull
    Member

ikka sõltub vist kehakaalust.sõjas lykkasin 95 ise kaalusin 61kg nyyd teen 120 kalun 73kg aga ma arvan et veel vähe 130 olex norm minu kehakaalu juures.

in reply to: BIG Ron Colemani muutus 1992 > 2004 #42465
    pitbull
    Member

räigelt suur mees.

in reply to: Muscletech Cell-Tech #42450
    pitbull
    Member

no päris lambist ei saa ka see reklaami jutt tulla aga hind on sellepärast soolane et see ju usa kama.seal ju see vastuvõetava hinnaga.

in reply to: MuscleTech Nitro Tech #42448
    pitbull
    Member

kle see on selline jama et sa pead seda nende soovitusel vähemalt 2 kuud sööma .ja see ka veel et ma hakkasin kergelt mõtlema kui lugesin kõrvalmõjusi.aga vaata ise http://www.fitler.ee

in reply to: “Nitro tech” / ” cell tech ” valmistamine #42447
    pitbull
    Member

kle mendeleievi tabelit vist eriti köögi laua peal kokku ei pane.

in reply to: Poks #42444
    pitbull
    Member

ise olen teinud näitex nii et peale jõusaali läxin jutsu trenni(rõhk trennis oli rohkem löökidel kui maasvõitlusel).oleme ausad tõmbab kummi ikka tyhjax kl.raudselt pea sööma toidulisandeid kui mitut ala teed muidu jooxed kokku.

in reply to: Vesi #42443
    pitbull
    Member

ebareaalne.ma joon vast liiter poolteist päevas ….mitte rohkem….

in reply to: Süsivesikud #42439
    pitbull
    Member

SAKSA DEXTROSE ON KÕIGE PAREM JA ODAVAM, MINU ARVATES õige me ju arenguriik alles

in reply to: Jalad valusad!Aidake!! #42438
    pitbull
    Member

kallis aga hea vahend on ortopeedilised jalanõud.

in reply to: Õhtune toitumine #42437
    pitbull
    Member

ma ei tea mulle meeldib happukoort syya enne magama minemist mingi 200 g kuni 300 g ja rohkelt suhkurt ja kakaod ja ja siis veel saia ja siis veel klaas piima.muidugi on mul ulme seedimine nii et polstrit ei tule kuidagi.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)