pit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pit
MemberHea lihasmassi lisamiseks või hea maitsega?Hapukoore küllastunud rasvad ilmselt väga kasulikult tihti söömiseks pole…
Lihasmassi lisamiseks. Eriline kama sõber ei ole.
pit
MemberOlen nüüd umbes täpselt selle kavaga treeninud ja söönud, ning tulemused on endaarust väga head.
Jõudu tuleb ja olen 2 kilo juurde võtnud 2 nädalaga.
Plaanin sama kavaga oktoobri lõpuni panna ja siis võiks mõne targa käest korraliku toitumis ja treeningkava võtta.
Olen kuulnud, et hapukoorega kama pidavat hea olema?
pit
MemberKohupiim võta juurde endale. 1 pakk võiks vabalt ollagi 1 söögikord. Praegu enne magaminekut siis.Söögikordade juurde võid vabalt võtta ka viilu tera- seemneleiba.
Kui lihast kasvatad siis peab teadagi olema ikka positiivne kaloraaž. Söö julgelt tatart, riisi, makarone, kodujuustu, liha jne.
Soovitan ka lugeda : Indrek Otsus “Kulturism & Fitness”
Selle saad siit: http://treener.eok.ee/dokument_open.php?dokument_id=216
Aitäh, väga korralik lugemine.
pit
MemberEnne magama minekut oleks kodujuust või kohupiim parem varjant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohupiim oleks tõesti hea variant aga palju seda umbes peaks sööma?
pit
MemberEsiteks: Mis on Sinu eesmärk? Kaalu langetada, lihast kasvatada?Söömise kohapealt pakun, et valke jääb väheseks. Ning miks seda kakaod öösel jood?
Eesmärk on lihast kasvatada.
Kuidas ma seda valkude asja saaksin parandada, et mida ja millal võiks juurde süüa?
Kakaoga on nii, et mulle ei absoluutselt puhas piim ei maitse, sellepärast joongi piima kakaoga, kui see hea ei ole, siis võin selle ära jätta.
-
AutorPostitused