piretlangsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 27, 2013 at 9:06 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #341492
piretlangsepp
MemberVäga tubli Kaisa, huvitav lugemine ja motivatsiooni mitte ainult kaalulangetajatele vaid ka nendele, kes tahavad sportlikku ja tervislikku eluviisi elada ja head välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2013 at 7:15 p.l. in reply to: Valu rinnus, ebameeldiv tunne rinnus (südamelihase põletik? roietevaheline närvipõletik?) #340599piretlangsepp
MemberTänud vastamast!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk oskaksid soovitada mis salvi kasutada?
Muidu põletikuvastane ja rahustav on fastum gel, üldiselt saab head nõu apteegist erinevate salvide kohta. Teiste haiguste välistamiseks soovitaks ikka perearstiga konsulteerida. närvipõletikku ravitakse ka tavaliselt mitme ravimiga nii suukaudse kui salviga ja ravi võib olla väga pikk, niiet parem kui ruttu alustada
piretlangsepp
MemberVõibolla mulle tundub? aga valgu osakaal on suhteliselt korralik- nagu läheneb sinna 2g valku kehakaalu kohta, mida on suht palju inimesele, kes jõusaalis ei käi ja päev otsa istub..
Teiseks, eks istuv töö aeglustab ainevahetust ka ja nii võtadki kergemini juurde.. tõesti proovida mingis tempos jalutamist alustuseks vähemalt pool tundigi päevas, eks võta mõni sõbranna kaasa kes oleks motivaator vms ja igav ei hakkaks (kui probleem selle taga on). võid teha kiirem-aeglasem tempo kordamööda jalutades, ka see hoiab mõneti rutiini ära ja eks ta ole natuke tõhusam ka.
aprill 5, 2013 at 5:10 p.l. in reply to: Valu rinnus, ebameeldiv tunne rinnus (südamelihase põletik? roietevaheline närvipõletik?) #340052piretlangsepp
Memberkui käisid nüüd ujumas ehk külmetasid end veel rohkem (roietevaheline närvipõletik?), kas ibukat ei ole võtnud mõni päev regulaarselt kui valud on ja sümptomid alla ei ole läinud?
ja kõikidele su eelmistele uuringutele kokkuvõtteks- müokardiiti saab noortel edukalt diagnoosida magnetresonantstomograafias
piretlangsepp
MemberOskab keegi kommenteerida Suunto-m2 pulsikella? Kas on asjakohane investeering või ei? Minu jaoks parasjagu funktsioone, aga ei tea kas Suunto tooted ka vastupidavad on. Siinse info põhjal tundub, et Polar on nr. üks. Tahaks head pulsikella hinnavahemikus 70-100 euri.
Mul oli M2, neid funktsioone ausaltöeldes ei kasutanud, ei viitsinud süveneda nendesse pulsitsoonidesse, mida ta näitas peale igat treeningut.. Minu jaoks oli oluline, et ta näitas ekraanil suurelt hetkepulssi (sellepärast väga uuemad Polarid ei meeldi, sest pulsinäit kuidagi kaob ekraanil sinna teiste näitude vahele ära). Vastu pidas väga hästi ja vööd oli ka väga mugav kasutada. Mingi hetk küll müüsin maha, plaan on osta M1e, sest tõesti mul polegi muud vaja kui aint hetkelist pulsinäitu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutasin 1aasta seda M2e ja kui maha müüsin oli pm nagu uus, aint patareid pidi vahetama.
-
AutorPostitused