Pipppin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pipppin
MemberKui nüüd kaalu korraks ära peita, siis mis see peegel näitab, kas on mingit progressi märgata?
Ja lugemist kah Sulle natukene:http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/33781-stressi-moju-lihaskasvule-kaalualandamisele/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervist!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Progressi on märgata vaid biitsepsidel. Mujal oleks justkui sama seis. Mõõdud on ka samad igalpool ka riided suuremaks, ega väiksemaks jäänud pole. Ma ei jälgi ainult kaalu, käin ka kehadiagnostikas ja mõõdan ka cm. Igal pool on areng kas peatunud või väga aeglustunud. Ja tänan selle lingi eest, loen üle, just natuke aega tagasi rääkis ka sõber sarnasel teemal minuga:). Väike pilt ja jutt kõrvale, mis peaks vähe selgemaks asju tegema.
Kaalukaotus ei saagi olema kunagi täiesti lineaarne. Lineaarsust saavutavad ainult pikalt võistlusdieete praktiseerinud kulturistid kelle keha jaoks on selline kaalukõigutamine juba norm.
Tavainimese jaoks on tegemist ebaselgelt ebalineaarse progressiooniga, kus pikad platood võivad sisse tulla – ning mille olemasolu ei ole midagist mille üle paanitseda, vaid tegemist on asjaga, mis lihtsalt näitab keha kohanemist uue kaaluga.
Aitäh! Seda oli hea kuulda, et ongi normaalne, selline seisak vahepeale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Päikest!
Pipppin
MemberMina annaksin aga VÄGA positiivse kommentaari
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mitte info vaid kasutamise põhjal. Praeguseks 2 nädalat kasutanud. Rasva põletuse kohta ei tea, % lähen mõõtma uuesti järgmise 2 nädala pärast, siis näis. AGA asjad mida selle 2 nädalaga olen märkand:Toode tekitab juba 5min peale kasutamist 6rnad kylmavärinad.
Ainevahetus on palju kiirenenud.
Võhma on rohkem.
Treening areneb kiiremini raskemaks, kui varem.
Energiat rohkem.
Parem tuju.
Et funkav igasugustele asjadele, aint see, mis nimes on, see rasvapõletamise osa, seda veel ei tea. Aga see polegi enam oluline, kuna teisi häid asju nii palju andnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Igatahes ise soovitaks teha nii, tellida midagi fiti-st 10 euri eest, saab tasuta sample packi( 4 tabletti= 2 päeva) ja kui selle 2 päeva jooksul ei tunne mingitki effekti, siis ei maksa vast tarbida ka, kuna eks kõik ole individuaalne, kellele mis kuidas mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga oma keha on kuningas. Minu silmis parim toode kahjuks, mis proovind ( kahjuks, sest v6iks odavam olla). Päikest!
aprill 16, 2012 at 12:57 p.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #137375Pipppin
MemberJah!!! Palju edu ja hoia kursis!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2012 at 7:51 e.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #137841Pipppin
MemberTere jälle!
Jah, arvamusi on palju paljude asjade kohalt. Lisaks, kõik on individuaalne, kellele mis mõjub jne. Aga, kui ei proovi ei saagi teada! Tõsta tõesti 1700ni, kui mitte lausa 1800ni trennipäevadel. Kui võtadki kilokese juurde, siis ära ära ehmu! Vabalt võib olla starvation praegu ja siis keha korraks hakkab koguma. Ma olen oma elus ka igast lollusi proovinud ja lausa täiesti piskust elanud( alla 500 cal päevas) Ja kaal ei langenud siis enam mingist hetkest, suva, et nälgisin. Niiet omal nahal taolist asja proovitud küll. Aga eks kõik ole individuaalne, aga ma usun, et proovimist väärt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu, jaksu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2012 at 6:16 e.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #137997Pipppin
MemberLisaks… lihas kulutab rasva, äkki riskiks proovida natukene rohkem lihase kasvatusele trenni suunata? Kas trenni vahepeal muutnud oled? Keha harjub ära, kui sama trenn koguaeg ja siis ka tulemused pisemad.
Päikest!
aprill 16, 2012 at 6:14 e.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #138002Pipppin
MemberPalju Sa trenniga päevas kaloreid ära kulutad? Mul on vist sama probleem, kalorikogus jääb liiga miinusesse, kuna trenniga saab ka palju kulutatud. Sa 7 kuu peale pole kordagi kalorite kogust tõstnud? Mul vahepeal see jõnksutas kaalu liikuma, kui tegin nädalas korra suurema kalori päeva. Praegu kahjuks ei aita see ka.
Ja jah, 7 kuud sama seisu on väga pikk aeg :S
Jõudu, jaksu ja alanevat kaalu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pipppin
MemberMa söön nädalas korra rohkem (üldiselt…puuvilju ka) + kapsast ja ube siis ka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et seedimine ka parem oleks.Pipppin
MemberArvutasin ära.
Kaloreid:
1509.75 Kcal
Rasva:
59.25 g.
Valku:
65.5 g.
Süsivesikuid:
151.5 g.
Kiudaineid:
30 g. – tavapäev
trennipäeval
Kaloreid:
1702.25 Kcal
Rasva:
60.25 g.
Valku:
109 g.
Süsivesikuid:
153 g.
Kiudaineid:
30 g. – kaseiin on lisamata, kuna ei leidnud, aga seda on u 25grammi
Nii, ootan nüüd kriitikat!
Pipppin
MemberKui ollakse pikka aega energiadefitsiidiga dieedil ainevahetus aeglustub s.t. organism kohaneb piiratud energiavarustusega – ökonomiseerub. Selle tulemusena energiatarve väheneb ja kaalulangus aeglustub või peatub sootuks.
Ainevahetuse aeglustumise vältimiseks tuleks kasutada ühte nn. laadimispäeva nädalas. Tavapärane dieet katkestakse üheks päevaks .See võib olla 4-7 päev nädalas vastavalt eesmärkidele. Sulle sobiks ilmselt iga 7 päev.. Ainevahetust kiirendava efekti rõhutamiseks peaks kalorsus sellel päeval olema positiivne (näiteks 10%). Tõsta tuleks seda süsivesikute arvel.
Ma olen nii teinud. Nädalas korra. Viimased 4 kuud umbes.
Okei, kirjuta meile näiteks oma toitumine siia lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu, kui suure osa kulutatud kaloraažist toitumisega ära katad?
Trennipäeval sööngi rohkem. u 700 kalorit peaks trenniga minema + niisama elamine u 1400.
Tavapäeval u 1500 siis. Minu jaoks pole need asjad kahjuks nii täpselt kirjas, ei suuda jälgida. Matemaatika pole sõber.
Toitumine pole ka iga päev täpselt sama, aga umbes nii.
Trennipäeval – 2banaani, 2 muna, 4 kr6buskleiba, u 150grammi liha, prode90 veega 1 tass, öövalgud(casein+prode90) – nende koguseid kasutan natukene alla soovitatud koguseid. u 250g erinevaid köögivilju. Joogiks joon rohelist teed, suhkruid jne pole. 100g vorsti.
Trennivabal päeval on umbes sama menüü va valgud jookidest.
Eriti ohkem ma füüsiliselt süüa ei suuda ja vähemaga oleks nälg. Nüüd ma lähen otsin netist kalkulaatori, kuna kunagi, kui sai arvutatud, oli menüü teine, nagu selgub. Pole ammu seda nii kulli pilguga vaatand.
Aga ühel päeval nädalas… söön rohkem + muidugi siis rohkem ka kapsaid, ube jms.
Pipppin
MemberAga ka rasva % liigub allapoole teosammudel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 7 nädalaga oli konkreetselt 0,2% langend näiteks.aprill 14, 2012 at 11:36 e.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #139371Pipppin
MemberKaua see kaaluseisak on kestnud muidu? Ise olen ka praegu kaaluseisaku keskel, viimased 2,5 kuud. Kuid ennem seda 8,5kuud langes kenasti. Äkki kogub hoogu alles?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pipppin
MemberNiih
Toon välja ühe võimaliku: äkki on asi selles, et kuigi oled teinud trenni raskemaks, siis pole muutnud taastumist efektiivsemaks? (millest tulenevalt võib nt. olla intensiivsem ka kortisooli tootmine?).
See tundub isegi loogiline. Üritan küll taastumist teha kenasti, aga vist peaks rohkem.
Aga mida sa õigupoolest nüüd soovid? Kas kaalu vähendada või rasva kaotada? Siiamaani jääb segaseks.
Vaata parem muutusi peeglist, kaal pane näiteks 2 nädalaks ära kappi. .
Mõlemat soovin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaal + rasva vähemaks. Selle pärast ei soovigi tagasi 48 kg juurde vaid ala 58kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kaalu kappi ei pane, ei mingil juhul. ” Kõik mida jälgida, areneb”. Halvad kogemused kaalu kappi panekuga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui pikk sa oled? Mis kaalulangetamise eesmärk? Kas rasvast lahti saada või madal kaalunumber? Pilt peeglis on erinev.
169cm pikk. Kaalu langetamise eesmärk on natukene madalam kaalunumber + rasvast lahti saada. Mõlemat! Või pean ma ühe kahest valima? :S Aga üldiselt tahaks mõlemast.
Pipppin
MemberSelle peale oled mõelnud, et äkki oled lihaseid trenniga kasvatanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen kasvatanud, aga mitte ikka nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rasva % on kahanenud kuuga näiteks vaid 0,2%
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pipppin
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga armsad kommentaarid. No rasva protsent on siiski suur veel ja ma pole kaalult kaotanud kõike, mis kunagi juurde võetud sai ( olen kaalunud 48kg, siis läks 93le, hetkel 62. Reaalselt võiks ikka 57 peale minna asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Lisaks rasvaprotsent kahaneb väga aeglaselt ja see on praegu ikkagi suur (29%). Et selline tunne, et lihtsalt asi on peatunud pikemaks ajaks ja tahaks kuidagi uuesti liikuma jõnksutada. -
AutorPostitused