pipipikksokk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pipipikksokk
MemberValku on jah päris palju, kuid ma ei oska miskit asendada.
pipipikksokk
MemberTean, trenni pean tegema aga ma ei suuda end talvel liigutada. Ma tahaksin tegelt jõusaali minna aga ma sooviks endale treenerit, kes minuga kogu aeg koos oleks. Aga jääb tulevikku hetkel sest pole leidnud sellist.
pipipikksokk
Membersee profiilipilt on eelmisest suvest kui olin 62kg ja peamiselt puuviljadest toitusin nagu suvel ikka.
mu keha vist ei taha miskit ära anda enam või siis ma söön cheat dayl liiga palju.
juuli 17, 2012 at 1:56 p.l. in reply to: Trenazöör olemas aga ei oska miskit teha sellega :) #319997pipipikksokk
Memberja kas ma pean ntks iga nädal või iga kuu muutma raskustaset? kuni augustini sooviksin sellega teha trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pipipikksokk
Memberaga kuidas seda seletada? et cm vähenevad aga kaal mitte? kas tõesti mu trenniga saan lihased v? sest kui cm kaovad, siis peaks ju loogiliselt ju ka kaal vähenema. kas keegi seletaks mis toimub:)
pipipikksokk
Memberee.. ma ei tea. aga tean seda et kaloraaz on väike ja vb sellepärast ei lange kaal? aga ma ei oska miskit lisada, sest kõht täis ja söögikordi juurde ei taha
pipipikksokk
Memberja kui varem enne seda toitumist oli mul terve päeva jooksul kõhukorisemist ikka väga palju kuigi sõin. ja nüüd enam pole, ainult siis kui nätsu söön
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja iga inimene on erinev. kuna ma tunnen end poole paremini kui enne, siis ei saa ju miskit valesti olla. mõni vajab rohkem süüa, mõni vähem. lihtne. või ma eksin? 
pipipikksokk
Memberma ütlesingi et ärgu võtku minu toidukava kuna see ei ole okei.
ega mul ei tulegi neid söömishoogu, lihtsalt elu hakkas tulema peale haiget olemist ja üks tegur veel, mis tekitab suurt söögiisu ning sõingi selliseid asju kokku:P
No aga valke saan ju muna ja kanaga ja piimatoodetega? Rasva mandlitega, ka kana ja munaga. kodujuustuga.
ma ütlen et ma ei saa palju süüa, ma ei ole kunagi mingi õgard olnud kes hunnikutes sööb ja minule sellest piisab kuigi mõnejaoks on seda ilmselgelt vähe ja paneb naerma aga näed, kõik protsessid minus toimuvad ja kõik on okei. see söögisuur isu tuleb kord kuus ja lähen lolliks, mõni teine naine kindlasti ühineb
pipipikksokk
MemberSeepärast küsisin su päevatoidu kohta, kuna see meeldiks mulle enesele ka – ma ei suuda süüa kana või muud liha. Kala veel kuidagi läheb alla, aga peale liha (eriti kana) söömist on mul ülejäänud päev väga halb olla, iiveldab ja raske olla. Millest see olla võib – ma ei mõista.
Eriline köögivilja fännaja ka pole – kui siis vaid toorelt.
Kana ma söön õhtuti salati kõrvale, muidu salat nii igav ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või siis praen õlita muna endale või keedan ja siis panen salati sisse. Ma sööngi köögivilju toorelt. Pugi porgandeid, kapsast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhtuti tavaliselt tuleb söömisisu peale ning siis võta külmkapist beebiporgandid ja värset kapsast ja nosi neid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen enda menüüst jätnud välja kõik karastusjoogid k.a poemahlad, saia nisujahu, kommid, tordid, koogid, popcorni jne muu asja ning lihtsalt asendanud need köögiviljadega, puuviljadega, pudruga, pruuni riisiga jne.
Kuigi pean ütlema et kuna see nädal olin haige, siis sõin ikka päris palju jama sisse sest nii suur söögiisu tekkis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – jäätist, sefiiritorti, grillvorsti ning täna sõin veel sepikut ja sprotte:DSamuti hakkasin ka kardiot tegema ja mu kõht on väiksemaks jäänud imekombel, ei tea kas see väike 15 minutit kardiot on tõesti nii tõhus:)
pipipikksokk
MemberTere pipipikksokk
Olen väga roheline tervisliku toitumise alal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samuti huvitab mind, kuidas saada tervemaks ning ilusamaks läbi toimtumise ning aeroobse trenni. Endal mul on ülearu kõrge kolesterool (8,9), kaalu on 67 – pikkust 173 vanust 31.Aga sinu menüü juures sooviksin küsida – ega magu valutama hakka, kui sooja sööki ei söö?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui suured kogused sul jogurti, maitsestamatajogurti, kohupiima, pudru ja kamapallide/müsli ning salatite puhul on?
Parimat,
M.
KÕIGEPEALT, mis toimub siin minu teemas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
pipipikksokk
Memberpoisid läksid hoogu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pipipikksokk
Membermagan nagu mõmmi. lähen kella 12-1 ajal magama ning ärkan hiljemal juhul kell 11, mõni päev kell 7, 8 jne. ja pole kordagi probleeme olnud et ei saa ülesse ning et äratuskella edasi lükkan. päikeselistel päevadel ärkan muidugi varem sest päike paistab täpselt mu voodisse:P
stressi pole, kõik on väga okei mul.. nagu alati:P
pipipikksokk
Memberoh teid jutupaunikke küll:D
aga ühele kommenteerijale ütlen, et rasva on kõhus:D(nagu ennegi sada korda öelnud) mujalt on okei suhteliselt ning ma tahan hakata enda keha ilusamaks vormima jah, aga just kõhtu tahaks täiesti lamedaks ja mitte sixbacki vaid tavalist siledat kõhtu:) aga vb mul ei lähegi see väike rasv kõhult ära:D
pipipikksokk
Memberma endast siia päris avalikult pilti panema ei hakkaks. mõni mõtleks et ma hull peast, et mida mul kaotada on:D aga on. aga kui olete väga suured spetsid, siis võite kirjutada mulle postkasti, panen kokku pildi endast aga siia ma avalikult ei pane.
Ma söön hommikusööki-vahepala-lõunasöök-vahepala,õhtusöök ning peale 8t ei ole kunagi söönud
pipipikksokk
MemberJa kui mu kehakuju tüüp oleks selline, et mul läheks rasv ühtlaselt kogu kehale, siis oleks see 60kg okei, aga nagu ma olen juba öelnud, siis ainult ülakehas. Nimetatakse seda vist õunakehakujuks? Mu jalad on väga peenikesed. Mu rinnaaluse ümbermõõt on 68cm, mis on okei ja sealt ei soovi maha, aga just naba juurest see rasv ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused