Piparkoogimehike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Piparkoogimehike
MemberKui Sul on kuum ja veresooned aheneksid, siis sinu temp. järjest kasvaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida ka kõrge palavikuga tuleb ette, kui külmi jäsemeid veelgi jahutada!!
“>Et siis kuum vesi pigem laiendab veresooni, jah?
Piparkoogimehike
MemberEi saa öelda, et käelaba või õlgade laiuselt. Kõik sõltub harjutusest. Kitsa haardega rinnalt surumise ja näit. kitsa haardega trapetsi tegemise all mõistetakse väga erinevat laiust.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piparkoogimehike
MemberÜldiselt on siiski tõsi, et raske trenn võib kasvu pidurdada. Tean, et päris paljud siin foorumis on vastupidist väitnud, ent arstidega konsulteerides on mulle päris mitmel korral selgeks tehtud, kuidas jõu- ning ka lihasmassitreening luustikule tegelikult mõjub – nimelt koormavad nad kõhred liigselt üle, mis takistab luude arenemist pikemaks (võib-olla ka laiemaks).
Loomulikult on olemas ka inimesi, kelle kasv jätkub ka jõusaalitreeningu ajal. Siiski oleksid nad ilma noores eas kangi tõstmata praegu palju pikemad.
Piparkoogimehike
MemberKolmekordne Arnold Classicu võitja ning kahekordne Mr. Olympia teine koht Jay Cutler treenib päevas vähemalt kolme erinevat lihast, kokku 4 tundi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piparkoogimehike
MemberKatsun siis lihased mitte üle koormata, lihtsalt järgmiseks päevaks ette valmistada.
Piparkoogimehike
MemberOkei, tänud.
Lihaste ülesäratamis-idee tundub tõesti päris hea, proovin järgi. Teen siis rohkelt kordusi ning võimalikult väikeste raskustega, jah?
Piparkoogimehike
MemberNojah.
Tõusin paari tunni eest üles, palavikku enam ei ole ning enesetunne on võrdlemisi hea (veidi uimane ainult).
Viimase annuse paratsetamooli võtsin sisse 18 tundi tagasi. Kindlasti olen ka haiguse tõrjumise tõttu palju energiat kaotanud, kuid treeningperioodile ei tahaks sellegipoolest katkestada.
Ehk siiski tasub täna trenni teha? Selg oli näiteks ärgates jõhkralt valus, olen enamuse ajast voodis lebanud. Tunnen nagu kehaga toimuks taandareng vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piparkoogimehike
MemberArghh.. Kaua peaksin siis ootama?
Muide netz, kas nt. paratsetamoolil on siis kõrvalmõjud, mis jõudu kahandavad?
Piparkoogimehike
MemberHmm.. Kumb on pumba efekti jaoks parem, kas Satur8 või Pump-Tech? Viimast on rohkem küll müüdud, aga toodete sisu on ju praktiliselt sama.
Piparkoogimehike
MemberAhaa, okei.
Keegi võiks mu küsimusele vastata vahepeal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piparkoogimehike
MemberLisasin seljalihastele ühe harjutuse juurde, nüüd ehk piisab…
Muide Cronus, kas sul õla ja tricepsi harjutusi väheks ei jää?
Piparkoogimehike
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poja üritab arnoldit mängida võtab jalad siis ette kui muud enam teha ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnoldi keha reljeefsus on seevastu võrdlemisi hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piparkoogimehike
MemberÜks ütleb, et teen üle, teine ütleb, et teen vähe.
Kas mõni kogenum mees ka kava kommenteerida viitsiks? Nagu nt. M.M vms…
Membertee jalgadele ka trenni, sest muidu hakkad dressipükstega rannas käima ja selga teed natuke vähe minu arust. teed ainult selga laiaks, kuigi peaks ka muud tegema.Rannas hakkan dressipükstega käima alles siis, kui need proportsioonist väljas on. Et seda vältida, treeningi jalgu kõrge intensiivsuse ja kordustega, et maksimaalselt rasva põletada ning neid võimalikult saledana hoida.
Piparkoogimehike
MemberKle pannkooogimees kui Sa oled algaja, siis ma küll ei soovita nii kõvasti treenima hakkata.Mispärast sa arvad, et algaja olen? Amazon.ee foorumi kasutajatiitlid on pandud postituste arvu järgi.
Trenni olen teinud kõvasti üle aasta.
-
AutorPostitused