ega mul miskit küsimust ei olegi, aga tahtsin lihtsalt jagada huvitavat soovitust oma perearstilt: mul on elu aeg olnud madal vererõhk ja üsna aeglane ainevahetus, millega muidugi kaasnevad lisakilod ja energiapuudus ja viitsimatus trenni vms teha. paar kuud tagasi soovitas arst regulaarselt mõnd “pahelist” toodet tarbima hakata, ja kusjuures 5 kilo on alla läinud. Kohv mulle maitse poolest ei meeldi ja seetõttu proovisin parem väikestes kogustes alkoholi juua ja suitsu teha (eks ma varem tarbisin ka vahel, aga pigem õhtuti-öösiti kuskil peol, mitte päeva ajal). Kohe peale hommikusööki teen 1-2 suitsu, lõuna- ja õhtusöögi kõrvale katsun klaasi veini juua, kui see võimalik pole (nt ülikooli sööklas) siis teen peale sööki jälle 1 sigareti. Igaühele sellist “dieeti” muidugi soovitada ei saa, aga madala vererõhu puhul mõjub see küll suurepäraselt:) energiat on tunduvalt rohkem, ainevahetus toimib vähemalt wc-s käimise sagedust vaadates 3 korda kiiremini ja isegi tähelepanu- ja töövõime on justkui parem. niiet pole see asi nii üheseltvõtetav midagi:)