pikkpoiss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pikkpoiss
MemberSee armumise koht on mingi nali või?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikkpoiss
MemberKas mehed on siis vaenlased või?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikkpoiss
MemberSegad kohupiima hapukoorega, paned maitseks ise midagi juurde ja on üli mõnus kohupiimakreem, valgupomm ju.
Memberpikkpoiss
MemberIssand kui ilus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks Jokker teda reklaamides ei kasutanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on ka siis üks küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis on teie ilu saladus? 
pikkpoiss
Member. . . Väga head kettad saab näiteks rongiratastest.Ma ei tea palju sul seda jõudu on aga ma sain otsimise tulemuseks, et rongiratas kaalub umbes 230kg.
MemberSeal polnud ju midagi arusaamatutu, ta palub kinnitust väitele, et kreatiini valesti manustamine tekitab jubeda pissihäda.
( Ära seda nüüd siis tõsiselt ka võta.
)pikkpoiss
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3864pilt oli ikka hea .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks ma seda õigel ajal näinud, oleks ma kindlalt võitnud.

pikkpoiss
MemberNo kui juba küsimiseks läks siis, kas Hera80 või Fit Whey?
Ning BCAA-st, kuidas on selle kasutamisega algajal? Mõjub või on rohkem raha raiskamine? Jõusaalirenn on 3x nädalas
pikkpoiss
MemberLoodusvarad, reoveesetted ja üleujutusoht – see dieet peaks töötama küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikkpoiss
MemberISsand, ilusad rinnad ju, mida te jonnite?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikkpoiss
MemberVõi siiski?
fookus on vales kohas
Memberaga staadionil, sirged spurt ja kurvides sörk. ei tööta või?
pikkpoiss
MemberSarnasele küsimusele anti vastus siin:Tänan, see jäi kahe silma vahele.
MemberKasutan Whey8000 pulbrit (0,5l piima + 3 kuhjaga spl) ning võtab kõhu suht kinni. Kas(mida) tuleks sheigile midagi lisada, et selline toime kaoks või lihtsalt juua näiteks rohelist teed?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused