pikkpoiss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pikkpoiss
MemberKa harv joodik.
pikkpoiss
Member6. koht.
pikkpoiss
MemberAt first I was like
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> and then I was like
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maitse üle ei vaielda aga mina arvan , et naine ei tohiks selline olla.pikkpoiss
MemberMulle meeldib DnB, aga hardstyle ajab lihtsalt südame pahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina lisaks sellele veel dub stepi, lause lõpu jätaksa samaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikkpoiss
MemberTa ei viitsi, trenn on liiga raske.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikkpoiss
Membersiin lehel nii palju noori
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas jõusaaliga tuleks alustada siis 25 aastaselt?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikkpoiss
Member192cm 70kg 17aastat
pikkpoiss
MemberAir Alert pidi põlved väga läbi võtma.
pikkpoiss
MemberKõik Eesti sportlased v.a Kanter kurdavad, et mingi vigastus, nii kui sitasti läheb on vigastus. Mida nad üldse ronivad sinna kui see kaotus nii kindel on tulema. Võiks ju kodus trenni teha selle asemel.
pikkpoiss
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=Chh85U4FsK0 – vaene karu.
pikkpoiss
MemberEi ma ei mõelnud seda nii, et sõna võivad võtta vaid a’la Eesti meistrid, lihtsalt see üleolev suhtumine.
Las Bolt lollitab, ka minuarust see näitab vaid seda, et ta ei karda oma vastaseid.Ja Mart Muru, kõrgushüppega tegelen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikkpoiss
MemberOled jah rohkem saavutanud, mina veel Eesti meister pole, olen teine, küll aga Tallinna ja Harjumaa meister. Ning jään ka selles alla, et olen seda ainult ühel alal.
Oleks võinud end viisakamalt väljendada, kui ta sulle ei meeldi. Pärdik musta mehe kohta on päris julm solvang . .
pikkpoiss
MemberMuidugi mitte, iga maailmarekordi eest saab ju päris kopsaka summa.
pikkpoiss
MemberLoomulikult surus jalgadega, vaadake kui pisike ja peenike ta on.
pikkpoiss
MemberKõvad pärdikuks tembeldajad, mida te oma elus või spordis saavutanud olete? Midagi jah?

Ja mulle meeldib küll see, kuidas nad enne lollitavad, see kütab publiku üles, vähemalt suudab ennast kokku võtta ja tulemuse ära teha.
Talle ei ole vastast, ta sörgib selle 100m alla 10sek, teised punnitavad nii kuis jõuavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma käitumise ja tulemustega on ta minu lemmik sportlane.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused