Pihiisa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pihiisa
MemberKas matshide videod mingiks ajaks netti ka riputatakse, nagu varasemalt on olnud?
veebruar 19, 2010 at 12:10 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257389Pihiisa
MemberSmigun 1
Mannima 39
Udras 46
Pihiisa
MemberNüüdsest saab ka talvel tsikli seljas trenni teha ,sugulane arvas ,et Eesti tsiklimeestele kuluks sisekrossirada ilusti ära – http://www.motorsport.ee/?id=main&n=2879
Pihiisa
MemberMa Maega samaküla mees , Mae olümpiavõitjaks!!!
Pihiisa
MemberMis sul kaal teinud on ?mm mingi paar kilo tuli juurde , j6udu tuli korralikult , aga siis olime metsas vahepeal ja seal polnud just k6ige toiteväärtuslikumad söögid:)
Pihiisa
Membersaan aru, et teil endal on kogemusi sellega või pakub endalegi huvi see ? Kui kellelgi on elustreening.ee poolsetelt baaskursustelt või üldkursustelt mingeid muljeid siis võiks kirjutada siia, loeks huviga.Osalen hetkel sügisel alustanud baaskursusel , järgmine nädal baaskursuse viimased 3 trenni .Trenn on algajatele ega eelda eelnevaid mingeid oskusi võitluskunstide vallas , väga hea ja mitmekülgne ala. Kord nädalas poksi ja jalalööke ,algul 1 x nädalas maasvõitlust ja 1x püstilähivõitlust wms (mingi peale esimest kuud oli 2x nädalas maasvõitlus enamjaolt). Kuna ise olen tegelenud 7-8 a kestvusaladega siis trennid väga füüsiliselt läbi ei võta
Pihiisa
MemberOktoobris 2008 sõjaväes oli võistlus -tõmbasin nõksuga 29 ,
20 a
79 kg
detsember 1, 2009 at 3:39 p.l. in reply to: Paide lahtised Karikavõistlused toimuvad 12.12.09 #238672Pihiisa
Member12.12. lamades surumine Paide linna Karikavõistlused lamades surumises -75kg,-82,5kg-90 kg,-100kg,-100kg Paide linna Ujula SA Paide Spordi ja Tervisekeskus Piret Reinfeld http://www.paide.ee .Järvamaa spordikalendris kirjas ,et toimub ka seekord linna Ujulas nagu on olnud eelnevatel aastatel.
Olnud võistluste tulemusi leiate http://www.paidetervis.ee/1/info/index.html
Pihiisa
MemberMina läksin sügisel Vahipatti , mul oli 2.3 kg purk massilisa kaasas , vaadati ja küsiti küll ,et mis sellega peale hakkan .
6htusöök oli suhteliselt hilja mingi 18.40 vist … ca 19.15 sai jõusaali ja natuke üle tunni jäi treenimiseks aega .
Paljud räägivad ,et SBK on niigi väsitav ja õpe intensiivne ,et ei jõuagi trenni teha .Minuarust oli küll mõttetu passimine
ja tegevusetus päevad läbi . Jõusaalis käisin nädalas 3-4 x vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. (3 kuud olin Vahis ) . Nüüd olen 3 kuud olnud Scoutspatis ajateenija , siin on palju pädevam väljaõpe ,aga kui õhtul jõusaali ei lähe , siis on energiat niipalju üle ,et uni ei taha kohe kuidagi kell 10 tulla .
Ei Vahis ega Scoutsis vaadanud keegi meie kappi ega kontrollinud mis toidu tagavara meil kapis on .
Jõudu!
56 päeva ajateenistuse lõpuni

Pihiisa
MemberMul oli mai keskel . Ei olnud niipiinarikas see nagu siin mõnel . Valuvaigisteid võtsin väga vähe ja pärast esimest päeva oli jäätisest kopp ees
“> .Tahket toitu sai mingi 5-6 päeva hiljem vaikselt sööma hakata .Vere oksendamist ega midagi sellist polnud ,ainuke asi mis jube oli , oli mingi hirm peale oppi narkoosist ärgates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pihiisa
MemberVaatasin ka m6ned nädalad tagasi , suht igav süzee oli ,nagu ikka uus kutt tuleb ,armub ,saab algul peksa ja pärast 6nnelik lõpp.
Ise soovitan Green Street Hooligansi , millegipärast väga meeldib
Pihiisa
Memberpingutan et tööle saada, kõik pakkumised alates 50 kr tunnis oodatudKus kandis tööd otsid?
Pihiisa
MemberTöö ,trenn ,rand ,pidu -on plaanis ,aga eks ole näha kuidas miskit j6uab:)
Pihiisa
MemberJooksu aeg saad pulssi m66ta küll , kui vähemalt kell on . Jooksed, teed väikese peatuse, katsud pulssi kaelalt v6i kust mugav on ..loed mitu lööki teeb 6 sekundi jooksul ja korrutad 10 ga …Hea oleks kuskil 120-140 lööki minutis:) .Kui rohkem ,jooksed aeglasemalt ja mingi 5-10 minuti pärast mõõdad uuesti .
Ise olen mitu aastat suusatrennis käinud ja nendega kellega v6istlustel olen võrdne ,nendest oli trennis pulss 20 lööki kõrgem , nüüd olen hakanud üksi v6i n6rgematega treenima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pihiisa
MemberIse joon laua viina , Pohmakat sellest pole vist kordagi olnud aga mälukaid küll:D
Viru Valgega ja Saaremaaga on jube peavalu ja oksendamine järgmine päev .
AutorPostitused