phonkypapa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
phonkypapa
MemberKang horisontaal- ning vertikaalpingil on väga hea, kuid tee peale veel hantlitega lendamist, pulloverit või muud sellist. Rinna normaalseks arenguks (nagu seda on ka kõigi teiste lihastega) pead tolle võimalikult maksimaalselt läbi võtma. Arvan, et ainult kangiga jääks väheks.
phonkypapa
MemberVormista oma küsimus selgemaks, keegi ei ole siin selgeltnägija. Otsi selle jaoks mõni para-foorum.
phonkypapa
MemberVõib, kuid kreatiini üksi pole mõtet tarbida.
phonkypapa
MemberMõtekas on kasutama hakata siis, kui areng jõusaalis on ligikaudu võrdne (küll veidi suurem) lihase kasvu/arenguga. Sealt edasi võib tulla paljudel nii öelda sein ette, kus edasisene areng kohati toppama võib jääda. Siis on igasugune abi teretulnud. Kuigi jah, nagu eespool mainiti, pole kreatiin miski imeasi. Kui toitumine ning treening paigas ei ole, siis pole kreatiinist tolku, kui on paigas, siis võta seda kui boonust.
phonkypapa
MemberSee .torrent fail sisaldab metadatat nende failide kohta, mis sul alla laadida on vaja, sealhulgas checksum’id, mahud, trackeri aadress jne. Vali mingi BitTorrenti klient ning lase see fail sealt läbi. Rohkem lihtsamaks seda tavakasutaja jaoks teha on suht võimatu, kuigi võrk ise on ääretult keeruline.
phonkypapa
Memberphonkypapa
MemberKui treenid õhtu poole, siis söö peale trenni ka korralikult. Kui varem, siis veidi vähem ning pearõhk valgul. See tähendab siis, et vahetult enne magamaheitmist oleks hea kohupiima vms süüa. Kohupiima ürita kindlasti trennipäevade õhtutel süüa.
phonkypapa
MemberAlguses jälgi enam-vähem, hiljem harjud juba kogustega ära ning paned tunde järgi. See on väga nüristav, kui peaksid alati enne söömist kaaluma ning siis arvutama.
phonkypapa
Memberphonkypapa
Memberphonkypapa ma just tahan massi saada siis ma pean ju rohkem söömaOlen ma väitnud, et ei pea rohkem sööma? Mida täpsemini sa massi ajal viitsid oma söömist jälgida, seda vähem läheb ka naha alla ning seda vähem vaeva on rasvapõletuse ajal. Aga üldiselt ei tasu eriti väga äärmustesse seal nende numbrite tagaajamisega laskuda. Lihtsalt söö ja tee trenni ning tee ka massi ajal aeroobset.
phonkypapa
Member- 1 US tablespoon = 0.0147867648 liter
- 1 US cups = 0.236588237 liter
phonkypapa
MemberMida vähem sa üle sööd, seda vähem tuleb ka naha alla.
phonkypapa
MemberMassitrenni ning rasvapõletust ei saa ühel ja samal ajal teha.
phonkypapa
MemberMõttetu teema.
Iga kord, kui keegi eksib, teeme jälle aga uue teema ning ajame mõttetut juttu.
Tore.
phonkypapa
MemberEino kui nad omaette seal on, ei näe ma küll põhjust närvitsemiseks.
-
AutorPostitused