phonkypapa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
phonkypapa
Memberkui kõhul on volte ja sa hakkad jõusaalis tugevalt trenni tegema ja sööd ikka 5 kuni 6 korda päevas liha toite kas siis on lootust et hakkab pekk kaduma ja asemele tuleb lihas??Nii lihtsalt see ei käi kahjuks.
phonkypapa
MemberIndividuaalne. Algaja jaoks võib tõesti palju olla.
phonkypapa
MemberMingil määral kindlasti.
phonkypapa
MemberVõta magneesiumi.
phonkypapa
Membervaata üle oma treeningkava – võibolla on käte puhul tegu ületreeninguga.see ületreenitus on ikka nii ülepakutud asi! Kuidas treenivad tippkulturistid ennast huvitav (Marek Kalmus nt. 2korda päevas hommikul ja öhtul).Isegi Vähi postituses kuskil oli kirjas ,et tema tegi noorena iga päev(köiki lihasgruppe) ja pole tundnud mingit ületreenitust ega üleväsimust!See on paras jura mida aetakse minu arvates,ise teind kunagi iga päev ja pole midagi olnud. Arvatavasti ei anna sa lihtsalt korralikult trenni käsivarrele ja tervele käele!
Naer.
phonkypapa
Memberlas rebane korraldab
phonkypapa
MemberSa võta end nüüd väheke kokku ning loe eelmist posti uuesti. Ja kui ei mõika, loe seni kaua, kuni mõikama hakkab…
phonkypapa
MemberWhey 1, 2, 3 on väga head valgupulbrid – lahustuvad hästi, maitsevad hästi.
phonkypapa
MemberPead ka teisi lihaseid (õld, triitseps) arendama.
phonkypapa
MemberKindlasti tunned seda, et oled korralikult ära taastunud ka sellest, et trennis jõudu on. Kui valitseb nõrkus ning jõunäitajad isegi langevad, on taastumisega mingi jama.
phonkypapa
Memberkorveta suitsuotsaga ara,mul oli ka siis kadus ara
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muig. Muidugi kõrveta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>phonkypapa
MemberVõid kuuridena võtta, kuid võid ka järjest lasta.
phonkypapa
MemberGlutamiin nüüd küll kreatiini ei asenda. Glutamiin on organismile väga tähtis aminohape, kreatiin on kreatiin. Googelda ja leiad tonnide viisi infot.
phonkypapa
Member90 kraadi all on maximum pinge rinnale, 45 on kui ma ei eksi siis osalt rinnale osalt triitsepsile ja… no üldiselt midagi taolist oli.. 90 kraadi rinna jaoks maximum pinge kangiga.45 kraadi juures hakkab rohkem õlga stimuleerima.
AutorPostitused