phonkypapa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
phonkypapa
MemberAeglaselt imenduvad valgud on enne magama minekut alati teretulnud.
phonkypapa
MemberPea meeles põhireeglit-ühte lihasgruppi mitte koormata rohkem kui 48 tunni järel.Rohkem? Vähem ikka.
phonkypapa
MemberMhh, endal on meelde jäänud nagu, et teelusika täis ongi 5g…kuhjata.
phonkypapa
MemberKui võtta, siis võtta vahetult peale tõusmist…ehk siis kohe. Seda siis, kui mingite muude toimetuste tõttu (voodist tõusmine – raske, raske
phonkypapa
MemberKas ta neid harjutusi liiga kiiresti ei tee? Nagu näiteks see kangiga kukla taha triitsepsile…kähku vehkis kümme kordust ära. Raskust saab sedasi jah kõvasti peale panna, aga kas see on harjutuse puhtuse seisukohalt mõtekas.
phonkypapa
Memberphonkypapa
MemberKui hommikul ei jõua millegi pärast korralikut süüa, siis võta jah shake (valk ja süsikad), et kiiresti energiat saada.
phonkypapa
MemberNiipalju kui ma olen kuulnud, siis see sõjavägi on üks suur huinaa..Ainut magavad ja looderdavad seal…
Üks sõber mul, sportlik, võimsa kehaehitusega..nagu lihastes ja puha läks sõjaväkke.. Tuli tagasi.. Lihased kadund ja suur kõht ees…. :S
Mõttetu. Tehku see asi vabatahtlikuks!
Ära hädalda. Kui käinud ei ole, hoia mokk maas. See, millise vormiga sa sealt tagasi tuled, on ikka inimese enda teha. Tapal teenides võin öelda, et kui tahtmist oli, sai iga päev sportida, eriti nädalavahetustel (v.a. laagrid ja muu selline). See, et tullakse tagasi halvema vormiga kui minnes ning süüdistatakse sõjaväge, on jaburdus ning näitab lihtsalt inimese laisksust.
phonkypapa
Memberkas glükoosi võetakse ka proteiini manustamisel. Ma olen aru saanud, et kui kreatiini sööd, siis võta sõber glükoos appi.Ikka võetakse. Glükoosi võta kaks korda rohkem kui proteiini.
phonkypapa
MemberProteiinipuber ei kujuta endast mingisugust ohtu. Kui ainult seda vist väga suures kogustes tarbida. Tasub tarvitada kindlasti peale trenni, kuid nagu OldMan soovitas lugeda, võib võtta ka enne trenni.
phonkypapa
MemberLühidalt: kui sa teed rinda, siis saab vatti ka triits ning kui teed õlga, selga, siis saab vatti ka biits. Ehk siis oleks tark teha koos rinda ning triitsa ühel päeval, ning mingil teisel õlga, selga ja biitsa.
phonkypapa
MemberKui pulbrit, siis kas ma pole veel liiga algaja selle tarbimiseks?Ma mõtlesin jah pulbrit.
phonkypapa
MemberKõhtu võid teha jah iga saalipäev. Kuid 60 kordust seerjas on palju, kui sa just vastupidavust treenida ei taha. Võta näiteks abiks veidi lisaraskust ning tee 2-3×20-30.
Võiksid hakata mõtlema proteiini kasutamise peale. Kindlasti võiks seda teha peale trenni.
phonkypapa
MemberKindlasti tee esimene päev lühemaks. Sellel päeval võid teha rinda ning triitsepsit ning sellest aitab. Rinda tehes saab ka triitseps korralikku koormust ning seetõttu on tark seda sellel päeval lõpuni väsitada. Pausid harjutuste vahel hoia ka lühemad – teeb trenni intensiivsemaks. Kava võiks välja näha selline:
1. päev – rind, triitseps
2. päev – puhkus (jooks)
3. päev – õlg, selg, biitseps
4. päev – puhkus (jooks)
5. päev – jalad
6. päev – puhkus (jooks)
7. päev – rind, triitseps
jne
Harjutusi erinevatele lihasgruppidele võid leida näiteks siit. Harjutusi ühele lihasele võiks olla mitte vähem kui kolm. Anna lihasele aeg-ajalt vaheldust ning vaheta harjutusi.
phonkypapa
MemberKas kaseiinile peaks ka süsivesikuid natukene kaasa andma?
AutorPostitused