Skip to main content

phonkypapa

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 220 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Piimavalk-millal? #61419
    phonkypapa
    Member

Aeglaselt imenduvad valgud on enne magama minekut alati teretulnud.

in reply to: Kas on soovitav? #61374
    phonkypapa
    Member

Pea meeles põhireeglit-ühte lihasgruppi mitte koormata rohkem kui 48 tunni järel.

Rohkem? Vähem ikka.

in reply to: Kreatiin #61359
    phonkypapa
    Member

Mhh, endal on meelde jäänud nagu, et teelusika täis ongi 5g…kuhjata.

in reply to: Hommikune valgusheik #43908
    phonkypapa
    Member

Kui võtta, siis võtta vahetult peale tõusmist…ehk siis kohe. Seda siis, kui mingite muude toimetuste tõttu (voodist tõusmine – raske, raske

in reply to: Mariuz Pudganowski jõusaali video !! #43931
    phonkypapa
    Member

Kas ta neid harjutusi liiga kiiresti ei tee? Nagu näiteks see kangiga kukla taha triitsepsile…kähku vehkis kümme kordust ära. Raskust saab sedasi jah kõvasti peale panna, aga kas see on harjutuse puhtuse seisukohalt mõtekas.

in reply to: Rinnalt surumise kalkulaator ? #43948
    phonkypapa
    Member
    in reply to: Hommikune valgusheik #44641
    phonkypapa
    Member

Kui hommikul ei jõua millegi pärast korralikut süüa, siis võta jah shake (valk ja süsikad), et kiiresti energiat saada.

in reply to: Küsiksin. #43994
    phonkypapa
    Member

Niipalju kui ma olen kuulnud, siis see sõjavägi on üks suur huinaa..

Ainut magavad ja looderdavad seal…

Üks sõber mul, sportlik, võimsa kehaehitusega..nagu lihastes ja puha läks sõjaväkke.. Tuli tagasi.. Lihased kadund ja suur kõht ees…. :S

Mõttetu. Tehku see asi vabatahtlikuks!

Ära hädalda. Kui käinud ei ole, hoia mokk maas. See, millise vormiga sa sealt tagasi tuled, on ikka inimese enda teha. Tapal teenides võin öelda, et kui tahtmist oli, sai iga päev sportida, eriti nädalavahetustel (v.a. laagrid ja muu selline). See, et tullakse tagasi halvema vormiga kui minnes ning süüdistatakse sõjaväge, on jaburdus ning näitab lihtsalt inimese laisksust.

in reply to: valgu shake #48245
    phonkypapa
    Member

kas glükoosi võetakse ka proteiini manustamisel. Ma olen aru saanud, et kui kreatiini sööd, siis võta sõber glükoos appi.

Ikka võetakse. Glükoosi võta kaks korda rohkem kui proteiini.

in reply to: Q: Kas nii on oige? #61031
    phonkypapa
    Member

Proteiinipuber ei kujuta endast mingisugust ohtu. Kui ainult seda vist väga suures kogustes tarbida. Tasub tarvitada kindlasti peale trenni, kuid nagu OldMan soovitas lugeda, võib võtta ka enne trenni.

in reply to: Väikeste lihasgruppide treenimine #61030
    phonkypapa
    Member

Lühidalt: kui sa teed rinda, siis saab vatti ka triits ning kui teed õlga, selga, siis saab vatti ka biits. Ehk siis oleks tark teha koos rinda ning triitsa ühel päeval, ning mingil teisel õlga, selga ja biitsa.

in reply to: Q: Kas nii on oige? #61022
    phonkypapa
    Member

Kui pulbrit, siis kas ma pole veel liiga algaja selle tarbimiseks?

Ma mõtlesin jah pulbrit.

in reply to: Q: Kas nii on oige? #61013
    phonkypapa
    Member

Kõhtu võid teha jah iga saalipäev. Kuid 60 kordust seerjas on palju, kui sa just vastupidavust treenida ei taha. Võta näiteks abiks veidi lisaraskust ning tee 2-3×20-30.

Võiksid hakata mõtlema proteiini kasutamise peale. Kindlasti võiks seda teha peale trenni.

in reply to: Q: Kas nii on oige? #61005
    phonkypapa
    Member

Kindlasti tee esimene päev lühemaks. Sellel päeval võid teha rinda ning triitsepsit ning sellest aitab. Rinda tehes saab ka triitseps korralikku koormust ning seetõttu on tark seda sellel päeval lõpuni väsitada. Pausid harjutuste vahel hoia ka lühemad – teeb trenni intensiivsemaks. Kava võiks välja näha selline:

1. päev – rind, triitseps

2. päev – puhkus (jooks)

3. päev – õlg, selg, biitseps

4. päev – puhkus (jooks)

5. päev – jalad

6. päev – puhkus (jooks)

7. päev – rind, triitseps

jne

Harjutusi erinevatele lihasgruppidele võid leida näiteks siit. Harjutusi ühele lihasele võiks olla mitte vähem kui kolm. Anna lihasele aeg-ajalt vaheldust ning vaheta harjutusi.

in reply to: öine koks #60983
    phonkypapa
    Member

Kas kaseiinile peaks ka süsivesikuid natukene kaasa andma?

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 220 total)