phonkypapa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
phonkypapa
Memberphonkypapa
MemberLink.
phonkypapa
Memberpooleteise aastaga on võimalik 15kg juurde võtta küll, samas see on ka individuaalneHullumajapuhvet.
phonkypapa
MemberEt sa seda küsida saaksid.
phonkypapa
MemberVõiks ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>phonkypapa
MemberKui raha on mõlemat korraga osta, siis jah. Kui aga ei, siis osta üks ning kui otsa saab, osta teine jne.
phonkypapa
MemberKasuta mõlemat vaheldumisi.
phonkypapa
MemberKas natuke palju ei ole? Mu arust piisab sellest, kui süüakse normaalselt muul ajal ja koheselt peale trenni võetakse appi valgushake kombineerituna süsivesikutega vahekorras 2-1. (just massilisamise koha pealt)Ei ole palju. Ja suhe on 2:1 süsivesikute kasuks.
phonkypapa
MemberMillisesse hinnaskaalasse peaksid kulutused ära mahtuma?
phonkypapa
Memberönne jah!ja keski küsis pikkuse kohta sis minu arust 2 meetrit ta nüüd küll pole!
192 cm.
phonkypapa
MemberKohe pärast jõutrenni:40-100 g süsivesikuid (1:1 kiiresti ja aeglaselt imenduvad süsivesikud)
30-50 g valku (kiiresti imenduv vadak)
8-20 teelusikat ikka, vastavalt kui palju sul valku on (1-valk:2-süsivesikud).
phonkypapa
MemberSüsivesikud on toitaine, millega kaetakse enamus organismi energia vajadusest. Tavaliselt tarvitab inimene 400 – 500g süsivesikuid päevas. Põhiliselt saadakse neid taimsest toidust (teraviljad jne), milles on kuni 75% süsivesikuid kuivaines.
Süsivesikud jagunevad kaheks, liht- ja liitsüsivesikuteks. Lihtsüsivesikuid nimetatakse ka suhkruks ning neil on magus maitse. Tuntumaks süsivesikuks on aga glükoos, mis sisaldub puuviljades ja marjades. Glükoos omistub organismis ilma seedimiseta, seetõttu on teda võimalik ka näiteks süstida. Teine tuntud lihtsüsivesik on fruktoos ehk puuvilja suhkur, mida samuti organism väga kergesti omistab.
Liitsüsivesikuid leidub rohkesti teraviljades ja kartulis. Seda nimetatakse ka tärkliseks. Tärklis omistub organismi suhteliselt aeglaselt ega küllasta verd kiiresti glükoosiga. Tänu sellele on tärklisest vallanduv energia kasutatav pikka aega. Toidukorra rikkalik süsivesikute (eriti lihtsüsivesikute) sisaldus on üks peamisi rasvkoe moodustumise põhjuseid. Seepärast tuleb alati dieedi pidamisel silmas pidada optimaalset süsivesikute hulka.
Shake sisse sobib glükoos väga hästi. Odavam on ehk Trauben Zucker.
1 teelusikas = 5 grammi
phonkypapa
MemberEnne:
70-90 grammi aeglaseid ja kiireid süsivesikuid (kombineerituna)
20-40 g proteiini
Vesi
Jõutreeningu ajal:
Vesi
Proteiinist ja lihtsüsivesikutest koosnev treeningjook (2:1)
Kohe pärast jõutrenni:
40-100 g süsivesikuid (1:1 kiiresti ja aeglaselt imenduvad süsivesikud)
30-50 g valku (kiiresti imenduv vadak)
Hiljem ca. 60 – 90 minutit:
Eine, mis koosneb kiirelt ja valdavalt aeglaselt imenduvatest valkudest, sobib ka segu kasseiinist ja vadakust.
Kasulikud rasvhapped (toidu näol).
Aeglaselt imenduvad madala glükeemilise indeksiga süsivesikud.
phonkypapa
MemberKui Trauben Zucker on dekstroos, siis on ikkagi tegemist glükoosiga
Vähemalt mina olen aru saanud, et toidutööstuses nimetatakse glükoosi dekstroosiks (tegemist sünonüümidega).
Olen ennemgi siin foorumis näinud postitusi, kus väidetakse, et eri asjad, kas tõesti on see nii?
Trauben Zucker ei ole glükoos, vaid dekstroos. Mõlemad on küll lihtsüsivesikud, nagu ka fruktoos, kuid glükoos imendub neist kõige kiiremini. Dekstroos ning fruktoos muudetakse ümber glükoosiks.
phonkypapa
MemberTrauben Zucker ei ole glükoos, vaid dekstroos (viinamarjasuhkur). Glükoosi võid leida apteegist, aga on kallim.
-
AutorPostitused