phonkypapa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
phonkypapa
MemberTänapäeva reostuses peab üritama 2/3 rasva saada küllastunud ja polüküllastumata nii vähe kui võimalik.Miks nii?
phonkypapa
MemberEi tule, kuna asi ei toimu Tallinnas.irw.
phonkypapa
MemberTäitsa asjalikud. Tänud lingi eest.
phonkypapa
Memberviimati oli õpilasele 20 ,teistele 30eek kord:)Kuu (üli)õpilastele 200, muidu 300.
Hetkel aga suletakse see koht juba kella kuuest. Kuni augusti lõpuni vist.
phonkypapa
MemberHmm… sellises konkurentsis võiks ka mina ilma h’bita osaleda, aga mul ei ole head pilti… ja kas mulle ainult tundub või viimane pilt on photoshop Brad Pitti kehast?Sulle ainult tundub.
phonkypapa
MemberEt saada suurt koormust triitsepsile vxi biitsepsile parem variant on triitsepsit treenida rinnaga , sest siis txxtab triitseps ja seljaga biitsepsit ,sest siis txxtab biitseps , kui txxtada 100% peale saab sinu triitseps ja biitseps 2x koormust (biitseps seljalt , triitseps rinnalt)Ise ka saad aru, mida sa kirjutasid?
Kui teha korralikult rinda (enne rind, siis triitseps), siis kannatab triitsepsi trenn. Vastupidi tehes kannatab rinna trenn. Hea oleks teha neid ikka erinevatel päevadel.
phonkypapa
Member1g piisab täiesti (võtad enne trenni).
phonkypapa
MemberEt siis, teab keegi?
phonkypapa
MemberKui kaua te lahti olete?
phonkypapa
MemberKui sa korraliku rinnatrenni teed, siis vaevalt sa juba järgmine päev triitsepsist maksimumi suudad anda. Ehk siis tõsta triitseps nädala lõpu poole. Ja selg ning biitseps koos teha ei ole ka hea varjant.
phonkypapa
MemberNagu mainiti, mõeldi osasid koole…
phonkypapa
MemberPeale rasvapõletust sööd hommikust jah. Kui kaua sa rasva põletad, on sinu enda teha.
phonkypapa
Membermulle meeldib kui kulturist on suur, kole, hirmuäratav värdjalik mitte ilus ilueedi ja pedekasNaer.
phonkypapa
MemberReklaamib ennast dieettoiduna, aga süsikaid kuidagi palju.
-
AutorPostitused