phoe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2006 at 8:08 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97145
phoe
Memberharjutus, mille puhul töötavad paljud lihased — näiteks jõutõmme, rinnaltsurumine jms.
phoe
Membermillega ma ei taha nüüd öelda, et ma hullult lahe kutt olen, vaid seda, et ära ole nii rumal kui mina ja võta aeg maha. muidu pead iga päev lehe ibukat sööma
phoe
Membermul olid articulatio acromioclavicularises sidemerebendid. nüüd teen trenni ainult fastumgeliga
phoe
Member1. Teie fitness.ee kasutaja? phoe
2. Kui vanalt ja miks hakkasite jõusaalis käima? vist olin siis 17 ja kindlasti nõrk
3. Teie pikkus ja hetke kaal? 184cm vist ja kindlasti 83kg
4. Kes on Teile olnud eeskujuks? sõber
5. Teie jõunäitajad? rinnalt 115-120kg, jõutõmme 170kg, kükk ka vast 160-170kg
6. Kas kasutate mingei lisandeid? proteiin, kreatiin, lehmapiim
7. Teie meeldejäävaim kogemus seoses jõusaaliga? kõik on tore
8. Teie suurim saavutus jõusaaliga seotud spordi vallas? teisigi trenni tuua
9. Kas kavatsete ka edaspidi jõusaali külastada? kindlasti
phoe
Member35
phoe
Memberkehvasti lahustub
phoe
Memberbrasiilia ikka
phoe
Membertreening avaldab hüpertroofiat kõikides skeletilihastes, eeskätt aga nendes, mida otseselt treenid
phoe
Memberkesvamärjukest ei pane kõvasti? kohvi ka pidavat välja ajama
phoe
Membermul on paremal kehapoolel kõik parem
las ma arvan — sa kirjutad ka vasaku käega?!
detsember 18, 2005 at 11:46 p.l. in reply to: Parimad harjutused triitsepsile ja biitsepsile? #64712phoe
Memberanatoomilisest aspektist lähtudes ei saa mingeid imeharjutusi olla. kõverda ja roteeri kätt sissepoole, teed biitsepsile, ekstensiooni teeb triitseps. seeriaid teeks ma kolm, korduste arv oleneb eesmärgist. hakka ise katsetama
phoe
Memberkus see täpsemalt asub seal?
phoe
Membersuur tänu
phoe
Member1 kuuga??algaja sureb enne vast ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui see nii oleks, motiveeriks see ka mind
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minusugune võhik arvab, et 1 kuuga 10 kg liha – unreal….
ei ole teps mitte unreal. muidugi aga palju oleneb kehatüübist, geneetilisest eeldusest, korrektsest toitumisest jms.
phoe
Memberkava saad rubriigist ‘tööriistad’
eks sa võta kang kätte, pane kerged raskused ja tee 3×15-20
saad kiirust ja vastupidavust
müüt kasvust on ka sügavalt individuaalne
AutorPostitused