phoe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
phoe
Membersooviks ka…trenni nädalas 4 korda
phoe
Memberütlen sulle omast kogemusest…suitsetama hakkasin, kui olin 12-13. suitsetasin kuni 20.12.2006. põhjus, miks ma maha jätsin oli see, et sain õhkrinna jõutõmmet tehes. suitsetasin kokku siis 7-8 aastat.
phoe
Memberaga kas see 3, 5 h näiteks kui hommikul esimese korra ära sön siis hakkan sealtalates seda 3, 5 h arvestama või?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ausalt sa oleks maailma lahedaim vend, kui sa läbi une sööksid
phoe
Memberaga mina tegin viimati 110-ga treeni. hui ma ei ole kõva mees
phoe
Membervariant on sel juhul ka leht ibukat sisse süüa või novokaiini süstida
phoe
Memberväga hull ikka. proovi seda petijooki rohkem juua, ehk siis hakkab lihas kasvama
phoe
Membermis capsi? finalgon on hullem
phoe
Membervenitasid hamstringlihastest midagi välja. mõtlesid vast capsicami või finalgoni
phoe
Memberkui keegi veel ei teadnud, siis kõige rohkem annab jõudu ekstsentriline kontraktsioon, ehk siis selline konktraktsiooniviis, kus väline raskus on suurem lihases tekkivast pingest ja lihas lüheneb selle toimel. hea näide oleks see, kui teed rinnaltsurumist ja enam ei jõua (kang liigub alla tagasi). teisel kohal isomeetriline, ehk see, mis siin ka näiteks toodi. kõige vähem annab jõudu raskuse ületamine
phoe
Memberkõige etem oleks siiski mineraadilega gaasita vesi. süsihappegaas tekitab atsidoosi ja keha üritab sellest vabaks saada kas krooksudes või siis…
phoe
Membervaatan, et keegi ei ole reggaed maininud. täitsa tore muusika ju. enda lemmik muidu techno, aga kuulan kõike
phoe
Memberaga hea dieet on…kui ma terve nädala joon, võtan vähemalt 5-7 kilo alla
phoe
Memberüle pingutanud vast jah, ületreeninguga kaasneb juba palavik ja oksendamine
phoe
MemberEndale ostsin Lõunakast, poe nime nüüd kohe meelde ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , see spordipood purskaevu kõrval kohe (see purskkaev mis selle uisuväljaku kõrval on).see on see siljasport vist
phoe
Membervaata salutarisesse ka, see on seal kohtumaja vastas
-
AutorPostitused